Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. :) Evlenmeden birlikte olmayınca böyle oluyor işte, sonra ten uyumu olmayan bir ilişki, keyifsiz sekslerin ürünü çocuklar, aldatmalar ve boşanmalar. Bir tek şey yüzünden! Evlilik öncesi ilişki yaşamamak. Evleneceğin adam işini çok iyi bilen bir sürü kadınla birlikte olduğunu unutma. Onun için bakire kadınla birlikte olma fantazisinin bir parçasısın, utangaçlığın vs ona sorun olmayacaktır. Egosunu tatmin edecek sana sahip olduğunu düşünecek vs vs.
06 Yorumla
Soran+1 yılbirçok kadınla birlikte olduğunu nerden biliyosun bakir erkeklerde var.Hem ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım müslümanım sonuçta
- +1 yıl
Ha evlilik öncesi ilişkiye girince müslüman olmuyor musun yani? Hemen kafir mi oluyorsun? Böyle sığ bir değerlendirme yapmanı çok cahilce buluyorum. Günahıyla sevabıyla yaptıklarımız bizleri ilgilendirir bu yüzden dinden çıkmazsın. Ok. Bakir erkek ise koca bir yalandır! Ya otistiktir ya başka bir şey çünkü bu doğamızda var ve illa ki bir kadın doğamıza uygun bir birliktelik sunar yaşamımızın bir döneminde. Evlilik öncesi yaşamadığın o ilişki başına ne sorunlar açacak yaşayıp göreceksin.
Soran+1 yılben müslümanlıktan çıkılıyor dediğimi hatırlamıyorum.Bu kuranda bile geçer dinim gereği bende kimseyle birlikte olmadım.Bakir erkeklerde var dinimiz sadece kadına evlilik öncesi cinselliği yasaklamamış.neyse yorum için sağol
- +1 yıl
Yani diyorsun ki, Hayatın boyunca sana yasaklanan bir şeyi, bir gecede senden yapılmasını beklemeleri çok normal? :) Rica ederim. Seni yadırgamıyorum sadece evlenmeden ilişkiye girmemenin savunması din olmamalı. Evlilik dışı ilişkiye giren çok düzgün muhteşem insanlar da var. ;)
Soran+1 yılben evlenmeden ilişkiye girmeden muhteşem insanlardan biriyim o zaman herkesin tercihine saygı duyarım sonuçta kimsenin hayatı beni ilgilendirmez herkes kendinden sorumlu ama kimseyle ilişki yaşamamamın nedeni gerçekten dinim gereği bende böyle düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılbunları düşünüpte iyice sıkıntı yapma kendine.sen, bilmesen bile kocan muhtemelen deneyimlidir o konularda.erkekler , yatakta ateşli istekli arzulu kadın ister.acemi olman sorun değil.yeter ki soğuk olma.kocana onu istediğini belli et...
zaten, o sana gereken herşeyi öğretecektir ve bu onun hoşuna da gidecektir.
önemli olan istekli olmak ve sıcak durmak...02 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimlidir derken umarım bakirdir yani bunu hiç konuşmadım ama öyle olmasını istiyorum
- +1 yıl
bakir olsa bile , erkekler deneyimlidir.yaratılıştanmıdır bilmiyorum ama kızlara göre daha iyiyiz.bakir olsun olmasın, dert etme...
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak etme canım zamanla alışıyorsun ve senin bunları bilmemen eşine daha mutlu eder bütün herşeyi ondan öğreneceksin ve bu şekilde olması birbirinizin vücudunu daha iyi tanımanıza yardımcı olur ilk başta o sana birşeyler öğretecek ve zamanla sende onunla ilgilenmeye ve nelerden nasıl zevk aldığını öğrenmeye başlayacaksın gün geçtikce cinselliğiniz daha zevkli hale gelecek merak etme canım şimdiden mutluluklar...
43 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım hayırlı geceler...
Cevap sahibi+1 yılsen hiç kafana takma canım bakirelik küçük düşürücü birşey değil bence genç kızları yücelten birşey burada 3-5 gerizekalının söylediklerine bakma sen ve bu yolda bu şekilde devam et...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak dostum ben de nişanlanana kadar elini dahi tutmadım ve bahsettiğin gibi çok ama çok uzaktı bana bunlar istemiyorsun şu anda olmasını ve hislein de bunu desteklemeye çalışıyor
ama evlenip de her şey rahat olunca o zaman da hislerin bu yöne kayacak
inan ki o zaman anlayacaksın bunları
gelecek kaygısını kenara bırak helal daire çevresinde tadını çıkar sonra da zaten gerisi gelecek hiç düşünme10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bak kardeşim, sen burdaki yorumlara takılma, edepli bir kıza benziyorsun edebini bozma, bu işinde bir edebi var, sana tavsiyem bir ilmihalden bu işi araştır, öğren, sonra eşine sevecen ol, hürmekar ol daima, bu sonuçta Allah ın emri, Allah mesut etsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. canım cesıt cesıt ınsan war. kımısı oyle dusunuyor olabılır. ama ınan bakıre kızıda arayıpta bulamayanda buyuk bır kesım war. cınsellık konusunda da zamanla alısırsın. rahat ol. netıcede sen kadınsın o erkek. erkeklere kadının herseyı cekıcı gelır. sen oyle mal mal dursa bıle ama ne guzelde mal mal duruyo derız yanı:)
10 Yorumlabu değişmesin eşine yeter emin ol...
iki gün sonra sende türk kadını modeline girersen yaşayacğaın şudur.
ilk günler azgın boğa gibisindir her gece istersin sonraları haftada 3 e düşer sonraları haftada 1 derken çocuk olduktan sonra mütemadiyen ya başın ağrıyordur ya da yorgunsundur:)10 Yorumla
+1 yılher konuda haklısın.
günümüzde boşanmaların çoğu bu yüzden.
eski kızarkadaşım avukat olduğu için ordan biliyorum.
bürosunda bazen ben bile denk geldim.
kadın herşeyi detayına kadar öylebi ballandıra ballandıra anlatıyor görüşme bitmeyecek diye korkuyorduk. biran önce gitsin diye ne diyeceğimizi şaşırıyorduk.01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılyıl 2014 25-29 yaş aralığında eşi yanında soyunmaktan utanan bir hatuncuk, seni alnından öpüyorum din kardeşim.. merak etme sen eşin bu konuda sana yardımcı olacaktır!.. müsamaha şart..
28 Yorumla
Soran+1 yılbunda komik olan ne
- +1 yıl
komik bulduğumu nerden çıkardın.. =7 nerede güldüm parmağınla göster bakayım?
Soran+1 yılhatuncuk demişsin ya aşağılamaya çalışarak
- +1 yıl
hyr aksine ben seni değil sen kendini aşağıladın.. sanırım snde aşağılık kompleksi var.. nasıl bakarsan öyle görürmüşün şurişk'imiciğim.. ^_^
Soran+1 yılya bir gidin allah aşkına be birisi fantezi yapıyosun der birisi hatuncuk der insan gibi bir soru sorduk sorumun neyi yanlış oramı buramı mı anlattım.Bakireliğin suç olduğunu yeni öğrndim neyse ben evleneceğim insana burdakiler sayesinde şükrettim
- +1 yıl
bence sen örümcek beyinlinin tekisin. benim hatuncuk dememden seni aşağıladığımı düşündün sonra konuyu nerelere cektin bakireliğe kadar götürdün senin sorun yanlış değil ama algılaman yanlış.. idrak yollarında sıkıntı var beyne oksijen gitmiyor sanırım yani gidiyordurda gereğinden azdır eminim..
Soran+1 yılevet örümcek beyinliyim saygız olmaktan iyidir hatuncuk yazmış sanki normal bişey gibi
- +1 yıl
oldu o zmn.. ^_^
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir eşim olmazdı. Olsaydı da sıkıcı olurdu sanırım.
22 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol
- +1 yıl
Rica ederim. Başlangıçta nasıl olduğunu kafaya takma bence fazla. Zamanla öğreneceksin çünkü.
Bana başka kadınları aramıza almamıza izin vermesini.
12 Yorumla
Soran+1 yılbaşka adamları da alacaksanız sıkıntı yapmaz belki
+1 yılutangaçlık çok tatlı bir görünüm verir kızlara ya
ama tabi fazlası iyi olmaz
bir de siz evlisiniz artık karı kocasınız utanmanıza bir lüzum yok
karşı da utandırmayacak yani böyle bakışları ile rahatsız etmeyecek insanı ki o da utanmaya dimi00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Utangaçlık normaldir netice de ilk defa yaşayacağın durum ve hisler.Ancak kendini kasarsan ve anti hareketlere şartlandırırsan ikiniz için de hoş bir gece olmaz.Bir de aynı tekrarı olursa diğer gecelerin o zaman evlilikten tad alamazsınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. bir erkeğin kadınından genel beklentisi.
mutfakta aşçı
dışarıda hanımefendi
yatak odasında fahişe olmasını ister10 YorumlaErkekten erkeğe değişir talepler. Kimisi sakin bekler. Kimisi yatakta faal bekler. Bunu zamanla müstakbel eşinle zamanla biribirinmizin ihtiyaçlarını öğrenip uygulayacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılsıkılırım benimleyken çok rahat olması lazım. ama ilk zamanlarda çekingen olması çok normal. zaten çekingen değilse iyiye alamet değildir
03 Yorumla
Soran+1 yılzamanla düzelmemekten korkuyorum açıçası çünkü gerçekten çok utangacım
- +1 yıl
iyi de cinsellik utanılacak birşey değil dünyadaki tüm çiftler yaşıyor
Soran+1 yılbilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ne yapıyorsan hissederek ve keyif alarak yap bir vatan borcu gibi değil
022 Yorumla
Soran+1 yılvatan borcu olarak düşündüğümü kim söyledi çekiniyorum dedim
Soran+1 yılbenim sorumun altına yorum yapmışsın ondan üzerime alındım
Soran+1 yılterbiyesizleşme ne yapıyorsan demişsin ne yapıyorsa dememişsin boş kelime oyunları yapma bence
Soran+1 yılbenim sorduğum soru evleneceğim insanla ilgili açık açık saçma sapan şeyler yazmadım.hoşuna gitti lafına ananla ilgili çok güzel cevap verirdim de günaha girmek istemiyorum terbiyesiz
Soran+1 yılya hehe kalite meselesiymiş evleniyorum diyip bir soru soran birine hoşuna mı gitti diyen bir kalitesiz bana kalite dersi veriyo az öteye git umarım evleneceğin kız her haltı yiyen bir k*şar olur o zaman titrek manda mı değil mi anlarsın insanların dinen bakire olması titrek mandalık oldu neyse zaman kaybısın
Soran+1 yılben cinsel arzudan bahsetmedim çekinmeden bahsettim yazılanları bir zahmet oku fantezi yapıp yapmadığımı anlarsın fantazi yapmak istesem burada bazı gerizekalılar gibi yok şunu yaptım yok bunu yaptım der birsürü mesaj alırdım.Kocana sor demişsin daha evli değilim evlenicem dedim bakire bir kadında ilk gece korkusu vardır tabi sen titrek mandalar yerine k*şarları tercih ettiğinden bilemezsin.FANTAZİYMİŞ SORUM GAYET GÜZEL BAŞKALARI GİBİ ORAMI BURAMI ANLATMADIM.
Soran+1 yılhaa anlıyorum.seninde insan olmaman seni agresif ve şizofren yapmış
Soran+1 yılevet fantazi yapmak istemediğimden gizliyim seni bilmeye gerek yok 2 dakikada karekterini pardon karaktersizliğini gösterdin neyse sen git orasını burasını anlatanlara yaz burdan sana iş çıkmaz
Soran+1 yılya evlenecim kişi bakirmiş şimdi bakir olması kötü diyolar deneyimli olması gerekiyomuş biz evlenmeden önce yapmayız sana gelse senle deneyimm yaşasa olur mu hem senin ateşin söner hemde o biraz deneyim kazanır şimdi ben titrek mandayım ya sende anal oral falan yapsın sana belki bişeyler öğrenir ne dersin istiyosan mesaj atıyım
Soran+1 yılateşin biraz başına vurmuş senin
Soran+1 yılbelli ki gaysın ama ben sevdiğim adamı paylaşamam kusura bakma hadi bye
Benden niye utanıyor canım belli bir süre sonra sıkılırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılsonuçta cinsellik farklı bişey
Gizli Üye(30-35)+1 yılfantezilerimi yerine getirebilsin ve çekingen olmasın yeter. aynı şekilde ben de onun tüm isteklerini yerine getireceğim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevelniyosun hayatını birleştiriyosun ne utanması. kendini şartlandırma utanırım diye..
12 Yorumla
Soran+1 yılama daha önce kimseyle sevgili bile olmadım konuşurken bile utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılnormal bunlar ama emin ol alışıcaksın kısa zamanda. sne utanırım diye şartlandırcağına utanmıcam ben de o zaman bak daha rahat olucaksın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet sıkılırım eşinin yanında çok rahat olmalısın ve ona karşı acık ve ilgili olmalsıın seks e istekli olmalsın
02 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim ve başlarda utanırım zamanla aşarmıyım bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTabiki birden bire olmaz zamanla alışırsın ama bazı arkadaşlar var bir kaç sene olmuş hala eşinden cekiniyormuş bence yanlış
+1 yılbir dey yapmana gerek yok sadece uzan gerisi gelicek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu tamamen sizin aranızdaki bir şey eşine göre sende hareket edresin oda sana göre bunun bir standartı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo sıkılmam. Ben öperek soyarım. Soyarken aşk konuşurum.
00 YorumlaBazen utangaç bazen arsz olmalısın :)
36 Yorumla
Soran+1 yılarsız olamam galiba
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılmahsuscuktana gerek kalmıcak zaten
- +1 yıl
ahaha aynenn :)
eşini tanımıyor musun?
06 Yorumla
Soran+1 yıle yani :)
Soran+1 yıltanıyorum ben tanıyormusun diye okudum kusura bakmayın
Soran+1 yılbilmiyorum ki sekse düşkün mü daha önce hiç böyle şeyleri konuşmadım
Soran+1 yılumarım sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan sonucta tecrübeli olacak herhalde...
08 Yorumla
Soran+1 yılumarım bakirdir
Cevap sahibi+1 yılbir erkekden bakir olmasini beklemen hayalden baska bisey degil
Soran+1 yılneden olanlar var duymuştum
Cevap sahibi+1 yılNeyse hayallerini kirmayalim sen öyle düsünmeye devam et..
Soran+1 yılkadınların bu düşüncesi yüzünden zaten erkekler çok rahat neyse yorum için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılkendisinle konusmadin mi hic cinsellik cok önemli konular..
bak bunun yüzünden ilerde evlilikler bitiyor.
konusmalisiniz utangaclik vs hepsi gecici ve cinsellik kalici seks kalici.
Soran+1 yılhayır konuşamıyorum bu konuları oda hiç açmadı zaten
Cevap sahibi+1 yılo o ozaman kolay gelsin... hadi bye
ona sor.daha çekici olur
01 Yorumla
Soran+1 yılona sorabilecek olsam utanmam zaten
+1 yılkorkun var mı ilk gece korkusu
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
eşinle konuşumanlazım bu konuyu..kibar birimdir
Soran+1 yılevet yani şimdilik
- +1 yıl
tabi o andane olur bilinmez..tabi sen de de aynı şeyler olabilirççgenelde isteklimsndr peki
+1 yılsıkılmam tam tersi utanması çok hoşuma giderdi
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi ben sıkılabilir diye korkuyorum
- +1 yıl
ya zaten o da heyecanlıdır ilk ilişkisiyse güzel olur birbirinizi tanırınız
Kendini kastıkça daha kötü olacak bunu bil yeter
00 Yorumlaoral seks yapmalısın bikere onu söyliyimde
014 Yorumla
Soran+1 yılasla
Soran+1 yılbir sıfır geriden başlasın sorun olmaz
Soran+1 yılbulsun
Soran+1 yılsakso çekecek başka birini bulur lafından sonra ne bekliyodun anlamadım
Soran+1 yıloral ve anal bunlar bana göre şeyler değil ne yaparım nede yaptırırım
Soran+1 yılmidem bulantı neyse görüşün için sağol biraz daha yazarsan evlenmekten vazgeçicem
Soran+1 yılmuhafazakarlıkla ne ilgisi var
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok doğal bizde yaşadık.
00 YorumlaNefes alsin yeter shajjabdjajan
10 Yorumla
+1 yılemmeli gömmeli. sdsdsd
25 Yorumla
Soran+1 yılne biçim insanlarsınız ya sonuçta burada bir sorundan bahsediyorum çok komikse cevap yazmayın herkes tecrübeli olmak zorunda değil
- +1 yıl
ben uzaylıyım.
insanlıgın arasında adaptasyona uğramış bir çeşit organizmayım ben.
wtf?
Soran+1 yılbelli allah yardım etsin
- +1 yıl
cümlemize.
Soran+1 yılamin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDosttt gibii sevecennn dusmaannn gibii skiisicennn.
02 Yorumla
Soran+1 yılişte böyleleri yüzünden utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılOlmasi gereken o kadin dedigin yatakta iyi olacak esini doyuracakki gozu disarda olmayacak erkegin.
+1 yılzamanla atlatıyorsun hepsini merak etme
00 Yorumlabenim ınırım yoktur evlilik oyüzden uzak:DDD
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne sunarsa kaderimdir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılbaşı ağrımasın
11 Yorumla
Soran+1 yılah ağrısa ne güzel olur
+1 yıldoğal ol yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlışırsın öğrenirsin :)
00 Yorumlayatakta utanma olmaz
00 YorumlaHakkını vermesini ,
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler