Adetten sonra daha da artıyor. Bir çözümünüz var mı? Ne yapmalıyım?
(Bakireyim ve ilişki yapmıyorum)
(Bakireyim ve ilişki yapmıyorum)
Bu durum olumsuzluklar sonucunda ortaya da çıkabiliyor
Burada sorun bunun kontrolünü artık sağlayamamanız aslında. Bunun sebebi anksiyete, travmatik bir durum, bir yenilgi veya bir hayal kırıklığı olabilir. Önemli olan öncelikle vücudunuzda biriken bu enerjiyi nefes egzersizleri, meditasyon gibi uygulamalarla o enerjiyi atmak ve bu isteğin kontrolünü tekrar ele almanız gerekmektedir. kafanızı başka şeylere verin, özellikle derin nefes almak ve bu egzersizleri yapmak size çok iyi gelecektir.
Yukarıda bahsettiğin şeyler etkili olabilir gerçekten. Genelde o ruh hallerinde öyle oluyorum zaten. Bazen sosyal medyada sinirimi bozacak birsey görünce bile oluyor yani. Egzersiz filan deneyeceğim, teşekkürler.
Cevap
8Cevap
Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun peki?
Seni isteklendirecek şeyler yapıyor musun, mesela p*rno izlemek?
seks yapmalisin, artik mastürbasyon. doymussun. sevgilin yardimci olamiypr mu
İlişkim yok. Evlenmeden de yapamam
O halde bu islerden kendini soyutlamaya calis. Cunku mastürbasyon. daha zevk vermez. Isin iyisi boyle giderse sekste mutlu rymez seni, cok asiri yapiyorsun.
bunun çözümü yok doğru zamanlarda doğru şekilde doyumu yaşayarak sürdüreceksin ya da başka yollar
sevişmeden çözmek zor bekaretini bozmadan sevişebilirsin
Sanal seks denedin mi tatmin edici baya ve bi kere yaptın mı 2-3 günlük söndürür eğlencelidir tavsiye ederim sen gibi ilişkiye giremeyenler için ideal
Daha sık vurdur sevgiline
Partner bulup doyasıya yapmak
Yalatmayı dene
Aynı ben kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?