Kocam ile ilk defa ilişkiye girdik ve bakireydim parmağı ile bozmaya çalıştı ve hani daha ön sevişme falan olmamıştı icime girdiginde de çok acıdı ama kan gelmedi ve hani olmuyomuş gibi hissettik su an bozuldu mu diye baktım bozulmus gibi nasıl cozucez
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes niye bakire olmamı sorguluyor ya değilim onda sıkıntı yok yine de iliskiye giremiyoruz
Kocamla ilk defa ilişkiye girdik. Ne yapmamız lazım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Vajinasmus nedeniyle giremiyorsun, dr. gitmelisin.Çünkü tam girecekken kasları aşırı sıkıyorsun böyle oluncada girmiyor. Biraz alkol alarak ağır ağır girmeyi deneyebilirsin. Kızlığın bozulup bozulmadığı gözle görülmez. Eğer daha önceden bozuldu isede kan gelmez. Kolay gelsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Vajinasmus nedeniyle giremiyorsun, dr. gitmelisin.Çünkü tam girecekken kasları aşırı sıkıyorsun böyle oluncada girmiyor. Biraz alkol alarak ağır ağır girmeyi deneyebilirsin. Kızlığın bozulup bozulmadığı gözle görülmez. Eğer daha önceden bozuldu isede kan gelmez.
Kolay gelsin.
şöyle söyleyim😅 sırt üstü köprü kur ve öyle deneyin sen üstte dur 👍😅anlaşıldı galiba🙃böyle olması gerekiyor bence
Sen jinekolog musun bakarak nasıl anlıyorsun acaba? Ne önemi var çok önemliyse gidin doktora
İliskiye giremiyoruz olayın zarla ilgisi yok
Vajina kitlenmesi gibi bişey vardı galiba
güzelce ön sevişme yapıp sulanacaksın ve penisini yavaşça sokacak olay bu
Jinekolog anlar sen degil öyle bakmayla görülmez
eşinin daha önceden tecrübesi var mı?
Gel bir de ben sokayım.. Kocanda öğrenir.
Bozulmuş işte daha neyini kontrol edeceğin
Takılmayarak neden takıyorsun ki
Neyi araştırıyonuz siz ya
Asit dök kurtul
Nereden anladın 😂😂
Tipinden
😂😂 tamam tipini...
Adam yeteneksizmiş
Yok artık ya
Vajinismus olabilir
ne güzel