Cinsel Yaşam Penis vajinanın içindeyken neden iner? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Arkadaşlar uzun zamandır eşimle seks yapmıyorduk yaparken penisi vajinamda boşalmadan indi bı kac dakika içinde ve ben de boşaldım çok hızlı faln da, değildi neden penis vajinanın içinde neden yumuşar Güncellemeler+1 yıl Eşim narsist biri Penis vajinanın içindeyken neden iner? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Anlık bir durum. Çıkarıp oral ile devam etseydiniz yine erect olurdu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden oluo bu anlık durum Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Birsürü sebep olabilir 🤷🏻 Yorumla Soran +1 yıl Ne o sebpler Yorumla ahhbukizlar +1 yıl İş olabilir başka bir şey takılmış kafasına o olabilir yani her şey olabilir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl eşinin bir sorunu var belki de iş hayatında olsun ya da başka bir şey olsunilişki anında erkeğin aklı cinsellikten koptuysa penisi de söner 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başka kadinlarla ins yazistigida oluyir Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl güç ereksiyon alamıyor penis kılçal damarları zedelenmiş hemen bırakır doktor tavsiye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye zedelenirki kılcal damalar Yorumla serdar_521983 +1 yıl genetik doğuştan ya da büyütme yönteminden kaynaklı bozulma olur Yorumla
kaanov Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl zevk almadığı bir şey olmuş olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek niye zevk almaaz Yorumla kaanov +1 yıl mesela sevdiğin bir ünlü varsa örneğin kıvanç. onunla seks yapsan daha fazla zevk almaz mısın Yorumla
tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kalın penis seven kızlar var mı ki. 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onu içindeyken sözlerinle tahrik etmelisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle bı şey yapmadım Yorumla siyahcorap +1 yıl Tahrik etmenin en basit ve etkili yolu bu bence denemelisin argo kullanır mısınız? Yorumla Soran +1 yıl Yok çok bilmem ama soncta evliyim oysa yolu olur sen de Yorumla Soran +1 yıl Olur yaz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İnik penisle mi boşaldın? Çekici gelmemişsin ona 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çekici gelmeden hiç sertleşmesi sanki seç esnasında boşaldım snra indi dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sertleşmek ani tepkidir, sertliği korumak önemlidir. Onun için de tutku ve istek olmalı Yorumla Soran +1 yıl Çekici gelmeyenede sertlesebilirmi güzel opuodu ama narsist biri pek beni sevmio Yorumla Soran +1 yıl Sen bı de bayim fikrini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyorum işte, olabilir. O anki bi hareket, koku, tavır, söz bile etkileyebilir Yorumla Soran +1 yıl Temizlik kokum da yyerimde istekliydim oda istekli gbi duruodu ama ins falan yazsisio sanal seks yapio Yorumla Soran +1 yıl Yazdim Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. kafası başka yerde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baspkal bı kadindami Yorumla wimpi +1 yıl yoo niye illa kadın düşünüyorsunuz ki, iş olur, yorgun olur, dalgın olur vs vs Yorumla
Berkcan3531 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Boşalmıştır belki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayr bosalmafi Yorumla Berkcan3531 +1 yıl Zevkini almıştır boşalmadan mi indi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Berkcan3531 +1 yıl Bazen olur öyle emeydin kalkardı Yorumla
Jr_Soldier Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl ilginç bir durum 0 1 Yorumla Jr_Soldier +1 yıl hiç yaşamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Anlık bir durum. Çıkarıp oral ile devam etseydiniz yine erect olurdu
Neden oluo bu anlık durum
Birsürü sebep olabilir 🤷🏻
Ne o sebpler
İş olabilir başka bir şey takılmış kafasına o olabilir yani her şey olabilir
eşinin bir sorunu var belki de iş hayatında olsun ya da başka bir şey olsun
ilişki anında erkeğin aklı cinsellikten koptuysa penisi de söner
Başka kadinlarla ins yazistigida oluyir
güç ereksiyon alamıyor penis kılçal damarları zedelenmiş hemen bırakır doktor tavsiye
Niye zedelenirki kılcal damalar
genetik doğuştan ya da büyütme yönteminden kaynaklı bozulma olur
zevk almadığı bir şey olmuş olabilir
Erkek niye zevk almaaz
mesela sevdiğin bir ünlü varsa örneğin kıvanç. onunla seks yapsan daha fazla zevk almaz mısın
Kalın penis seven kızlar var mı ki.
Ereksiyon sorunun var
Onu içindeyken sözlerinle tahrik etmelisin
Yok öyle bı şey yapmadım
Tahrik etmenin en basit ve etkili yolu bu bence denemelisin argo kullanır mısınız?
Yok çok bilmem ama soncta evliyim oysa yolu olur sen de
Olur yaz
İnik penisle mi boşaldın? Çekici gelmemişsin ona
Çekici gelmeden hiç sertleşmesi sanki seç esnasında boşaldım snra indi dedi
Sertleşmek ani tepkidir, sertliği korumak önemlidir. Onun için de tutku ve istek olmalı
Çekici gelmeyenede sertlesebilirmi güzel opuodu ama narsist biri pek beni sevmio
Sen bı de bayim fikrini
Diyorum işte, olabilir. O anki bi hareket, koku, tavır, söz bile etkileyebilir
Temizlik kokum da yyerimde istekliydim oda istekli gbi duruodu ama ins falan yazsisio sanal seks yapio
Yazdim
İktidarsızlık problemi yaşıyor eşin...
Eşinde iktidarsızlık problemi var...
kafası başka yerde
Baspkal bı kadindami
yoo niye illa kadın düşünüyorsunuz ki, iş olur, yorgun olur, dalgın olur vs vs
uzun süredir neden yapmadın
Boşalmıştır belki
Hayr bosalmafi
Zevkini almıştır boşalmadan mi indi
Evet
Bazen olur öyle emeydin kalkardı