Zorla evlendiğim kocamla dün ilk defa beraber olduk, bundan sonra böyle devam etmesi için ne yapmalıyım?

İkimizde aile baskısıyla evlendik ben sevmedim o da beni sevmedi direkt evlendirdiler istemiyorum diyince yüzünü gözünü döktüler hangi çağda yaşıyoruz dedim babam bana el kaldırdı edebinle tanı seversin falan dedi.
Kocam yakışıklı boylu poslu işide var ama vakit geçiremedik ki birbirimizi sevelim bir iki kere konuştuk gördük hoop nikah masası.
Pek iletişimimiz yok sabah kahvaltı hazırlıyorum ikimizde susuyoruz yiyor işe gidiyor ben temizlik yapıyorum yemek yapıyorum geliyor yiyor uyuyoruz ilk defa bir farklılık oldu içmiş gelmiş kafası normaldi anormal hareketi yoktu ayıktı bence ama bana ilk defa yaklaştı çok heyecanlandım bakireydim zaten en ufak şeye heyecanlanıyorum öptü beni bende karşılık verdim birlikte olduk ama sabahtan beri düşünüyorum ki bundan sonra nasıl birlikte olabilirim ona o yine yaklaşır mı ve nasıl iletişim kurabilirim? Bide ben adetten üç gün sonra birlikte oldum hamile kalmam değil mi?
Zorla evlendiğim kocamla dün ilk defa beraber olduk, bundan sonra böyle devam etmesi için ne yapmalıyım?