6 aydır evli biriyle fuckbuddy oldum, benden soğur mu beni istemesi için ne yapabilirim?

Simdi yadırgicaksiniz biliyorum ama soyle ayni isyerindeydik ve o zaman evli degildi cocugu vardi 1 yasinda biz 2 kez yaptik sinra barismis esiyle bende baglandigim icin vazgecemedim bir anda f*ck olduk isyerinde de hep bakisiyoruz ugrasiyorduk birbirimizle neyse sonra isten ayrildim 1 kere ben yazdim ayarlanamadi sonra izinli gunumde tekrar yazdim gel diye oda geldi gel dddigimde geliyor ama kendi yazmiyor bulusalim diye sanki olursan olursun olmazsan olmzsin modunda ve esini aldayiyor ama instagrmda onum ve cocugunun footsunu koymus dunyam falan yaziyor yorumlara yani cok seviyor gibi gorunuyor ama aldatiyor neden daha bugun ben isyerune cok yakin calisiyorum markete giderken goruyorum onu bana bakti baya kolay gelsun diyip gectim bende yani ben istiyorum ki bir kere kendi istesin soğucam zaten ama ben istedikcd diyorum ki cirkin bir erkek ben guzelim neden bana yazip durmuyor yapmak icin sogumus mudur sizce dicem sevgili degiliz yani duygu yok bisey yok neden sogusun napmaliyim taktik verin ben hic yazmiyim mi o bulusalim diyene kadar sizce der mi yoksa ben yazmazsam bidaha yazmaz mi en son gecen hafta yaptik bu arada
6 aydır evli biriyle fuckbuddy oldum, benden soğur mu beni istemesi için ne yapabilirim?