20 yaşındayım çapı 4 cm'e yakın çevresi 12 cm kızlar için çok mu kısa. Bir de ben 95 kiloyum 1.90 boy var ön taraf baya yağ var kilo vermem uzatırmı 1 2 cm. Tecrübe edinmiş abilerimiz ablalarımız yazarsa..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılPenis üstündeki etek bölgesinde yağ katmanın fazla ise evet zayıflama olursa uzar penis kökü daha içeride olduğu için 13 cm gözüküyor olabilir zayıflarsan uzama gerçekleşebilir ama kalınlaşma olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılbu da iyi sağol görüş için
En İyi Cevaplar
+1 yılSorunu görünce neden cevap vermemişim acaba dedim bi kendimi sorguladım evet soruna gelince kilolu insanlarda penis büyüklüğü katlanan et miktarından dolayı kendini tam göstermeyebilir ilişki esnasında bu sıkıntı olmaz o konuda canını sıkma 2. Olarak 13 cm çok kısa bir penis değil çapı iyi bir kadın göğüsleri küçük dahi olsa yataktaki kıvraklığı arzusu sana yaşattığı zevk ön plana çıkınca gözün o memenin küçüklüğünü görmez penis içinde böyle partnerini islevinle sertliğinle hızınla uçurmalisin işlev konuşursa sayılar susar faydalı bir yorum olmuştur umarım iyi geceler 🍁
52 Yorumla
Soran+1 yılo kadar faydalı ki iyi ki 13 cm ya sağ ol görüş içinn :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılÇok kilolu olunca yani vücut büyük olunca penis daha küçük görünürmüş zayıflarsanız ölçü olarak uzamaz ama daha uzun gözükür.
34 Yorumla
Soran+1 yılölüm diyetindeyim artık sağ ol görüş için
- +1 yıl
Önemli değilll
- +1 yıl
Ve penisiniz yeterli bence
Soran+1 yılumarım ilerde partnerimde böyle düşünür sağ oll
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılKnk zaten kadın vajina sının sadece giriş kısmı hassas oda 10 12 cm falan yani önemli olan kalınlığı ve belini iyi kullanman
11 Yorumla
Soran+1 yılonlara yoğunlaşıcaz artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 20 yasindayken 58 kiloydum. Penisim 19.8 cm ozamanki kiz arkadasim sevisme. Esnasinda yirganin altinda bacagimi tutup ovalamaya basladi napiosun dedim penisim sanmis penisimin bacagim gibi olmasina mi sevineyim yoksa bacagimin çük kadar olmasina mi uzuleyim bilemedim cok gulmistu kiz bu duruma.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilo verirsen biraz daha uzuyabilir bende 192 ama şu an 105 kiloyum ama bende fazla yağ yok 21 cm bemimki
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazı uzatma yöntemleri var onları araştır
Soran+1 yılişe yarar mı bu yaşta
Cevap sahibi+1 yılKanka belli olmaz dene
Cevap sahibi+1 yılSenin için bir cm bir cmdir
Soran+1 yılorası öyle evet sağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
192 mi şu küçük kalbim 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvettt😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitti sanırım
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Ondan değil uzun erkek sayısı gerçekten az bende 185 im mesela çevremde uzun kız yok
Cevap sahibi+1 yılİlk kez 185 kız görmeden duyuyorum şaşkınım
Cevap sahibi+1 yılAçıkcası
Cevap sahibi+1 yıl@sevimliihatun Kaç yaşındasın peki
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne