İlişkiye renk katmak icin oyuncak aldım eşim sinirlendi ben sana yetmiyormuyum diyor iki haftadır seks yapmadık niye böyle yaptı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İlişkiye renk katmak icin oyuncak aldım eşim sinirlendi ben sana yetmiyormuyum diyor iki haftadır seks yapmadık niye böyle yaptı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
rakip görüyordur, e bir de ebat sorunu var. ezilmiştir adam :)
😂😂 of
e yani alırsan bilek gibi cihazı, zoruna gider.
neyse alırsın gönlünü :)
Ben olsam Farklı olurdu ama eşin biraz kendini kötü hissetti :)
Bence çok güzel yani fantezi oyuncaklar almaniz. Sonuçta yalniz kaldiğiniz zamanlar da oluyordur evdeyken, o zaman arzulasaniz ne yapacakmissiniz onu da sorsaniza
Özgüven problemi yaşayan erkek. İki haftadır seks yapmıyorsanız aldığın şeyi karşısına geçip kullan.
''İntikam alırcasına'' diyorsun yani ;)
Oyucağa ne gerek var? Canlı birisini bulaydın adam memnun olurdu
Kocanın onuru zedelenmiş yaptığın iyi bir şey değil. Özgüvensizlik değil onunkisi gurur meselesi yapmış haklı olarak. Sen burada ''karşısına geç kullan'' diyenleri aldırma gönlünü al adamın.
aldığın şeyi kullan eşine kendisine artık gerek kalmadığını söyle
oyuncağı mı kıskanmış? :D bizim millet ilişkiye renk katmaktan anlamıyor maalesef
normalde seks hayatınız nasıl peki canlı mı yoksa eşiniz oldu bitticimi biri mi? bende evliyim bizde renk degil siyah simsiyah :D
Saçmalamış ya kendine güvensiz ben olsam boş alan yere sen daha çok zevk al diye onu sokarim
Ne slak adammış , insan karısının mutlu olmasını zewk almasını ister. Oyuncaktan korkacak kadar özgüvensiz insan olması ilginç😂😂😂
Yetiyor ama aynı anda iki deliğimin kapanmasını istiyorum diyecektin
Her fantezi herkese uymayabilir
Kaç cm aldıysan adamın pskolojisini bozulmuş
Karikatür gibisiniz maşallah
Bayağı cahil biri
Haklısın
Zevkin sınırı yok bilmiyor mu
Kaç yıllık evlisin
Yedirememiş
Doğru
eniştenin zoruna gitmiş 😂😂
Aldigin oyuncak esininkinden daha mi buyuk peki