Cinsel Yaşam Prezervatifi erkek mi taşımalı kadın mı? (Sayfa 4) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 312 Prezervatifi erkek mi taşımalı kadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
dianabebeğim Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Erkek tabiki de 😂 2 11 Yorumla akreep_erkegi +1 yıl Valla taşımam çünkü kullanmıyorum Yorumla dianabebeğim +1 yıl Immmm Yorumla akreep_erkegi +1 yıl Sevmiyom hiç kullanmadım napim Yorumla dianabebeğim +1 yıl 🙈🙈 Yorumla akreep_erkegi +1 yıl Isteme kullammam kesinlikle 🙄 Yorumla dianabebeğim +1 yıl İstememm Yorumla akreep_erkegi +1 yıl Anlaştık sevdiğim ❤❤ Yorumla LowKral +1 yıl Bende kullanmam et ete değecek karşılıklı his önemli Yorumla akreep_erkegi +1 yıl Benim sevdiğimden uzak dur da ne bk yersen ye Yorumla LowKral +1 yıl Sevdiğin senin olsun banane 😁 ama tükenirsen haber ver mesir macunu gönderirim bu seni bitirir Yorumla akreep_erkegi +1 yıl Yok ben ona yetiyorum eyvallah dostum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
erkek
Erkek tabiki de 😂
Valla taşımam çünkü kullanmıyorum
Immmm
Sevmiyom hiç kullanmadım napim
🙈🙈
Isteme kullammam kesinlikle 🙄
İstememm
Anlaştık sevdiğim ❤❤
Bende kullanmam et ete değecek karşılıklı his önemli
Benim sevdiğimden uzak dur da ne bk yersen ye
Sevdiğin senin olsun banane 😁 ama tükenirsen haber ver mesir macunu gönderirim bu seni bitirir
Yok ben ona yetiyorum eyvallah dostum
Kadının çantada
Erkek
İkisi de olabilir
Herkes taşımalı
Kondom yasaklanmalı
Et ete degmeli
Erkek 😂😂😂
Kadın
Erkek tabi
Erkek