Erkekler moruklaşınca genç kadın istiyorlar, hormonlar tavan mı yapıyor o yaşta?

30-50 yaslarinda erkekler artik yaslaninca paara karsiligi genc kadinlara gidiyorlar her erkek yapiyor imkaninolan kadinlar ne yapior ya da ne yapabilir seven yapmaz diorsunuzda seven yok imkani fzla olmayanda genelevien gidiyor farketmisinizdir hep yasli evliler orada belki gencken yanindan dahi gecmeyenler yaslaninca gencler vermedigi icin genelevien ya da genc kiz aliyorlar kendileride yasli olmasina ragemn ben 24 yasinda bunun stressini yasiyorum günden güne eski nesil yapar diyceksiniz ama yenilerde az degil herkesin herkesin gözü disarda adam gibi seven yok bn bir kadini ömürlük seven insan oldugunu düsünmiyorum lütfen kizlar yasi olgunlar yapsin ne yapiorsuniz bu durum icin sizide stresse sokuyorlu delirmek üzereyim
Güncellemeler
+1 yıl
erkekler yprumt yapmasin zaten nerdeyse hepsi pedofil sapik kizi yigeni torunu yasinda kiz aliyorlar moruklasinca utanmadan konusmayin onca genc kizi kandirmislar Allah belalarini versin
Erkekler moruklaşınca genç kadın istiyorlar, hormonlar tavan mı yapıyor o yaşta?