Cinsel Yaşam Prezervatifi erkek mi taşımalı kadın mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 312 Prezervatifi erkek mi taşımalı kadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
bionicman Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cüzdana birrane atmak kimseyi bel fıtığı yapmaz 😃😃ama cüzdanda iz yapıyor bilginize 😅😅😅 0 0 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ne fark eder? kimin ihtiyacı varsa o taşısın 6 1 Yorumla aren289 +1 yıl Pikachu beni bul Yorumla
C0skunn Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl İnsan tenine insan teninden başka bir şeyin değmesini etik bulmuyorum 0 0 Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Her iki tarafta taşıyabilir 5 1 Yorumla Servanataş +1 yıl Diyorsun Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her iki tarafta tasısın nevarki bunda 1 0 Yorumla
emre2611 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bence lazım olunca alınmalı taşınmamalı :) ama ben onu istemezdim sanırım 0 0 Yorumla
Gezginefe Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Kadın taşımalı ya da tuttnakla vermeli erkeğe kactane oldugunu 0 0 Yorumla
Lover50 Takip Et Xper 5 Yaş: 54 +1 yıl Kadın alıp taşırsa daha iyi olur.Çunku hamilelik kadında olur. CÜHda kadınlarda daha çok olur. 0 0 Yorumla
Uveyybaba Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Tabiki ilişkinin içindeki her taraf taşıyabilir birbirlerinin ne sevdiğini bilirler 0 0 Yorumla
Burcusvndk Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Kullanan erkek olduğu için erkek taşımalı 2 1 Yorumla NİGHTSTALKER1996 +1 yıl Ne olur sen taşısan ki Yorumla
byncokblms77 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl 20 erkek için 20 prezervatif taşıyorum 💋 2 4 Yorumla Sbnynr61 +1 yıl Kısacası ne olduğunu belli ettin😂 Yorumla byncokblms77 +1 yıl İhtiyaç meselesi 😂 Yorumla Sbnynr61 +1 yıl O prezervatif gibi kullanılıp atılacaksın üzücü😂 Yorumla Selimcan3460 +1 yıl Kullan at gibisin valla Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek takıyor o taşısın 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek almali ve tasimali yoksa pussy yok 7 2 Yorumla BerkanGunsoy +1 yıl Pussyden mahrum etme ama ya @geridondumbebek 🙄 Yorumla olumhastamısınızlan +1 yıl Çok ta fifi mk Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl hayat kadını taşır ücretini erkek ekstra öder 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Tamam knk en çok sen tecrübelisin Yorumla Soran +1 yıl saçma sapan cevap verme o zaman hayat kadını mizacı ile mi sordum ben normal ilişki içeriside sordum abartma yani Yorumla ByDemokraat +1 yıl Abartan sensin be.Soruyu kişiselleştirmemissin ne bekliyordun Yorumla Soran +1 yıl Hayat kadını diye bişey yazmış mıyım peki Yorumla ByDemokraat +1 yıl Soru sormuşsun ben o naylonu penisime takmam.Demiseksuel biriyim.Sevdiğim dışında kadınla birlikte olamam.Sevdiğimle cinsellik yaşarsam da o korunsun prezervatif dışında da alternatifler var Yorumla Soran +1 yıl Madem sevdiğin kadınla yaparsın sadece doğum kontrol haplarının sevdiğin kadına nasıl zarar vereceğini araştır Yorumla ByDemokraat +1 yıl Ayrıca ilaç olarak da kullanıldığını biliyorum. Yorumla Soran +1 yıl O zaman ilaçları da araştır Yorumla ByDemokraat +1 yıl Amacın ne mk yıllardır sapim önceki ilişkimde de hiç kullanmadım kullanmayacam da. Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Kimin cebi cüzdanı boşsa o taşır 1 0 Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Taşımalık Bi durum yok Bi siparişle geliyor 1 1 Yorumla emrecn34 +1 yıl Getiriyor dimi getir mutluluğu Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kime takılıyorsa o taşımalı 1 1 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi +1 yıl Mantıklı bir düşünce Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Onu da erkekler taşısın bir zahmet 1 1 Yorumla Caner2223 +1 yıl Niye sen ne taşıyosun onuda erkekler taşısın diyosun Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Erkek. Ama kadında bulundurmalı her ihtimale karşı 1 0 Yorumla
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Kim takıyorsa onda tabi. :D 1 0 Yorumla
romantikkebab34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 52% +1 yıl Takan erkek olduğu için erkek taşımalı 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Ben takmiyacama göre tâbi ki de erkek 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkek taşımalı.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kimse taşımamalı o canım naylonu kullanmamalı 1 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. Her ikisi olur çünkü kadın veya erkek fark etmez 0 0 Yorumla
UNUTULMUŞHAZİNELER Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Sağlık için her ikiside taşısın biri unutursa diye 0 0 Yorumla
sosyopsikopatadam1 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kadın tasiyinca daha seksi oluyor 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Prezervatifi erkek taşır 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kim takıyorsa o Taşır 0 0 Yorumla
karakartal-1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Erkek taşımalı kadın taşımalı. ortak aktivite:)) 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Cüzdanda hazır duruyordu zaten 😂 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. ikiside taşıyabilir ne fark eder :) 0 0 Yorumla
Aksaçlı87 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Hangi taraf çocuk istemiyorsa o taşısın 0 0 Yorumla
Makseli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Prezervatif le hiç zevkli olmuyor bu iş 0 0 Yorumla
Caki3535 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Genelde ben taktırırım😉🔥 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. erkek gidip alsın taşısın ne var bunda 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Prezervatif kullanmıyorum niye taşim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Cüzdana birrane atmak kimseyi bel fıtığı yapmaz 😃😃ama cüzdanda iz yapıyor bilginize 😅😅😅
ne fark eder? kimin ihtiyacı varsa o taşısın
Pikachu beni bul
İnsan tenine insan teninden başka bir şeyin değmesini etik bulmuyorum
Her iki tarafta taşıyabilir
Diyorsun
iki yarafta yanin da bulundurmali
Her iki tarafta tasısın nevarki bunda
Bence lazım olunca alınmalı taşınmamalı :) ama ben onu istemezdim sanırım
Kadın taşımalı ya da tuttnakla vermeli erkeğe kactane oldugunu
Kadın alıp taşırsa daha iyi olur.
Çunku hamilelik kadında olur. CÜHda kadınlarda daha çok olur.
Tabiki ilişkinin içindeki her taraf taşıyabilir birbirlerinin ne sevdiğini bilirler
Erkek taşısın takan o 😃
Erkek bence
ikisi de taşımalı
erkek taşımalı
kim temiz kalmak istiyorsa o taşır
Kullanan erkek olduğu için erkek taşımalı
Ne olur sen taşısan ki
20 erkek için 20 prezervatif taşıyorum 💋
Kısacası ne olduğunu belli ettin😂
İhtiyaç meselesi 😂
O prezervatif gibi kullanılıp atılacaksın üzücü😂
Kullan at gibisin valla
Erkek takıyor o taşısın
Erkek almali ve tasimali yoksa pussy yok
Pussyden mahrum etme ama ya @geridondumbebek 🙄
Çok ta fifi mk
belediye işcileri taşımalı kanka
Prezervatif istemem ya
Neden
hayat kadını taşır ücretini erkek ekstra öder
Tamam knk en çok sen tecrübelisin
saçma sapan cevap verme o zaman hayat kadını mizacı ile mi sordum ben normal ilişki içeriside sordum abartma yani
Abartan sensin be.
Soruyu kişiselleştirmemissin ne bekliyordun
Hayat kadını diye bişey yazmış mıyım peki
Soru sormuşsun ben o naylonu penisime takmam.
Demiseksuel biriyim.
Sevdiğim dışında kadınla birlikte olamam.
Sevdiğimle cinsellik yaşarsam da o korunsun prezervatif dışında da alternatifler var
Madem sevdiğin kadınla yaparsın sadece doğum kontrol haplarının sevdiğin kadına nasıl zarar vereceğini araştır
Ayrıca ilaç olarak da kullanıldığını biliyorum.
O zaman ilaçları da araştır
Amacın ne mk yıllardır sapim önceki ilişkimde de hiç kullanmadım kullanmayacam da.
Kimin cebi cüzdanı boşsa o taşır
Taşımalık Bi durum yok Bi siparişle geliyor
Getiriyor dimi getir mutluluğu
Kime takılıyorsa o taşımalı
Mantıklı bir düşünce
Onu da erkekler taşısın bir zahmet
Niye sen ne taşıyosun onuda erkekler taşısın diyosun
içlerinden geldiği gibi yapsınlar
Erkek. Ama kadında bulundurmalı her ihtimale karşı
Kim takıyorsa onda tabi. :D
Takan erkek olduğu için erkek taşımalı
Ben takmiyacama göre tâbi ki de erkek
Erkek taşımalı.. Keyifli günler..
Kim kullanacak ise o taşımalı
Kimse taşımamalı o canım naylonu kullanmamalı
Ebeniz taşısın o booku kim yiyorsa oo
Her ikisi olur çünkü kadın veya erkek fark etmez
hamileliği kim istemiyorsa
İstekli olan herkes taşır
Sağlık için her ikiside taşısın biri unutursa diye
Sevişmeye yatkın her birey taşımalı 😃
İhtiyacı olan kimse o
Bunda görev dağılımı mı varmış😂
Kadın tasiyinca daha seksi oluyor
Bime daha yakın oturan
Prensip olarak prezervatif e karşıyım
Prezervatifi erkek taşır
Kim takıyorsa o Taşır
Erkek taşımalı kadın taşımalı. ortak aktivite:))
Cüzdanda hazır duruyordu zaten 😂
ikiside taşıyabilir ne fark eder :)
Hangi taraf çocuk istemiyorsa o taşısın
Kullanmamayi tercih ediyorum
Ne gerek var öyle şeylere.
Prezervatif le hiç zevkli olmuyor bu iş
Sorun yapan tasisin bence
Genelde ben taktırırım😉🔥
erkek gidip alsın taşısın ne var bunda
Prezervatif kullanmıyorum niye taşim
herşeyi erkek taşısın
Kadın taşımalı çantası büyük