Bu kafada olan biri cinsel partner bulabilir mi?

konuşmasın zaten bu kafada birisiyle konuşacak birşeyim olamazda sormuş m u ki ben istiyor muyum o niyetle mi konuşuyorum? kendi kendine sevişmeye karar vermiş. ben doğrusu çıkabiliriz diye düşündüm tensel birşeyler de olabilirdi tabiki ama tanımam etmem sonuçta daha yeni yeni tanışıyoruz benle cinselliğe dair bir şey konuşmamış bile beni görüp yakınlaşmamış konuşmak için sevişmeyi şart koşuyor? istediği olmayıncada yazma diyor. kendine kendine gelin güvey olmuş. hadi diyelim partner arayışında.. olabilir ama öncesinden bir konuşulmaz mı cinseliğe dair zevkler renkler? o da yok ortada eee nasıl sevişmeyi hedefliyor bu şimdi? çok saçma değil mi? bu kafayla cinsel arkadas edinilmez ki. konuşmazsa kendi kaybetmez mi? konuşmazsada konuşmasın zaten benim öyle yatmak gibi bir niyetim yok. o kim oluyorda benimle konuşmuyor ayrıca? ama anlamıyorum nasıl bir mantık ya? yapmak zorundamıyım kardesim? zorbalık bu. bu kadar mı gözü dönmüş? hem neolacak yani benle konuşmaya devam etse kuduracakmı nolacak? zsten kudurmuş. aklıma geldikçe gülüyorum yaa...
Bu kafada olan biri cinsel partner bulabilir mi?