genelde erkekler evlilikte cinsellikten memnun değil beklentileriniz nedir merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de öyle olmaktan korkuyorum şu an bakire olduğum için çok güzel hayallerim var ama tesettürlü bir kızım ya eşim beni yanlış anlarsa istekli olmamı korkuyorum o yüzden biraz daha modern bir erkek ile evlenmek istiyorum kendimde açıkçası düşünce olarak kendimi geliştirmiş biriyim gibime geliyor hani. Eşimle çok güzel şeyler yapmak istiyorum sanki sonsuza dek istekli kalacak gibi hissediyorum
417 Yorumla
Soran+1 yılbende bakireyim ve evli arkadaşlarım mutsuz diye meraktan sordum bu soruyu biliyor musun
- +1 yıl
Doğru yoldasın eşin memnun olur bu durumdan sadece onun ol
Cevap sahibi+1 yılNeden mutsuzlar ya ben evlenince hep sevişeceğiz mutlu olacağız diye hayal ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14_ umarım çok âşık oluruz birbirimize ve gerçekten iyi sevişiriz umarım
Soran+1 yılbilmem canım ama mutsuzlar sen arkadaşlarınla konuşmadın mı hiç
Cevap sahibi+1 yılEvli arkadaşım yok napiyim onlar öyle diye bende mi illa öyle olacağım
Soran+1 yılhaklısın senle konuşmak isterdim ama sen gizli ben gizli :)
Cevap sahibi+1 yılEğer eşim tatmin etmezse ağlaya ağlaya mastürbasyon yapıp hayallerime üzülürüm o zaman
Soran+1 yılben sorumu beğenemiyorum ki sen beğensene
- +1 yıl
Benden size tüyo hiç bir erkek orale hayır demez merak ettikleriniz var ise babada sorabilirsiniz
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Niye engelledinn
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14_ ulan şahin gibi nasıl yakaladın djdjdkdkf şok oldum cidden bravo
- +1 yıl
Yakalarım ama sen benim bu müfakatimı ödüllendirmek yerine cezalandırıyon
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14_ gerçekten korktum bu zekayı bu atikliği başka bir şeylerde de kullan bence
- +1 yıl
Kullanıyorum zatenn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte cinsellikten beklediğim nedir?
Bana karşı istekli olsun, çekinmeden nasıl bir cinsellik istediğini söylesin. Yatakta tam bir şeytan olursa bu beni çok heyecanlandırır ve sevindirir.10 YorumlaÖn sevişme kesinlikle uzun olmalı oral ile
Taçlandırılmalı seks ile bitmeli 😋00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İstekli heyecanlı tutkulu olmalı. Sadece yatağa yatmak yeterli değil...
00 Yorumlaİstekli olsun rahat olsun kendini kasmayıp bana bıraksın yeterli
00 Yorumla
+1 yılHic bir beklentim yoktu
Aynı düşündüğüm gibi de oldu.
Evlilik sekse en uzak şeydir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde çok eşlilik beklentileri vardı ama avuçlarını yalarlar :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iki tarafında memnun olması için birbirlerinin isteklerine kulak vermeleri gerekiyo diğer türlü her iki tarafta mutsuz olur
00 YorumlaKarşıda hissedebileceğin güzellikler varsa her türlü memnun olunur ;)
00 Yorumla
+1 yılHayır denmesin. İsteklere ve düşüncelere saygı duyulsun ortak noktada buluşulup yaşansın
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olması aseksüellik değil
00 Yorumla
+1 yılLibidosu yüksek bir kadın
00 Yorumlaheyecan düşmesin yeter evlilikle birliktelikte
00 Yorumlaİki tarafında yeteri kadar tatmin olmasi
00 Yorumla
+1 yılLibidosu yuksek bi kadin ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılIstekli
00 Yorumla
+1 yılağza boşalma
00 Yorumla
+1 yılArasıra
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir beklenti olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet değilim.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz