Yani konu illa ki cinselliğe geliyor şahsen o istemezse bile ben isterim ama bu sefer ilişki ciddi olmaktan çıkarmış gibime geliyor sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar güzel kandırıyorsunuz zihinlerinizi.Öyle ki cümleleriniz bir avutma şeklinde. Olabilir olağan derken bile acaba var insanların içinde. Cinsellik evlilik öncesi pişman olunan bir durumdur.Özellikle de insan kendine değer veriyorsa özellikle de genç bir kız, ona göre davranmalı ve cinselliği kesinlikle evlilik öncesi düşünmemeli. Erkekte dikkat etmeli fakat bu devirde kimse erkekler için bir şey demiyor olan hep kızlara oluyor. Evet cinsellik bir ihtiyaç fakat kesinlikle tasvip etmiyorum. Etrafımda gördüğüm insanları görmek onların intihar girişimi, bir erkek için kendilerini rezil rüsva etmelerini görmek zaten yetti. Kimse olabilir aşığız seviyoruz demesin. Bir, aşk diye bir şey yok. Aşk, tutkudur ve bencilcedir. Sevgi demek sevdiğin adına onun iyiliğini düşünmek ve kararlarına saygı duymak. Dizilerde filmlerde bile takıntılı insanları aşık görünümünde gösterdiler. Lâkin kesinlikle aşk denilince akla cinsellik gelmemeli. İnsan, sevdiği kadına-erkeğe ilk olarak duygusallık, saf düşünceler beslemeli. Evlilikte zaten cinsellik çokça önemlidir.Önemli olan gerçekten pişman olunmayacak kararlar vermek ve ona göre davranmak. Gerisi ilgilendirmez beni. Yapan yapsın zerre ilgilenmiyorum fakat bir defa uyarırım ikinci defa uyarırım üçüncü de de kendi haline bırakırım. Kendinize saygınız varsa yaşamayın cinsellik evlilikten önce. Benim düşüncelerim bu kadar.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada etraf ne der diye değil, kendinize olan saygınızdan cinselliği düşünmeyin derim evlilik öncesi.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye cinsel ilişki yaşamadan sevgili ilişkisi yaşıyorsun ki seks gerçekten güzel bir şey yani bunun için evlilik gerekmiyor bir insanı seviyorsan sen onunla sevgili olmak zorunda bile değilsin mesela bir erkek olur anlatabiliyor muyum çok seversin çok hemde çok değer verirsin seversin hayatı oğlunla birleştirmek istersin ama bu imkansızdır sevgililik gibi bir şey olması imkansızdır ama arzuluyorsundur adamı istiyorsundur ve birlikte olursun seks yapmak için mutlaka kağıt üstünde imza olması gerekmez ya da sevgililik ilişkisi gerekmez seks sekstir seviyorsan yaparsın
10 Yorumla
+1 yılUzun ömürlü bir ilişki olacağını zannetmiyorum)) zamanla gerginliklere neden olacaktır. Çünkü insan sevdiğine dokunmak ister. Bazı insanlar sevgiden doğan bu isteği anlayamıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
84Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün cinsellik tatmini gerektirir. Bunu bu düşünceyi bedenden atmak için de mastürbasyon var. Onu yaparak düşünceden atıp arınıp sevdiğinle birlikte hayatın saf güzelliklerini keşfetmek sevgi ile gülücük dolu anılar bırakmak daha anlamlı. O sevgi yumağına ne iyilikler ve başarılar sığar. Uyumu sadece cinsellik odaklı tutmamak lazım.
10 Yorumla
+1 yılvalla gerçekten elemana bağlı (o senin ilkin mi falan yani geçmişinde başkaları var mı cinsellik yaşadığın) eğer yoksa ilkinse adama bağlı eğer kansız değilse bunun kıymetini bilir ciddiyet bozulmaz ama kansızsa zaten baştan cinsiyet yoktu demektir, eğer geçmişinde bişeyler varsa elemanın zaten ciddi olmaması ihtimali artar, yani eğer ki sen birileriyle olmadıysan ondan önce bu tamamen arkadaşın sevgisine ve niyetine bağlı.
10 Yorumla
+1 yılHatrı sayılırdan fazla miktarda içinde cinsellik olmayan ilişkisi ve de hatrı sayılır miktarda da cinsel ilişki yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki 2 taraf da aynı fikirdeyse cinsellik olmadan bal gibi sevgililik olur. Hatta daha güzel olur. (Öpüşmek ya da hafif daha ilerisi -yani penetrasyon- dışındaki münasebetleri cinsel ilişkiden saymadım)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün değil diyen sevgiyi hak etmeyen ittir!
Evlenene kadar tut kendini nesi zor anlamıyorum ki?90 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEt ete değmeli tı tah tıtah tı tah pancar motoru gibi
101 Yorumla- +1 yıl
Tarlamı sürecek
Aynı görsel de ki örnek gibi. O zaman başkaları ile yaşıyorsun. Bunu kabul edecek kadar olgun ve medeni olamadım. Kabul edebilseydim evet sevdiğim ile testesteron harici görüşme sağlardım. Daha samimi d
Olurdu eminim.10 Yorumla
+1 yılÇok merak ediyorum bu saçma soruları sormaktan bıkmadınızmı..
Eğer cinsellik yaşamak ilişkiyi basitleştiriyorsa o zaman evlenmeyin çünkü evlenince cinsel ilişki ilişkinizi basitleştirir.10 Yorumla
+1 yılCinsel istekli kiz kısa zamanda kendini belli ediyor😃otururken elini bacagina filan koyuyorsa istiyordur. Opusurken ellerini ensende bağliyorsa belinden ve kalcasindan tutmani istiyordur😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir yere kadar idare edersin ama ilişki uzadıkça sen de karşı tarafta bunu ister. Bu durumda illa ki de bir şeyler olur. Bunu ilişkinin süresi de belirler.
47 Yorumla- +1 yıl
Kadın da ister mi peki
Cevap sahibi+1 yıl@Aatınısıknkovboy61 kadınlar insan değil mi? Elbette ki ister.
- +1 yıl
Erkek kadar mı?
Cevap sahibi+1 yıl@Aatınısıknkovboy61 evet?
- +1 yıl
Nasıl anlaşılır bu
- +1 yıl
@Aatınısıknkovboy61 Sen nasıl ifade edersen kadında ifade ediyor. Kadının anlamıyorsan uyumunuz yok demektir zaten. Kadınlar bunu erkeğine hissettirir ve yönlendirir. Eğer bnu sana belli etmiyorsa aradaki uyumzayıftır.
- +1 yıl
Ve bir kadın gerçekten istekli olduğunda, erkeğinkiyle kıyaslanamaz. Erkek ara ara devamlı istekli olurken, kadınların pik yaptığı anlar olur. Regl öncesi ve sonrası gibi.
Sevgilinin cycle ını biliyorsan ne zaman daha istekli oldugunu takip edebilirsin.
+1 yılSeks olmasa bile birtakım temaslar illaki olur. Olmalı da zaten kanka değilsin, kardeş değilsin. Sevgilisin yani. Bir zahmet bir şeylet yaşansın.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler direkt cinsellik odaklı, bu da ilişkiyi gerçek bir ilişki olmaktan çıkarıyor.
32 Yorumla- +1 yıl
Zekasızlığınızı kusmayın, ispata gerek yok.
Sevgili diye bir şey yok zaten kızı nasıl yatağa atarım erkeğin latına nasıl yatarım parasını nasıl yerim bu var düzgün bir ilişki yoktur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİpleri elde tutmak önemli olan bir taraf bunu yapmalı konu ilişkiye girme sıklığı değil yatakta mutlu olamıyorsanız zaten o ilişki biter
10 Yorumla
+1 yılyani haklısın birazda ama sonradan bir heycanı kalmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılya seks değil de öpüşme vs
- +1 yıl
normal onlar
+1 yılKeşke herkes gerçek aşkın tadına varsa özmen mumkundur
20 YorumlaElbette mümkün sonuçta bu iki tarafın da rızasıyla olacak bir şey
21 Yorumla- +1 yıl
Sence seks güzel bir şey degilmi?
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye mümkün olmasın sevgilin eşin değil bir şeyin değil şart değildir
10 Yorumla
+1 yılEvlilik hayali olan bir kadın öncesi seks yaşıyorsa sadece ihtiyaç giderici olarak köşede bekler 😉
10 YorumlaMümkün tabiki her ilişkide illaki cinsellik yaşanacak diye bir durum söz değil
10 Yorumla
+1 yılBu devirde çok zor çünkü cinsel ilişki bir beraberliği oluşturan en önemli unsurdur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Eğer kendinizi evliliğe saklıyorsanız sevişmeyle tatmin edin 2 tarafta buruk olmasın.
10 Yorumla
+1 yılseks kötü değil gayette ciddi olabilir seks sonrası
10 YorumlaMümkün değil fişi takmazsan takmazsan batarya kokmaz
10 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki yaşamadığın kişi sevgilin olamaz. Flörtün olur.
10 YorumlaCinsellik varsa ilişki net biter sen değil o bitirir
14 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Erkekler kendileri istiyor neden sonra kendileri ile celisiyorlar yapalım diye şekilden şekile girip ısrar edip işini bitirip güvensizlik mi oluyor bence ergegij aklını sorgulamak lazım çünkü bu hiç bir hayvanda dahi olmayan bir tavırdır
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen tamam bu yaşta cinsellik çok isterim ama 18lik kızların bunu demesi hoş gelmiyo bana ya, o yaşlarda masum olmak en güzeli
943 Yorumla- +1 yıl
Bakiremisin peki sen
- +1 yıl
Bakireler daha az istekli olurlar cnku tadmamışlar diye😄
Cevap sahibi+1 yılDeğilim tabi ki 40ım🙈😅
- +1 yıl
Eh senin her gun istemen normal😁
Cevap sahibi+1 yıl🙈😃
- +1 yıl
Kac yasinda basladin
Cevap sahibi+1 yıl30😂
- +1 yıl
Zevk almaya kac yasinda basladin😂
Cevap sahibi+1 yılAslnda az yaptım 🤭😅
- +1 yıl
Alla alla 😂
- +1 yıl
Uzun zamandır yapmıyormusun yoksa
Cevap sahibi+1 yılHı hı
- +1 yıl
Belli peki mastürbasyon dami yapmıyorsun
- +1 yıl
Neden yazmıyorsun kimse yokmu hayatında ya da neden
Cevap sahibi+1 yılTabi ki yapıyorum
- +1 yıl
Ama mastürbasyon yetmezki yetiyor mu peki sana neden gerçeğini yapmıyorsun
- +1 yıl
Neden yapmiyorsun gerçeğini hayatında kimse yokmu yazdim yazmıyorsunsun olmuş 😁
Cevap sahibi+1 yılYetmıyo😃
Cevap sahibi+1 yılErkekler pervane ama günah diye yapmıyorum🙈
- +1 yıl
Yetmez tabiki heleki tadini alinca peki sertmi softmu olmali
- +1 yıl
En son ne zaman yaptin peki evlilik oldumu dulmusun tamam Günah ama senin de hakkın zevkini almak heleki azinca😉
Cevap sahibi+1 yılEvlenmedm, sert severm😋
- +1 yıl
Bende sert severim senin gibi istekli bi kadinla seks her zaman güzeldir dm den konuşalım mi biseyler sorcam
- +1 yıl
Konuşalım mi
- +1 yıl
Soracaklarim var
- +1 yıl
Bana sorabilirsin😁
- +1 yıl
@BlackDeacker ne alaka🙄😡
- +1 yıl
Yazacagini mi bekliyorsun😂
Cevap sahibi+1 yılÇok şekersiniz😂😂😂
- +1 yıl
O senin tatlılığın
- +1 yıl
O mu ben mi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@BlackDeacker iki kişi konuşurken 3uncuye ne düşer
- +1 yıl
Haydi seç bayan😂
Cevap sahibi+1 yılEmrah kusura bakma, black seksi bakış atmış😂
- +1 yıl
Oky no problem
- +1 yıl
Iyi akşamlar Emrah😂😂😂biz başbaşa kalmaya gidiyoruz. Haydi bebegim gel😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNereye gidiyoruz😂Aslında kara gözlü severim ama sen de hoş adamsn😌
- +1 yıl
😂😂şey daha onemlj sjsmd
- +1 yıl
Yalniz birazdan bu gorusler kaldirilir 😂kaldirilmadan gerekeni yap
Cevap sahibi+1 yılYapamam😔
- +1 yıl
Yaparsin zorlarsan😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen çapkınsn korktum 😂
- +1 yıl
Hahah yok be 😅bi sen kalmiştin 😈😈😈
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılErgen sevişmesi yapın. Sürtünün ama çok hızlı ve bastırarak sürtünmeyin.
Dikkatli olun ama ısı enerjisi ya da kınetik enerjı sonucu alev almayın , yanarsınız maazallah 🥺00 Yorumla
+1 yılBen İlişki olmadan biriyle sevgili olmam.
nedeni ise..
Ben cinsellik yaşamayı seviyorum.
Aldatmak bana göre değil? Eee ne yapim otuzbir çekecek halim yook..: D00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Sevgili ile cinsel birliktelik olmasa daha iyi olur.. Evlilige giden yolda biraz mahremiyet iyidir...
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ihtiyaç olmasa olurdu ama her insan mecburi olarak bunu karşılamak durumunda yani olmaması çok zor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün elbette. Dediğin gibi olabilir de, olmayabilir de bu belirsiz bir konu. Onu da en iyi tanıyan kişi sensin tabi.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi kimseyle sevgili olmam. Tanıma aşaması olur. Bu süreçte elini bile tutmam. Kafama uyarsa gider isterim.
02 Yorumla- +1 yıl
Saçmaaaa kız okadar çok şey yaşasa senle evlilik aşamasına gelince yaşamamış gibi davransa ya da sen yakınlaşmadığın için anlamamış olman o kızın temiz olduğunu mu gösterecek
- +1 yıl
@Cicikız95cici ben bir kızın temiz olup olmadığı ile bir yorum paylaştım da benim mi haberim yok 🤔 ben Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşayan biriyim. Sana zina yapmamak saçma gelir. Bana ise zina yapmak günah gelir. Karşımdaki kişinin benden önce ne yaşadığı değil. Benimle yüz yüze geldiği zaman Nasuh Tevbe etmiş bir şekilde, Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşayıp yaşamadığı önemli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenene kadar bence sabredilmeli değer veren böyle yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün ama buna anlamıyor bu kozlar her erkeğin altına yarıyorsunuz orsp gibi hemde beleşe
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Gelip geçici sevgiliyse yaşanmışlıklar boşuna olur hep.
10 Yorumla
+1 yılTam olarak cinsel ilişkiye girmeden mümkün olabiliyor
10 YorumlaErkek arkadaşım var ciddiyiz evlilik yolundayız yaşıyoruz ve birbirimizi deli gibi seviyoruz sevgi aşk güven varsa cinsellik dahada güçlendiriyor bencr
41 Yorumla- +1 yıl
Anal oldu mu
+1 yılTabii ki mümkün bazen Sadece sevdiğin adamın göğüsüne yatıp uymak seksten daha çok insana huzur verir
20 Yorumla
+1 yılTabii ki hayır. Gidip aldattım mi yani ne istiyor bunu yapan kızlar çok saçma. Aldatinca da konuşup duruyorlar. E sen hakettin.
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten yazık senin ki sevgi değil seks ilişkisi olur
+1 yılMantık evliliği olsa bile illa iki tarafda istiyor belli zaman sonra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Dikişmediğin birisi, sevgili olmaz zaten. Büyüğün biraz.
00 Yorumla
+1 yılDegil cunku normal arkadasliktan bir farki kalmiyor
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin bir zamanı var. O zaman gelmeden cinsellik konuşulursa ciddiyet kayboluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yoksa eğer arkadaşsınız demektir, sevgili değil...
00 Yorumla Mümkün tabiki... ama yine yaşanıyor ilişkinin 4 veya 5. Yılında
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil ben aynı yerde bir erkekle başbaşa kalınca dayanamam
62 Yorumla- +1 yıl
Naparsin
- +1 yıl
Aradığım şey tam olarak 😅
Hayat seks değildir o olmadan da mutlu olabilirsiniz bu birlikte zaman geçirirken iki kişinin hoslandiklarindan birbirlerine sayılarında ibaret
10 Yorumla
+1 yılmümkün ne alaka illa cinsellik olunca mı ciddi olunuyor
10 Yorumla
+1 yılBir noktadan sonra cinsellik girer
50 Yorumla
+1 yılO işlere girince konu dönüşü olmayan yerlere gider insan artık soğumaya bile başlar bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim olsa benden cinsellik istese istediğini yaparım ama o ilişkide artık ciddi olmam. Anı yaşarım sadece.
00 Yorumla
+1 yılSöylenecek çok şey var
40 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra bunlar olmalı
30 Yorumlabelli bi noktaya kadar evet
30 Yorumla
+1 yılEvet, her şey seks değil şunu anlayın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olscaksa mümkün diğer türlü değil
20 Yorumla
+1 yılElbet konu cinselliğe gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakıncalı bir durum , sevişmekte sakıncalı bir durum , sevişmememkte sakıncalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Ne alaka sevistinmi ciddiyetmi bozuluyor
10 YorumlaSaçmalamayın tabiki mümkün
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım