Cinsel Yaşam Prezervatifi erkek mi taşımalı kadın mı? (Sayfa 3) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 312 Prezervatifi erkek mi taşımalı kadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Serdarium Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl haftaiçi kadın da olmalı haftasonu erkekte 😁 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Erkekler 6 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kim takiyosa o tasisin yani kadin 2 1 Yorumla Herkesdenuzak1 +1 yıl Kadin mi tasiyo Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Kadın taşımalı çünkü o takıyor ya elıyle 😂 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Kadinda olsa iyi bakmazlar bence 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkek tabiki 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o anda lazımsa kimde olduğunun bi önemi yok 😂😂 0 0 Yorumla
llmeelissss Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Erkek 2 1 Yorumla eaasln +1 yıl Kadın bencr Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. erkek 2 1 Yorumla Murathankeserim +1 yıl Selam dahi vermez oldun ne tatlı cadı Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Herkes bulundursun yanında 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kim daha çok ihtiyaç duyuyorsa 0 0 Yorumla
turuncuçiçek2002 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Erkek😂 1 1 Yorumla Az-Tr +1 yıl Neden Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Erkek taşımalı 0 0 Yorumla
LuciferTabu Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl Temans olması gerekiyor, ne işiniz var kılıfla 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Erkek tasimali bence 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadın taşımalı 0 0 Yorumla
FreshMember Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl ikisi de taşımalı 0 1 Yorumla FreshMember +1 yıl çünkü her an heryerde lazım olabilir Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
haftaiçi kadın da olmalı haftasonu erkekte 😁
Yani erkek taşımalı bence
çocuğu kim istemiyorsa o taşısın
Kim korunmayi istiyorsa o tasimali
Erkekler
Kim takiyosa o tasisin yani kadin
Kadin mi tasiyo
Kadın taşımalı çünkü o takıyor ya elıyle 😂
Kadinda olsa iyi bakmazlar bence
Ona ğerek yok :)
Et ete degmeli 🤗
Erkek tabiki
Çocuğu kim istemiyorsa o
Herzaman cüzdanımda okey olur
o anda lazımsa kimde olduğunun bi önemi yok 😂😂
Erkek
Kendim için ben tasiyorum
Kadın orsp ise her zaman taşır 😂.
Erkek sonuçta takacak olan o
Cinsel ilişki olduğunu sanmıyorum her şeyin.
Her ikiside , eşitiz ya
Çocuktan en çok korkan :Dd
kim kullanacaksa o yani erkek
benim cebimde her zaman var ne olur ne olmaz
Erkek taşımalı.
Erkek
Kadın bencr
erkek
Selam dahi vermez oldun ne tatlı cadı
Herkes bulundursun yanında
Kim daha çok ihtiyaç duyuyorsa
Risk almamak için daima yanımda taşıyorum...
Kadın erkek hamile kalmıyor
Erkek😂
Neden
Her an hazır olan kimse o taşımalı
Kime lazımsa o taşısın
Kullanmam et ete değmeli..
İkiside
erkekk
Çok tatlısın
Hiç seks yapmadım.
Kadın
Bunu babana neden sormuyorsun