Son zamanlar yanıma gelmesini dahi istemiyorum zorlasam da kendimi midem bulanıyor neden anlamıyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogum kontrol hapı kullaniyor musun? Eger kullaniyorsan haplar mide bulantısı, isteksizlik, hatta karşı cinsi görmeye bile tahammül edememe gibi sorunlar oluşturabiliyor. Onun dışında sevmiyorsan sana dokunması iskence gibi gelir. Sanki tacizmis gibi. O yuzden kadinlarda duygu cok önemli diye bosuna demiyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılHap kullanmıyorum canım ıkıncı dedıgın galiba
Cevap sahibi+1 yılHmm severek evlenmedim o zaman. Tanismadan mi oldu. Yani görücü usulü
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak sebebi ne illa bir sebebi vardır sana karşı hareketlerinden falan soğumuşsan ondanda olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşinede sanada 4 yıl 8 ay önce 2 defa soğutma ve ayırma işlemi yapılmış, aile dışı bayan tarafından, bu soğutma ve ayırma işlemlerinden dolayı uyku düzeniniz bozulur, baş ağrılarınız başlar, agresif olursunuz ve birbirinizden soğursunuz.
043 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladıniz bunu
Cevap sahibi+1 yılBakım yaparak.
Soran+1 yılBenı tanımadan bunu nasıl yaptınız ki
Soran+1 yıl@Yacirkin benı engellemısiniz hemde
Soran+1 yıl@Yacirkin sen degıl yazan beyefendi I
Cevap sahibi+1 yılEngellemişsem yazdıklarımı unut, başının çaresine bak.
Soran+1 yılBenım sızinlw konusmam gerek mana alemindenmi baglantiniz bna yardım gelecek birinden denmisdi
Cevap sahibi+1 yılEngellediğim kişi ile işim olmaz.
Soran+1 yılMana aleminden baglantim. Var diye mi engellediniz benı sorularim var ve sızın yardım edeceğinizden eminim bana birinden yardım gelecek denilmisdi
Cevap sahibi+1 yılSizi engellediysem bir sebebi vardır, başka birilerinden bekleyin yardımı
Soran+1 yılBenı engelledigizi bile bilmiyordum yorumu gorıdm si
Profile bakınca gordum nedeni nedir bilmek istiyorum siiz daha once gormedım cunku ben
Cevap sahibi+1 yılGerek yok teşekkürler
Soran+1 yılPekı tamam hayırli gunler
Cevap sahibi+1 yılSizede
Cevap sahibi+1 yıl@fondipcik Senin yaşın bende 30, eşinin yaşı ise 34 görünüyor, gerçek yaşınızı bu yaşlardan çıkarın, mesela senin için 30-27:3 sende 3 kuşak öncesinden yani anneannenin annesinden gelen doğuştan soysal var, musallatların erkek, eşinin musallatlarıda bayan çatışma yaşıyorsunuz musallatlardan dolayı.
Cevap sahibi+1 yıl@fondipcik Sendede eşindede doğuştan soysal var.
Cevap sahibi+1 yıl@Yacirkin Anne annenden, annene, annendende sana geçen doğuştan soysal ve 5 yıl önce aile dışı bayan tarafından yaptırılmış soğutma ve ayırma 2 adet. Baş ağrıların ve uyku problemlerin başlamış olmalı çünki üzerindeki musallatlar bayan erkek karışık. Doğuştan soysalın üzerine işlem gördüğün içinde fazlasıyla sıkıntıların olmalı.
Cevap sahibi+1 yıl@Yacirkin Varlıklarla çalışmayan belli güçleri olan işinin ehli birilerini bulacaksın, bulabilirsen, oda çok zor.
Cevap sahibi+1 yıl5 yıl önce kime takıldıysan.
Cevap sahibi+1 yıl@Yacirkin Kuşaktan kuşağa, kişiden kişiye farklılıklar gösterir, soysalın üzerine dışarıdan büyü işlemi yapıldıktan 4-5 yıl sonra çok sıkıntı çekerler, maddi ve manevi her konuda.
Cevap sahibi+1 yıl@fondipcik Sen yalan söyleyebilirsin, üzerindeki doğuştan erkek musallatlarından dolayı, ama evlisin, hemde cinlerle evlisin, yalanlarına devam et böyle. Doğuştan erkek musallatların olacak bekar kalacaksın yok öyle.
Cevap sahibi+1 yıl@fondipcik Eşinide zamanla çok seversin zoraki.
Cevap sahibi+1 yıl@fondipcik Yalanlarınla mutluluklar sana. Evlenmene gerek yok zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@fondipcikYalancılarla işim olmaz, musallatlarınla ömür boyu mutluluklar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
+1 yılKalbine cok önceden atılan imzanın yarası kanamaya başlamış belliki
08 Yorumla
SoranNasil yani
- +1 yıl
size ilgi göstermiyerek sizi dinlemiyerek sessizlikle cezalandırdımı hiç?
Soran+1 yılOnceden ilgisizdi ama sımdı o ilgili bende ilgisz oldum gecmıs den kaynaklı kaynaklı agır yaralar actı bende simdi pısman ilgili ama gectı
- +1 yıl
Hanımefendi..!
Kadın erkeğin ilgisizliğine sessizliğine alısır ise sonradan sesine dahi tahammül edemez..!
Allah yardımcınız olsun sancılı süreciniz başlamış durumdasınız
Soran+1 yılAnladım tesekkur ederim
- +1 yıl
Evet anladınız..!
Tesekkürünüze ben tesekkür ederim
Ama boğazınız'da düğümlenen ne dertler olduğunu'da ben cok'dan anladığımı'da belirtmek isterim
Soran+1 yılYasanmıslıklardan dır
- +1 yıl
Peki..!
Öyle diyelim ozaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
28Cevap
+1 yılTen uyumu cinsel uyum günden güne giderek azalıyor birinci etken bu ikinci etken ise ağız bakımı ile ilgili olmalı bence ağız kokusu sakal bıyık vs seni ciddi anlamda rahatsız ediyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte kendini duygularına vermiyorsun ya da duygusal romantizmin olarak bu olaya erkeğin de bakmayın seni hazirlayamiyo olabilir ama seks ten önce onsevisme onemli
00 Yorumla İnsanın eşinden midesinin bulanması için ya eşin hijyen dikkat etmiyor ya da oral seks semi zorluyor seni
02 Yorumla- +1 yıl
Sen eşine oral yaparmısın
+1 yılOkadar vahim bir durumdasin yani agzimi. kokuyor ya da tahmin ettigim. bisiden dolayimi
07 Yorumla
SoranAgzi korkmuyor ama operken kotu oluyorum midem bulaniyor
Soran+1 yılDegiisk bır tat oluyor agzımda midemi bulandiran
- +1 yıl
Xperin var mı
Soran+1 yılVar neden
- +1 yıl
mesaj kutum. acik. ordan bir yazsana
Soran+1 yılHayır sagolun
- +1 yıl
Neden
O kadar da olamaz şaka gibi psikoloğa git seviyorsan eşini
01 Yorumla
SoranOkadar bende tuhaf oldum gitsem ıyı olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi herkes birşey diyor tek sebep kadının kocasından soğuması sebep ise kırdı üzdü tamam haklısın görücü usülü evlilik alakasız kadın kocasını hiçmi üzmüyor illaki tek şy soğukluk bende aynı şeyi yaşıyorum hep soğuk bu durum itice kötüye gider içinden çıkamazsın. Ayrıca hep ilgi gören kaçar yazık
00 Yorumla
+1 yılBende eşime karşı öyleyim yaa hiç çekici gelmiyor bana
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızda ne gibi sorunlar geçti? ne oldu da böyle oldu yani
016 Yorumla
Soran+1 yılSorunlar cokdu onceden de cok sorunlar vardı ama hıc boyle olmamis dım son kı yaptıgı seylerı umursamadim dahi ıcımden gelmiyor artık ama ne kiskanmak nede sevgi
Cevap sahibi+1 yılSoğuduğun baya baya belli zaten. Ne kadar zamandır böyle?
Soran+1 yılSu son 1 haftadır
Cevap sahibi+1 yılAnladım öncesinde nasıldı peki durumlar? Var mıydı herhangi bir soğuma, sevgisizlik ya da benzeri? İyice bitmiş galiba içindeki sevgi druumları
Soran+1 yılOnceden cok seviyodum o bana karsı sogukdu ama sımdıde Obana karsı cok ilgili bende tık yok
Cevap sahibi+1 yılDüzeltmek gelmiyor mu içinden bu durumu çünkü saçma bir şekilde süreklenecek evlilik, iyice uzak kalarak
Soran+1 yılZorluyorluyorum kendimi duzelsin diye ama olmuyor kendimi baya zorla dım istemeye istemeye midem alt ust oldu
Cevap sahibi+1 yılCinsel ilişkiden bahsediyorsun sanırım. bunu zaten yapmaman lazım, daha çok soğur bir daha hiç istemez işin kötü yanı seksten de soğursun. Bu yüzden zorla yapma. Ben sevgi kısmını sormuştum.. Böyle giderse bitecek gibi duruyor sende ki her şey?
Soran+1 yılGaliba oyle
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istersen dinlerim. Ne kadardır evlisiniz?
Soran+1 yıl5 yıllık
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Yanbi ortalama 4 yılın verdiği sana ilgisizlik, mutsuzluk ve bolca kalp kırıklığı sonucunda sen bu raddeye gelmişsin. Sonun pek hayırlı gibi değil sanki ama bilemiyorum. Düzeltmek için yardım almayı falan düşünüyor musun
Soran+1 yılDusunuyorum evet
Cevap sahibi+1 yılBir an önce yardım alsan iyi olur bence. O zamana kadar da biraz araya mesafe koyup belki özlemeniz sağlanabilir
Soran+1 yılBelkide haklısınız
Cevap sahibi+1 yılOlması gerekn bu değil mi? Zaten sen ne istek ne de zevk bir şey hissetmiyor duymuyorsun. Bu yüzden de yani gelip de bu şekilde olması sana daha çok zarar verecek. Ben olaya şu an senin açından bakmaya çalışıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin pis mi ya da secmiyormusun ya da psikolojik problemlerin var ya da lezbiyen oldun
00 Yorumla
+1 yılhamıle olabılırmısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılOlamam imkansiz
Hamilelik mi var yoksa?
012 Yorumla
SoranYok hamilelik
Soran+1 yılTam tersi ilgisi artı 5 yıllık
Soran+1 yılHayır degıl bilmiyorum ilk defa boyle oldu
Soran+1 yılVar evet
Soran+1 yılHayır ya normal opmek den bahsediyorim ben
Soran+1 yılUmarım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGecmıste yasananlardan kaynaklı olabılır
00 Yorumla Ya sevmiyorsun ya da onda tiksindiğin şeyler var
00 YorumlaSogumussunuz demek kı esınızden
00 Yorumla
+1 yıleşinden nefret ediyorsun ondan dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide fiziken ondan tiksindigin seyler var
010 Yorumla
Soran+1 yılAslında yok ama boyle kotu oldum
Cevap sahibi+1 yılkac yillik evlisin? Ask evliligi miydi?
Soran+1 yılGorucu usulu 5 yillik evlilik
Cevap sahibi+1 yılBence fiziksel olarak begenmiyordun yeterince veya ondan bir sekilde igrendin
Soran+1 yılSon aldatma olayı oldu ama umursamadim bile bnı aldatma sını canım. Dahi yanmadi
- +1 yıl
Hicmi sevdigin bir yani yk
Soran+1 yıl@hakankor71 Şu an dusunuyorum yok
Cevap sahibi+1 yılSanirim mantik evliligi yapmisin. Asik olmayarak evlenmemin sonu
Soran+1 yılMantikta degildi gorucu usulu gordum begendım tamm dedi ısı yokdu kı o zmanlar mantik evliligi yapıyım
Cevap sahibi+1 yılSevmedigin birinin seni opmesi, dokunmasi cok kotu ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamile falan olmayasin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok degılım eminim
Sevmiyorsun o zaman sende aldat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz kaçamak yapma vaktin gelmiş
00 Yorumla temizlik konusunda olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılSanırım aşk bitmiş sevgi de bitmek üzere
00 Yorumla
+1 yılçekiciliği kalmamış, bitmiş sende
00 Yorumla
+1 yılAeadigin kocan degil demek
00 Yorumlahayatinda ya da hayalinde baska birimi var
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır!
Soran+1 yılKime yonlendireceksiniz
Soran+1 yılMana alemi ile baglantisi olan bırı bana cevap verebilir
+1 yılOoovvv. Hayda. bir sebep yok mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. :D Yenisini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamile olabilirsin
04 Yorumla
SoranOlmamam imkansız
Cevap sahibi+1 yılNeden imkansız nasıl korundun?
Soran+1 yılSprailim var
Cevap sahibi+1 yılOda kesin değil diye biliyorum ama eğer belirtiler yoksada demekki eşinle sorunların var içinde biriktirdiğin
+1 yılbeni eklermisin.
00 Yorumla
+1 yıliletişim eksikliği
00 YorumlaBiraz uZak dur
00 Yorumla
+1 yılhamilesin
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsun ondan
00 Yorumla
+1 yılNeden acaba
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında