Uykudan kalkmak bazı kişileri rahatsız eder ve sinirli olabilir. Ama sizi uyandıran partnerinizi güzel bir dille cevap vererek onun zevk alması için çabalarım. Bazı kişiler saatlere ve günlere takıntılı olabiliyor. Şahsen o durumda olduğumda hoşuma gider. Birde oral yaparak beni uyandırıyorsa keyif alırım.
Ruh halime bağlı galiba ama şöylede bişey varki uyansan bile sonunda sonu yine uyutuyor , kaçan uykun enerji sonunda tekrar geliyor. Büyük ihtimalle red etmezdim zaten hazır uykuluyum yataktayım o an pamuk gibiyimdir uyku sersemliğininde etkisiyle o anı bile sabah uyanınca pek hatırlamazdım gibime geliyor
bence böyle spontane tatlı oluyor diye düşünüyorum. yani çok elzem olmadığı sürece uykudan ödün verilebilir zaten sevişmek için uykun açılmıyorsa yazıktır bırak uyusun
Seks için uyandırılırsam muhtemelen o an ki durumuma göre cevap veririm.. Eğer enerjim yerindeyse neden reddedeyim.. Fakat uykum varsa sakince battaniyeyi üzerime çeker devam ederim :D ahhs Keyifli akşamlar..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet etmişliğim de var zaten performansı uykumdan daha tatlı olmadığı için önceliğim uykum uykum uykum
bir keresinde eskilerden bir tanesinin dudağıma yapışmasıyla uyandım, sonra başladım pompaya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiçbir kadın beni sevmeyecek, zaten penisimde küçük. Uykuyu çok seviyorum ama beni seven birinin olmasını ve beni arzuladığını görmek için uyumamaya razı olurdum. Onu mutlu ederdim; geri çevirmezdim.
Ben uyandirmistim, cok hoşuna gitmisti hemen uykusu açıldı enerji doldu birden :D
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Geçen yaptı gece yarısı nude istiyor kocama yakalamıyordum az kalsın küfreddim engelledim artık eski sevgilim
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşim bunu yaptığında reddetmiyorum. Sonuçta bende bazen onu uyandiriyorum. Sadece ceza olarak domalmis pozisyondayken onun işini görürken serçe parmağımı hafiften arkasına eteklerim. Azcık intikam 😏