bu sitede gördüğüm kadarı ile şu sıra kadınların libidoları gerçekten yüksek sürkeli düşünceleri o yönde hep mi böyle idi yediklerinden içtiklerinden midir nedir?
daha çok aldattıklarına birebir şahit oldum çok değil aslında erkekelrde aldatıyo ama genelde günü birlik ama kadınlar sürekli hani buldu mu sürekliye alıyor
evet hatta 10 yıl önc ebile böyle düşünüyordum. toplum baskısı ayıplanma korkusu kadınların gizlenmesini sağlasada samimi olup san agüvendikten sonra içlerini açarlar. ve kadınlar cinselliği bizden daha derin yaşar hisseder ve arzular. tek fark biz erkek olduğumuz için skor peşinde koşarız bazen kadınlar oyun güzel olsun ister
cinsellikte değil aslında ikili ilişkilerde öyle. misal kız tavlamaz aslında o sizi tavlar. alttan size işler ( subliminal ve manipülede ustadır hepsi Allah vergisi sanırım ) sonra naza çeker kovalayan konuma siz düşersiniz. ilişkilerde de sizi manipüle edip madura yatar. az çk hepsinde var bu. yapıları böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bizim de yüksek insansız o da bi ihtiyaç knk benim asıl anlamadığım şey onlar bizden daha istekli ama daha kontrollü nasıl beceriyolar bunu bilmiyom
nefisleri bizden çok dah fazla kuvetli demekki :D
Hep öyle idi kadınlar erkeklerden daha istekli bu bilimsel olarak kanıtlanmış
reel hayatta yansıtmamaları bunu bastırmaları bu kadar zorken nasıl başarıyorlar
Bastırmıyorlar ki kadınlar daha çok aldatıyor
daha çok aldattıklarına birebir şahit oldum çok değil aslında erkekelrde aldatıyo ama genelde günü birlik ama kadınlar sürekli hani buldu mu sürekliye alıyor
Doğrudur çünkü kadınlar daha istekli
bazı erkekler de öyle ama
2 kadını zor yeter erkekler gün içinde yaşayacağı max cinsellik 4 5 ama kadınlar ın sınırsız
yani ama kadınalr genelde gruba karşı çıkıyor nedne peki?
Onu nerden çıkardın çoğu kadının hayali bence grup
bu güne kadar beraber olduğum kadınların %60 ına teklif etti isem bunun sadece %10 kabul etti
Kıskançlık falan olur diye kabul etmemişlerdir
yoo ben tanımışlardı
Moda moda her şey moda,
içgüdüler modaya ayak uydurmaz
normali bu
normalde bu siteye girmeden de bu şekilde mi düşünüyordun?
evet hatta 10 yıl önc ebile böyle düşünüyordum. toplum baskısı ayıplanma korkusu kadınların gizlenmesini sağlasada samimi olup san agüvendikten sonra içlerini açarlar. ve kadınlar cinselliği bizden daha derin yaşar hisseder ve arzular. tek fark biz erkek olduğumuz için skor peşinde koşarız bazen kadınlar oyun güzel olsun ister
aslında kadınların kurduğu ayunda sadece birer piyonuz cinsellik anlamında
cinsellikte değil aslında ikili ilişkilerde öyle. misal kız tavlamaz aslında o sizi tavlar. alttan size işler ( subliminal ve manipülede ustadır hepsi Allah vergisi sanırım ) sonra naza çeker kovalayan konuma siz düşersiniz. ilişkilerde de sizi manipüle edip madura yatar. az çk hepsinde var bu. yapıları böyle
dünyayı onlar yönetiyor biz sadece playbeck yapıyoruz :D