Cinsel Yaşam 14 cm penis boyu yeterli midir sizin için? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bence yeterli 10 ve 17 arasi iyi bence 14 cm penis boyu yeterli midir sizin için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Sen niye soruyorsun bunu yoksa sendr 14 cm mi var mavili 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Esimde var Yorumla Kibar4154 +1 yıl Yetiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Arvaless Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim 18 cm ama yeterli olup olmadığıPerformansına bağlı 😊 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yeterlidir önemli olan hazzı ulaştırabilcek önsevişme 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sence nasılsa bizcede öyle zaten ne demiş ünlü düşünürne ince uzunune kısa kalınıen fazla içinde kalanı makbuldür 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence de gayet iyi ben şekline rengine bakıyorum bir de 😎 2 4 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Ne şekil ve renk istersşn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kibar4154 göze güzel hitap etmeli Yorumla Kibar4154 +1 yıl Haklısın damarlı ama muz şeklinde😂 Yorumla PongLenis16 +1 yıl Benimki çift renk 😅 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Bir çok kadın yetersiz der bu boya çoğuda seks yapmamış olur 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl erkekler neden görüş yapmış diye merak ettim fkfk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kizlar icin sordum normalde kendileride kullaniyosalar demekki Yorumla axiakrep +1 yıl ya valla benimde aklıma o geldi fkfkf Yorumla
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Sevgilimin 14 cm bana yetiyor. 1 0 Yorumla
Aspirings Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl Zevk alana yeter zevk vermeyi bilen olduğunda 0 0 Yorumla
Schlong Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl 16 normal kalınlıkta, baş kısmı büyük :) 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. bir kadın için fazlasıyla yeterlidir 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. içine alırken senin hissetmen önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalın biraz sanirim sorun olmuyo o yuzden iyi benim icin pozisyonda sknti olmuyo Yorumla Bukowski_ist +1 yıl güzel o zaman tadını iyi alırsın Yorumla
doyumsuz_insan Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Gerçek bir ilişki yaşadınmı ezbere i konuşuyorsun 0 0 Yorumla
sekscambazıyım Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Sana kaç lazım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sen niye soruyorsun bunu yoksa sendr 14 cm mi var mavili
Esimde var
Yetiyor mu
Evet
Benim 18 cm ama yeterli olup olmadığı
Performansına bağlı 😊
Yeterlidir önemli olan hazzı ulaştırabilcek önsevişme
sence nasılsa bizcede öyle zaten ne demiş ünlü düşünür
ne ince uzunu
ne kısa kalını
en fazla içinde kalanı makbuldür 😂😂
Bence de gayet iyi ben şekline rengine bakıyorum bir de 😎
Ne şekil ve renk istersşn
@Kibar4154 göze güzel hitap etmeli
Haklısın damarlı ama muz şeklinde😂
Benimki çift renk 😅
Bir çok kadın yetersiz der bu boya çoğuda seks yapmamış olur
erkekler neden görüş yapmış diye merak ettim fkfk
Kizlar icin sordum normalde kendileride kullaniyosalar demekki
ya valla benimde aklıma o geldi fkfkf
Sevgilimin 14 cm bana yetiyor.
Zevk alana yeter zevk vermeyi bilen olduğunda
16 normal kalınlıkta, baş kısmı büyük :)
bir kadın için fazlasıyla yeterlidir
kukunun derinliği kaç cm?
Yeterli işini görür.. fazlası sanada zarar zaten
Ne kadar büyük o kadar iyi ama buda iyi
İdealmis Ablam da öyle der
Senin için yeterliyse sorun yok ufaklık
içine alırken senin hissetmen önemli
Kalın biraz sanirim sorun olmuyo o yuzden iyi benim icin pozisyonda sknti olmuyo
güzel o zaman tadını iyi alırsın
Yeterli
Yeterli
Benim olmas sana
Gerçek bir ilişki yaşadınmı ezbere i konuşuyorsun
Damarlı kara olsun
Sana kaç lazım.