- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHikaye yazmış sana. 35 yaşında sağlıklı bir erkeğin performansı düşmez. Ben şu an 48 yaşındayım, beraber olduğum kadınlar hayret ediyor performansıma. Alkol ve sigarayı çok tüketiyor, sağlıksız ve dengesiz besleniyor ve uyku kalitesine dikkat etmiyorsa bu durumu yaşar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunu şöyle degerlendirmek gerekir
Önceden libidosu ve performansı nasıldı şimdi nasıl
Aradaki fark ne kadar çok ise o kadar sıkıntı vardır
Beş sene sonra daha büyük fark oluşur.
Spor ve kendine bakımında aksatiyorsa kalbin gücü azalacaktır
Normalde de azalır ama yüzde on diye dusunebilirsin her üç beş senede bir
Herkesin ve her hayatın farklı yüzdeleri olur herkesin yaşam şekli farklı sonuçta yaratılışında farklı
Daha ayrıntı verirsen daha ayrıntıli cevaplarım00 Yorumla
+1 yılEvet normal ama zaten erkeklerin cinsel açlığı. Ya da ac gibi görünmesi ülkenin kültürüyle alakalı. Yoksa inan bana cinsellik özgür olsa kadinlarin erkeklerden cok daha istekli olduğunu herkes görür.
13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım normal desek ne olacak anormal desek ne olacak. Ne fark edecek neden güncelleyip duruyorsun amac ne.
Soran+1 yılAdam yetmiyor bana...
- +1 yıl
Eee ne yapalım. Ya bizim gibi evli olsan ne yapacaktın o zaman seks hayatında hic olmayacaktı. Olana razı gelmeyi öğrenmelisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Spor yoksa sigara ve alkol tüketiminde çok ise evet normal
12 Yorumla
Soran+1 yılSpor yok ama sigara ve alkolde yok?
Yani etkiler hastalik filan varsa kilo alıyorsa etkiler.
14 Yorumla
Soran+1 yılYaş olarak sordum?
Soran+1 yılKilolu değil bu arada
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAzalmasi normal git gide bu durup kalksa sukur edecek kivama gelir neyse ki benim daha yolum var umarim daha da uzun surer
10 Yorumla
+1 yılYalan söylüyor her zaman düşüktür o libido. İnsandan insana değişir bazı insanlar da libidosunu frenleyemez. Ah olsan da libido neymiş görsen
10 Yorumla
+1 yılSigara , düzensiz beslenme, fazla mastürbasyon. Ayrıl ondan
10 Yorumla
+1 yılYaş geçmiş değil o kadar en formda çağları erkeklerin aslında kaç defa yapıyor en fazla
110 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 3 ve max 2 posta
- +1 yıl
Anlıyorum şey peki ilk boşalma olunca ne kadar yoğunluk ta döl oluyur 2. De ne kadar
Soran+1 yılilkte normal çokta değil azda. 2. de az geliyor
- +1 yıl
İlk seferde fışkıra fışkıra dolu dolu akması gerekiyor çay bardağının yarısnı dolduracak kadar
Soran+1 yılYok o kadar gelmiyor
- +1 yıl
Yoğun mu peki kıvamı süt bayaz mı saydam mı
Soran+1 yılbeyaz hatta biraz sarıya kaçıyor rengi
- +1 yıl
Döl demi bu zevk suyu değil
Soran+1 yılDöl tabiki. ne çıkardın burdan sonuç?
- +1 yıl
Knka mastürbasyon yapıyor olabilir bnce
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Onda is yok. Tırt yani at çöpe
12 Yorumla
Soran+1 yılYaştan dolayı mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşla alakası yok. yani düşmesi için 50 üstü olması lazım. o bahane bulmuş. yetmediğini düşünüyorsan ve cinsellik önemli diyorsan ki soruyu sorduğuna göre önemli. ona göre yolunu çiz.
00 Yorumla
+1 yılo yaştan sonra normal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl35 te tavan olması lazım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Yalan ya. :D
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
Soran+1 yılYaşa bağlı düşüş için erken m peki?
Soran+1 yılYaşa bağlı azalma ne zaman başlar sence?
+1 yılNormal yaş aldıkça kan akışı yavaşlar libido düşer
12 Yorumla
Soran+1 yıl35 düşüş yaşı yani?
- +1 yıl
Hayır kişiye özgü bir şey değil bu herkes için değişebilir. Başka nedenlerde olabilir
kişiye göre değişir
12 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl46 yaşındayım bırak düşmeyi yükselme var
130 Yorumla
Soran+1 yılPehh
Soran+1 yılHerkes öyle der zaten
Cevap sahibi+1 yılHodri meydan
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus ben burdayım hodri meydan
Soran+1 yıl@Curiosus Bak sana meydan okuyor sence hanginiz harcanır bu meydan okuma gerçekleşse? :\
Cevap sahibi+1 yılEzilen o olur
- +1 yıl
Tamam ver numaranı sevgilime ileteyim göstersin. Neticede uçkurunla bana ahlaksız tekliflerde bulunuyorsun. O görsün bakalım performansın neymiş ne demekmiş. Buyur hodri meydansa. Takip et beni gizliden çık. Gizli olup da hodri meydan demek de ne kadar komik. Ver iletişim bilgini görüşelim.
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus senin seviyene düşmem sen bana laf atdin bende hodri meydan dedim he olmadı sevgilinle ikinize hodri meydan
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus emin ol p. nisimi görsen bu söylediğine pişman olursun
- +1 yıl
Ne oldu korktun hemen senin seviyene düşmeme getirdin korkuna hahhahahahhaa. Hodri meydan diyorsan meydan okuyorsan ardında duracaksın. Böyle korkup kaçıyorsan adam değilsin zaten. ;) Ben dediğimin arkasındayım gizliden çık numaranı ver görüşelim meydanı okuyalım reelde problem değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus dm kapalı bak sen değil senin kralın gelse korkmam
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus ben orada soruya cevap veriyorum sen bana hakaret ediyorsun bende sana inanmıyorsam hodri meydan dedim
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus bizde bi laf var bilirmisin havlayan köpek dişini göstermez 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus sana söylencek söz bulamıyorum çok basitsin anayı babayı karıştıracak kadar basit dedimya kudur senin seviyene asla dusmeyecem anana babana gelince benim için aile kutsaldır onların sucu yok neyse kendi başımı ye
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus inan seninle uğraşacak zamanım yok yoksa seni bu söylediklerime pişman ederim
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus insan kaşar olunca çevresi çok olur 🤣🤣🤣🤣atatürk mah. ziilan sok. no 48. hacıhusrev /okmeydani burası evim hodri meydan
- +1 yıl
İnsan kendinin ne olup ne olmadığını bilince kimin ne dediği önemli olmuyor. Namusluyum çok şükür hayatımı kendim biliyorum neler yaşadığımı neler yapmadığımı. :) Ananıza benzemem onun gibi kons yok başka hahahah. Sendeki bu gö*t korkusuyla google haritalardan bakıp sallamışsındır numaranı ver arayacağım. Hem sen konum vermesende numaradan tespit ettiririm ben doğru mu değil mi.
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus çok film izliyon be ufaklık merak ediyorum kendi annene saygın varmıydı veya aile durumun nasıldı kendi annesine saygısı olmayan başkasının annesine saygı duymaz kaldiki Ben hic bi zaman yalan konuşmam adresimi verdim
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus dön bi yazılanları oku ben asla hakaret veya küfür etmem rahmetli babam derdiki yap ondan sonra konuş dua et kadınsın anneme saygim var yoksa bu lafları yerdin kaldiki izine cikdim olaya karismamam lazim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl35-40 zirvedir. Neden duşsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki yalan söylüyor önceden de öyle değilmiş
10 YorumlaHayır o yaşlarda düşük olması imkansız
10 Yorumla
+1 yılDeğil bence
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne