Hepinizin içinde hemcinsine ilgi duyan bir homoseksüel var mı?

Ben kendimi bildim bileli her zaman hem cinslerime de ilgi duydum bu çocukluğumdan beri ailemin dahi çok erken yaşda farkına vardıkları bir durumdu şu an da panseksüel olarak tanımlıyorum kendimi ve yönelimlerime sonsuz saygı duyuyorum aşk içinde geçerli ama özellikle cinsel hayatın cinsiyet kalıplarını sınırlıyacağına asla inanmıyorum. Hiç biriniz o anlık libido yükselmesi ile hem cinsinize bakım mastürbasyon*asyon yapmadınız mesela?

Erkeklerin özelik ile erkek erkeğe tabiri ile ciddi bir nefreti var homoseksüliğe ama konu kadın olunca saatlerce lezbiyen po*no izleye bilecek kıvamdalar. Aslinda dolaylı yoldan anlatmaya çalıştığım durum çok basit

Toplum olarak nefret duyduğumuz her şeye yatkınız bunun bir çok sebebi var tabi ki şu an anlatsak bitmeyecek ama en basit örenk soru şu neden bir gay ile lezbiyen aynı sevgiyi ya da nefreti almıyor? Cinsel anlamda bakıcaksak konuya her cinsiyetin verdiği zevk şehvet ve tutku çok farklı kişilerinde etkisi ile. Neden cinsiyet kavramı ile bunca hazzı kapalı odaya kilitliyelim?
Hepinizin içinde hemcinsine ilgi duyan bir homoseksüel var mı?