Bir süredir yalnızım, cinsel oyuncaklar aldım kendime. Türkiye böyle şeyler için ne zaman normalleşecek bilmiyorum ama birgün umarım çok doğal karşılanır çünkü çok samimi arkadaşım çekmecede görünce çok şaşırdı hatta utanmasa beni kınayacaktı. Ne var ki bunda bu kadar garip olan?
Çok uzun süredir yalnızım, kendim için oyuncaklar aldım ama arkadaşım çok şaşırdı. Nesi garip?
Şöyle bir ülke gerçeği var: Ortadoğu zihniyeti olduğu için birçok şey tabu olarak görülüyor cinsel anlamda. Tabu olarak görüldüğü için de bu arzuya ket vuruyorlar. Sen peki onların tabu olarak gördüğü şeyi yapınca ne oluyor? Aforoz edilmişçesine garipseniyorsun. Yurtdışında bir ülkede okulların müfredatına nasıl sexting yapılır ile ilgili ders koymuşlar. Ve senin o temin ettiğin oyuncaktan Avrupalı ve Amerikan kadınların hepsi sahip neredeyse, çünkü onlar bunu aşmış artık. Biz bir 100-150 yıl geriden geliyoruz her konuda maalesef.
İnsanlar kendi yaptıkları saçmalık ya da kötülükleri görmez, karşıdaki olduğunda ise eleştiri yapmaktan asla çekinmez. Aslına bakarsan yalnız olman ya da olmaman fark etmez kendini iyi hissetmek için bir amaç denebilir. Sen iyiysen kime ne? Herkes istediğini yapıp düşünsün
Bence gayet normal bir durum, genelde bu tarz şeyleri saklı gizli yapan kizlar genelde evdeki objeleri kullanıyor, Kardeşinin oyuncak ayisindan tut, sise tarak vb.. ve senin aldığıni görünce de sapik derler.. merak etme ileride denemek için isterler..
Niye bi sevgili almıyorsun hayatına en azından o oyuncaklardan daha fazla haz verir zaten o oyuncakları oldum olası sevmem niye benim yapmam gerekeni yapıyor ki onlar yani senin için demedim de yinede niye yani 🧐
Merhabalar.. İnsanların maalesef bu gibi yargılamaları hep vardı ve hep de var olacak.. Alışkanlıklarımız, yönelimlerimiz, tercihlerimiz, cinsellik anlayışımız, günah ve sevap algımız tarih boyunca zaten birbirinden farklı oldu.. İnsanların size nasıl baktıklarından ziyade kendinizi mutlu hissedip hissetmemeniz önemli.. Gereksiz yargı dağıtan insanları umursarsak zaten yaşamamız bile mümkün olmaz.. Size verebileceğim en önemli tavsiye şu olacaktır.. Cinsel ve özel yaşamınızla ilgili insanlara fazla detay vermeyin ve göz önünde yaşamamaya gayret edin tercihlerinizi.. En azından canınızı sıkamazlar.. Keyifli akşamlar..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seks oyuncağı kullanmanın yalnızlıkla da bir alakası yok aslında. Ben evli olduğum halde alıyorum kullanıyorum. Eşimle veya yalnızken fark etmiyor. Amaç zevk almak. Artık şu tabularımızı yıkmamız gerekiyor. İnsan zevk alıyorsa ve kendini iyi hissediyorsa onu yapmalı. Çünkü böyle mutlu olabilir ancak. Ayrıca kadının zevk noktalarını tanıması için önemli bi fırsat bence bu oyuncaklar. Çünkü bazen erkekler bizim istediğimiz gibi davranmazlar. Ama onlar tam anlamıyla bize itaat eder. Bunlar sayesinde ben zevk zirvemi yükselttim resmen. Kıskaçlar var denemeni tavsiye ederim😉
@ŞeytanTüylüAdam benim kıskaç 3 lü zincirli. Nerde kullanılacağı zevke kalmış tabii. Plug ilişki sırasında daha güzel oluyor. Kelepçe dersen özellikle gidip almadım o an elimize ne geçerse aynı görevi görüyor zaten.
Avrupa’da erotik shop a gidip rahatça oyuncak alabiliyorsunuz. Burada internetten alınca bile konu komşu fark etmez umarım diye endişe endişe ediyorsunuz. Ülkemizde adet olmanın bile gizli saklı söylendiği yerde bunların normal olarak görülmesini de beklemek çok ütopik. Maalesef ülkenin durumu bu.
Sigaranın haram zannedildiği sacma külture sahip toplumun türkiye üniter yapısı içinde var olduğu sürece senin bahsettiğin konulara yönelik normalleşme beklemek sadece hayal ürünüdür. Bu filmdeki yaşanılan her şey hayal ürünü olup gerçeği yansıtmamaktadır
Kabul edememezlikten, ziyade alışık olunmayan bir durumdur. Bu yüzden kınama yapan da bence dönsün aynada kendine tekrar tekrar baksın. Bu ayıp değildir, bu terbiyesizlik değildir, bu saygısızlık değildir. Böyle oyuncakları yine de sen iyi saklamaya bak. Alay konusu eden de olur, kınama malzemesi eden de.
Şimdi arkadaşına sorsak hiç kendini tatmin etmiyormuş numarasıda yapar. Kim bilir kendisi neler neler kullanıyor tatmin olmak için. Bence cinsel oyuncak kullanmak için yalnız olmaya gerek yok çiftler de kullanabilir hatta ilişkiyi farklı bir evreye taşıyacağını düşünüyorum.
Yalnız kalanlar genelde başka işlerle meşgul olurlar ve kendilerini geliştirirler ama sanki siz çocukluğunuzu tam yaşıyamaşsnız ya da oyuncaklara karşı bir ilginiz var. Bence siz bir oyuncakçıda iş bulmaya çalışın. Çok eğlenceli ve güzel bir iş.
hiç blr zaman. hala bebekler buna benzer anlayışla yetiştiriliyor. sanırım kadınlar için böyle aile, mahalle, dini baskısı 20 yaşıma kadar da böyle devam edecek erkeklerde durum Biraz farklı tabii
Ya hiç nir garip tarafı yok bunun, gayet normal. Hayatında biri olanlar da kullanıyor bunu. Bu arada satışları o kadar yüksek ki arkadaşın duysa baya sasirir :)
Kınayacak olanlar aslında dışardan öyle biri görğnmesi gerektiğini kendine şartladığı için kınıyor. Yoksa onda da var cinsel istek, herkeste olduğu gibi. Ama kınayarak kendini üstün sanıyor belki de…
Kadın olsam ilk işim almak olurdu. Erkekler ellerini kullanırken sorun yokda bir kadın kendini kadın gibi hissetmek istediğinde neden sorun oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Garip olan bir şey yok , ben azdığım zaman mastürbasyon yapıyorum ihtiyaç yani. Sende ihtiyacını karşılamak için bazı şeyler kullanabilirsin bu normal bişey. Sonuç olarak rahatlıyorsun. Önemli olan o. Saygı duymak gerek
Kendisinin cesaret edemediği şeyleri sen yaptığında art niyet ve kötü düşünceler uyarmış onda 😂😂 oysa kendiside hayalini kuruyordum gayet normal bir durum
belki sana birtakım sıra dışı özellikleri olan seks arkadaşlığı olsa iyi olur sana sen istediğinde ulaşması gerekse birazda unutulmaz bir seks anlayışı özelliği olsa ara sıra iyi olur gibi