+1 yılseni anlayacak birisiyle birlikte olursan söylemelisin ama ayrıntısını sorarsa çok ayrıntısına girmemelisin her erkek bunu kaldırabilecek olgunluğa ve mantığa sahip değil senin yaptığın kötü bişey değil sevmişsin brilikte olmuşsun bir kişi sadece o kadar , bundan sorna hayatına girecek kişide bunu anlayabilecek kapasitede olmazsa onunla evlenmede birlikte olmada da zaten , ayrıca ayrılma konusunda da birlikte oldum acaba ayrılmasam mı gibi şeyler düşünme
02 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle cok ama cok tesekkud ederim icimi rahatlattigin icin. o kadar haklisin ki önceleri bkyle dusunemiyordum ama artik ben de saglikli dusunmeye basladim. insallah duzgun birisi cikar karşıma. cok tesekkur ederim her zaman cok mutlu ol umarim
- +1 yıl
rica ediyorum insan temelli düşündüğümüzde ve mantıklı baktığımızda kadınları anladığımızda sonuç bu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece bekaretini verdiği için evlenip mutsuz olan çok insan duydum. Ayrılmakta iyi etmişsin. Sana şunu söylemek isterim. Bu belki kadından kadına değişen bir şeydir bilmiyorum ama benim ilk dört birlikteliğimde de kan geldi. Üstelik dördüncü de en fazlasıydı. Yani o dönem sevgilimle sorunlar yaşarken bunun olacağını bilseydim belki de ayrılırdım. Demem o ki hayatına yeni birini aldığında bakireyim diyebilir ve ilişki sırasında hala kan gelebilir. Hiçbir şekilde anlamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılcok haklisin sirf birlikte oldugum icin devam ettim 1 aydir ama artik yeter. cok ama cok tesekkur ederim inşallah dedigin gibi olur. umarim cok mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim canım sende.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten esas sıkıntı zardann kan gelmesidir. Maalesef bu yanlış bilinen bir olgu. Vajina ıslatılır, kadın huzurlu rahat hissederse ilk ilişkide kan gelmez. Ancak erkek kadını iyi kıvama getirmezse kuruyken zorlarsa kan gelir. Bununla ilgili Amerika da yapılmış araştırmalar var. Takma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılBakire isen söylemene gerek yok. Sonuçta o daha fazla kişi ile birlikte olmuş olacak. O söyler ise söylersin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekten erkege fark var kanama yoksa zarin ya daha cok derinde ya da zarin esnektir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ben az söyliim sen çok şey anla:
erkekler sevgilim versin karım bakire olsun ister.03 Yorumla
Soran+1 yılinanir mi ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılbazısı sorun eder
ilk başlarda söylersen eğer o kişi de seninle yatmak isteyecektir emin ol03 Yorumla
Soran+1 yılaynen ben de öyle dusunuyorum. teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıliş ciddiye dönerken açıklarsın durumu olduki ilk fırsatta senle olmak isterse yol ver gitsin
Soran+1 yılaynen oyle yapacagim. cok tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılşansına kalmış ilerdeki kişiye göre degişir zar olmadıgı için anlar ama takıntısı yoksa zarda anlamaz bişey olmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılbakireyken de kanamam olmadi ilk iliskimde
Cevap sahibi+1 yılo zaman zarın esnek bişey olmaz demene gerek yok anlamaz
Soran+1 yılinanir mi
Cevap sahibi+1 yılinanır doktor kontrolde belli olur zarında ya çok derinde ya geniş ya da esnek
Cevap sahibi+1 yılbakire gibi seks yaparsan utangaç acıtma dikkat et ay may bişey olmaz
Soran+1 yılteşekkür ederim cok
Cevap sahibi+1 yılkafana takma bakınca belli olmuyor zaten. dert etme takıl kafana göre
Soran+1 yılyok ya evlenene kadar birisiyle olmam artik hem zevk almadim hem de istemiyorum sogudum her seyden
Cevap sahibi+1 yıltabiki ilklerde zevk alman azcık acı olur o da korkunun vermiş oldugu kas agrısı. konuşmak istersen özel yaz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik gittti ise anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılbakire iken de kanamam olmadi ilk iliskimde
- +1 yıl
Aaa iyiymiş
- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olmaktan zarar gelmez
00 Yorumla Söylemelisin tabii ki seffaflık olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni mi anlaşmamaya başladınız ki?
018 Yorumla
Soran+1 yılzaten sacma sapan zor bi iliskiyi ben cok zorladim cok emek verdim ama tek kisinin emegiyle olmuyormus bunu anladim sonunda
Cevap sahibi+1 yılBunu bildiğin halde neden birlikte oldun ki?
Soran+1 yılcanim oyle istedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman karşındakine açıkca bunu söylersin, istemiyorsada baştan bilir, yaşın kaçtı ki?
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılZevk alabildin mi bari
Soran+1 yılyok ya ne zevki
Cevap sahibi+1 yılUfak bi şehirdemi yaşıyorsun peki?
Soran+1 yılyok İstanbul'da yasıyorum. eskisehirde de okuyorum.
Cevap sahibi+1 yılBu güzel ufak yer olmaması, ayriyetten karşındakini seversen bakireliğe takılmıyorsun, bunu yaşadım daha önce uzun hikaye biraz ama
Soran+1 yılben de oyle düşünüyorum. bekaret benim icin onemli degil karsimdaki icin de olmamali. bakir birisini istemiyorum zaten sorun yasamam insallah. tesekkur ederim vakit ayirdigin icin
Cevap sahibi+1 yılBakir birisi sana zevk vermedede zorlanır zaten, hangi bölüm okuyordun bu arada?
Soran+1 yıliletisim
Cevap sahibi+1 yılGüzel bölüm son sınıf mısın?
Soran+1 yılyok daha var mezuna falan kaldim
Cevap sahibi+1 yılAnladımm, özelden yazabilir miyim?
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılMuhabbetine, senin konun hakkında da anlatacaklarımda var aslında
+1 yılYok canım sen istediginle yat onemli dehil nolmus
02 Yorumla
Soran+1 yılmalsin ya istedigimle mi yatmisim 3 senelik sevgilimle birlikte oldum hala mal mal konusuyon
- +1 yıl
Tamam o zmn her sevgili oldugunla yat sonra isine gelmedi hakaret et yalanmi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ile 1000 arasında hiçbir fark yok ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılköyde yaşıyorsun dimi :D
Cevap sahibi+1 yılevet çok büyük bir köy :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmak ister misin benimle
00 YorumlaÖğrenci misin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat