Dogy pozisyonunu cok seviyorum ama o sekılde karnım hava doluyor ve o hava cıkarken sesler cıkıyor on taraftan utanc verici neden olur bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
fizik kanunları bu gayet doğal. içeri girdiğinde penis içeriye hava pompalıyor. çıkarırken o havanın tamamı çıkmıyor ve zamanla içeride biriken hava miktarı artıyor. e orası da kapalı bir sistem. havanın çıkabileceği tek bir alan var. sıkışan hava belli bir basınca ulaştıktan sonra oradan çıkıyor :) olmadığı zamanlarda muhtemelen partnerin penisini içinden dışarı çok çıkarmıyordu ve pompaladığı hava miktarı düşüktü.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl(Yaşadım) eski sevgilim di kız arkadaşı ile konuşuyor bende kulak misafiri oluyorum çaktırmadan ikisi tecrübeli önceden benden önce aktif cinsel hayatı fazlaydı ikisinde benimki diyor zart zırt ses çok fazla olmaya başladı diyor arkadaşı bittin diyor sen çok yapmanın sonucu bu aşırı genişledim diyor benimkine doğruda söylüyor aslında sonra gülüşüyorlar folloş oldun diyor falan böyle bir konuşma geçiyor aralarında bende şaşırıp kalıyorum açıkçası benim gözlemimde böyle çok yapmayan bayanlardan niye ses gelmiyor diyorum kendi kendime bu kenardan hava alma olayı geniş vaginada yaşanıyor bunu biliyorum net bir şekilde
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede oyle gencken yoktu gun asırı yapıyoruz normal yani genıslemıstır
Cevap sahibi+1 yılSana bir şey sorucam özel olacak kusura bakma sen hafif kilolumusun? benimki hafif kilolu idi o zaman ve benden önce bana anlattığı kadarı ile 4 kişi ile sevgili olarak aşırı derecede seks yapmış ve şu plastik penis ile aşırı zaman geçirmiş ve anlattığına göre plastik penis ile bir gün abartınca tekrar yıllar sonra bile kan gelmiş niye anlattın abi dersen şimdi bunu sen daha önce bir kaç kimse ile aşırı seks yaptıysan ve dediğim gibi kurcalama oldu ise o zaman aşırı genişleme oluyor ondan hava aldığını düşünüyorum benimkinin kinin vaginası ve bu durum ayrıldığımda bile birmemişti hep ses yapıyordu ben gülüyordum ama zevkte almıyordum ve benimkinin aşırı moralini bozuyordu bu ses olayı o zamanlar bütün konsantresi gidiyordu
Soran+1 yılYok zayıfım
Cevap sahibi+1 yılDemek yapı olayı bu genişliyor Dogy olunca hava alıyor kenardan bir süre cinsel perhiz yapma ihtimalin varsa dene 2 hafta falan birazcık toparlanıyor ama sende kurcalamayacaksın sonrasında ses kesilirse genişlemeden olduğu kesinleşir ama sonra ne olacak dersen yine aynı ses yapmaya devam ediyor
+1 yılutan verici değil bu böyledir penis ve vajina arasındaki sürtünmeden kaynaklı oluşan boşlukta erkek içinden çıkarken içeride bir vakum kuvveti oluşuyor bu da dışarıdan içeriye hava çekilmesine sebep oluyor , erkek içeriye girerken de içeride hacmen fazla hava kaldığı için kenarlardan dışarıya çıkma eğiliminde oluyor bu noktada ince vajina dudaklarının titremesi ile ses çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeniş oldgu içındır vijan bendede oluyordu öyle düzeldi sonradan
45 Yorumla
Soran+1 yılNaptın duzeldı
Soran+1 yılTm
Soran+1 yılSoruyu begenenlerın profiline giremiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılgızlıden cıkıyım hemen gör tekrar girecem
- +1 yıl
erkek bu kanka :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Hard core da özellikle bunun olmama ihtimali yok. Utanç verici bir durum yok yani. Seksten haberdar olan her erkek bunun gaz olmadığını havanın çıktığını bilir. Kıza bak osurdu yanımda diye bakmaz yani ne alaka. Utanılacak bir şey yok. İlk başta bilmediğimden bende garipsemiştim. Anlam veremedim. Öğrenince önemsemedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYine de utanırım Hard core nasıl oluyor
+1 yılbunu önlemek erkeğin elinde ani giriş çıkışlarda bu oluyor hava bırakmadan girse sorun olmaz ve utanmamalısın bu normal bir şey ve senin hatan değiş
10 Yorumla
+1 yıliçeri hava kaçıyor... tabii siz de göreceli dar olduğunuz için hava içeride sıkışıp kalıyor... o yüzden de bazen bir anda çıkıyor... utanılacak bir konu değil ama... aynen devam bence
02 Yorumla
Soran+1 yılCok agrı da yapıyor ama ve genıs oldugu ıcın giriyor diyorlar
- +1 yıl
hayır ne alakası var... :) saçmalamasınlar :)
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu normaldir... o an vajinan cok ıslanıyor ve her giriş cıkışta bide belini kırıyorsan hava girer.. belini tam kırmadan doggy yap o zaman sıkınt olmaz
00 Yorumla
+1 yılUtanç verici değil sıkma canını doğallıyla güzeldir seks, ayrıca hava dolma sebebi aradan hava sızıyo anladın sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merak etme,. bunu yaşamayan yok. Gayet doğal. Boş yere geirlmene gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum gencken olmazdı ve agrı yapması en cok canımı sıkıyor ağrıdıgı ıcın o pozisyonu istemiyorum en cok o sekil zevk verdıgı halde
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılçok normal sıradan fizik kuralları piston mantığı. herkeste oluyor mrk etme
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden olmuyordu
- +1 yıl
biraz genişlemiş olabilirsin
Penis küçük içini dodurmuyor ve sokup cikarinca hava alıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHımm kucuk degıl ama
Soran+1 yılEvet
Hava girmesi normal bir durum, utanma bundan, belirli bir yaştan sonra daha yoğun yaşanabiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde vajinal ilişkide olmaz bu dediğin. sadece arkadan yapılınca olur
02 Yorumla
Soran+1 yılYok vajına ya hava giriyor ama
- +1 yıl
ilginç yapısıyla alakalı olsa gerek benim hiç başıma gelmedi sadece arkadan olduğunda olurdu
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoggy de normal bir şey bu annemden biliyorum bi kere izlemiştim onları
08 Yorumla
Soran+1 yılOnda da mı ses cıkıyordu
Cevap sahibi+1 yılEvet 🙈
Soran+1 yılYaş ile alakalı o zmn bence yasım ilerledigı ıcın
Cevap sahibi+1 yılBelki de bende o sesi duyduğum için merak ettim izledim ne yapiyo lan bunlar diye sonradan fark ettim girdikçe sesi geliyor
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin
Soran+1 yıl33
Cevap sahibi+1 yılFazlada değilmiş annem 39 yaşında
Cevap sahibi+1 yılNe kadar oldu evleneli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılolması en dogal olan tek degilsin bir çok bayanda olur o pozisyon dan kaynaklı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılher kadında olabilir takma kafana
10 Yorumla geniş oldığı için utanma
14 Yorumla
Soran+1 yılHm genıslemıs mı yanı neden genıslemıs acaba
Soran+1 yılYazabılırsın gizli olarak
pompacın sağlam demek.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka, esim ayrıca
- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal.. İçeriye hava pompalıyor partnerin..
02 Yorumla
Soran+1 yılAgrı yapan bir durum
- +1 yıl
Arada Partnerin parmağını kullansın.. Rahatlarsın.
Herkeste oluyor takılma
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden olmazdı
+1 yılkarşı tarafın penisi küçük
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
anlaman için beni bul-man gerekli
Soran+1 yılNiye burdan yazamıyormusun
- +1 yıl
engel yiyiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOralar bosluk ve o bşluklarda hava zaten var
00 Yorumla O ses mukemmel oluyor neresi utanç verici
00 YorumlaBaşka pozisyon dene beybi
00 Yorumla
+1 yılYahu utanacak ne var bunda herkeste olan şeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Penis vajinayı tam doldurmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Birsey olmaz daha da zevk verir erkeğe
01 YorumlaNormal utanacak bir şey yok
05 Yorumla
Soran+1 yılDart mı
Soran+1 yılBu durumun adıymıs
+1 yılPozisyondan kaynaklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılnormal oluyor o ses
00 Yorumla
+1 yılÇok yıpratmışsın 🤣
00 Yorumla
+1 yılVajinana ilgilidir
00 Yorumla
+1 yılKöküne kadar mi giriyo
00 Yorumla
+1 yılSokarken hava aldırıyordur
00 YorumlaBu ama normal herkesde olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO an guzek zaten ya kız