Cinsel Yaşam Prezervatif siparişi veriyor musunuz? egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Kardeşim ayıp değil mi? Biz getir kuryelerini bir pre için yormayın be çalışıyoruz canımız çekiyor birde çifte haz istemiş Prezervatif siparişi veriyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Toplu iğne batır caktırmadan alttan 2 1 Yorumla egerkan +1 yıl Ambalaj olmasa içinden geçicem de ambalaj sıkıntı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim olsaydı yapardım dermişim ama tabikide ironi , ben niye alıyorum? 1 5 Yorumla egerkan +1 yıl Kızlarında aldığı oluyor ama orasıbeni ilgilendirmez bizi sadece bunun için çağırmayın canımız çekiyor üzülüyoruz hddjhsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla egerkan +1 yıl Kızlarımda pre aldığı oluyor diyorum biz getirden istediğinizde canımiz ilişko yaşamak çekiyor diyorum bu kadar ve istersen sen alırsın istersen ilişki yaşıyacağın kişi ne farkeder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aha şimdi jeton düştü sksks kuryesin sen Yorumla egerkan +1 yıl Ya öyle deme taşeron firma sahibisin falan de böylesi daha güzel şahı şirketiyiz nede olsa borumu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl işin bu değil mi kardeşim? istediğimizi sipariş veririz. 0 1 Yorumla egerkan +1 yıl Sıkıntı yok ana avrat sövüyoruz Yorumla
Daniisan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 😂😂 yakkk 2 4 Yorumla egerkan +1 yıl Ben sigara kullanmıyorum benim yerime sen yak dhsjsh Yorumla Daniisan +1 yıl Ben de kullanmıyorum bosverr Yorumla egerkan +1 yıl tamam arkadaş ikimizin yerine yakıyor xnsksnsk Yorumla Daniisan +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hakkinizi helal edin sjdbhzhz 0 1 Yorumla egerkan +1 yıl Bu sparişe ne edicem birde 3 erkek çıktı Yorumla
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Waa çifte haz 0 6 Yorumla barsyazcx +1 yıl Seversin Yorumla egerkan +1 yıl Normal yetmiyor birde çifte haz neyseki et ete değecek kafasındayım Yorumla Nisabnl +1 yıl Et ete deyicek ama bazen lazım oluyor ya Yorumla barsyazcx +1 yıl Djhdjdjdjdjdj Yorumla egerkan +1 yıl Ya onu ertesi gün hapı ile hallederiz o güzel anı oluşturalım yeter Yorumla Nisabnl +1 yıl Öyle diyorsan öyledir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sloganı Çok yanlış anlamışlar 😂 0 1 Yorumla egerkan +1 yıl Valla ya 2 zevk yaşayacaklar diye heba olduk yollarda dbsjsjaka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gay mısın 0 5 Yorumla egerkan +1 yıl Mal mısın anan teklif ettide onumu reddettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ak sorularda boş boş cevplar verion gay profili var sende Yorumla egerkan +1 yıl Ananı getir gay mıyım söyler sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni ananı... Yorumla egerkan +1 yıl O gizli profilden bir çık öyle söviyim sana *mk lolipopu gelmiş kendini s*ktirecek erkek arıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Toplu iğne batır caktırmadan alttan
Ambalaj olmasa içinden geçicem de ambalaj sıkıntı
Sevgilim olsaydı yapardım dermişim ama tabikide ironi , ben niye alıyorum?
Kızlarında aldığı oluyor ama orasıbeni ilgilendirmez bizi sadece bunun için çağırmayın canımız çekiyor üzülüyoruz hddjhsjs
Anlamadım
Kızlarımda pre aldığı oluyor diyorum biz getirden istediğinizde canımiz ilişko yaşamak çekiyor diyorum bu kadar ve istersen sen alırsın istersen ilişki yaşıyacağın kişi ne farkeder
Aha şimdi jeton düştü sksks kuryesin sen
Ya öyle deme taşeron firma sahibisin falan de böylesi daha güzel şahı şirketiyiz nede olsa borumu
işin bu değil mi kardeşim? istediğimizi sipariş veririz.
Sıkıntı yok ana avrat sövüyoruz
😂😂 yakkk
Ben sigara kullanmıyorum benim yerime sen yak dhsjsh
Ben de kullanmıyorum bosverr
tamam arkadaş ikimizin yerine yakıyor xnsksnsk
😂😂
Hakkinizi helal edin sjdbhzhz
Bu sparişe ne edicem birde 3 erkek çıktı
Waa çifte haz
Seversin
Normal yetmiyor birde çifte haz neyseki et ete değecek kafasındayım
Et ete deyicek ama bazen lazım oluyor ya
Djhdjdjdjdjdj
Ya onu ertesi gün hapı ile hallederiz o güzel anı oluşturalım yeter
Öyle diyorsan öyledir
Sloganı Çok yanlış anlamışlar 😂
Valla ya 2 zevk yaşayacaklar diye heba olduk yollarda dbsjsjaka
Gay mısın
Mal mısın anan teklif ettide onumu reddettim
Ak sorularda boş boş cevplar verion gay profili var sende
Ananı getir gay mıyım söyler sana
Seni ananı...
O gizli profilden bir çık öyle söviyim sana *mk lolipopu gelmiş kendini s*ktirecek erkek arıyor