Ben biraz daha büyük öper sanmıştım. o kadar ısrar edince. Belki de ürkütmek istemedi sizce öpmek için mi öptü yoksa gerçekten canı beni mi öpmek istedi 😂 arkadaşlar sohbet edelim biraz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar neden öpmek istemiştir. Beğenip etkilendiği için mi yoksa o erkek ben kadın olduğum için cinsel dürtülerden mi?
Biri yanağımdan öpmek için çok ısrar etmişti. İzin verdim çok küçük yüzeysel öptü bu kadar ısrar bunun için miydi? sizce?
Bidaha ki zor 😂 konuşmuyoruz ki. Ama benimde canım onu öpmek istedi. Zaten zorlayarak öptürdü. Ama bende çok küçük öptüm. Ama onu o an öpücüklere boğmak istedim 😂
Öpmeden önce izin istedi vermedim yalvardı 😂 sence etkilenmiş midir benden. O yüzden mi öpmek istedi. Ben ona sen herkesi öpmek mi istersin dediğimde abaza değil canım sadece seni öpmek istedi dedi
Ben telefonda beni öpemeyeceğini söyledim o da şak diye öperim demeye getirdi. Bende izinsiz öpecek değilsin bu tacize girer falan demiştim. Ondan dolayı izin aldı çok ısrar etti
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Biri yanağımdan öpmek için çok ısrar etmişti. İzin verdim çok küçük yüzeysel öptü bu kadar ısrar bunun için miydi? sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ne demiş şair:
Vay bee
Dua et şapurdatarak öpmedi insan gibi nazikçe öptü
Peki bir erkek neden bu kadar öpmek için ısrar eder sence? Beni öpmek istediğini ilk söylediğinde öpemezsin dedim hırs mı yaptı sence :)
Olabilir veya sapık sende isteyene öptürme ben yapsam bunu adım sapığa çıkar
O an benimde onu canım çekti. Zaten çok ısrar ederek kendisini de yanaktan öptürdü ardından
Lan böyle oluyormu hdkshssk artık bende denicem
Ahahaha oluyormuş demek bana böyle bir durum yaşayacaksın deseler hayatta inanmazdım 🤣
Bize denk gelmezki şansımı
Olur merak etme sjdkdmdş
Ne yapsın vakumlasın mı
Hayır da o kadar ısrar edince öyle sandım 😂
Çok öpse sapık az öpse istemiyo dersiniz
Nasıl yani
Hoşuma gitti böyle öpmesi ama merak ettim sordum ne kızıyorsun 😂
Haklı kızmaya 😂
Sus be 😂
Ürkütmemek içindir o 😂
Sonradan ürkütecek
Tabi ki fırtına öncesi sessizlik bu
Aynn çok iyi bilirim djsnssks
Ahahahaha
Bi dahakine acısını cikartir
Bidaha ki zor 😂 konuşmuyoruz ki. Ama benimde canım onu öpmek istedi. Zaten zorlayarak öptürdü. Ama bende çok küçük öptüm. Ama onu o an öpücüklere boğmak istedim 😂
Neresinden😊
Boynu yanakları 😂
Baska
Dudakları dememi mi bekliyorsun
Hayir
Uçma o kadar ıyy miden bulanır
Mesaj atsana bi
Niye burdan konuşuyoruz
Gel sen
Sapıtacaksan baştan söyle
Hyr
Ekledim
öpse bir dert öpmese bir dert :D:D
Sorumun cevabı bu değil 😂
:D:D:D bence uzun süre öpmeliydi yanaktan başlayıp dudakta bitecek şekilde :D
Öpmeden önce izin istedi vermedim yalvardı 😂 sence etkilenmiş midir benden. O yüzden mi öpmek istedi. Ben ona sen herkesi öpmek mi istersin dediğimde abaza değil canım sadece seni öpmek istedi dedi
canı seni çekmiş ama izin almadan birden öpse daha iyiydi :P :D:D
Ben telefonda beni öpemeyeceğini söyledim o da şak diye öperim demeye getirdi. Bende izinsiz öpecek değilsin bu tacize girer falan demiştim. Ondan dolayı izin aldı çok ısrar etti
ımmm o zaman ayrı :D:D tekrar istemedi mi
Dudaktanmi
Yanaktan 😂
🤣yanak ne ya
🤣🤣 Bide çok ısrar etti. Nerdeyse yalvardı dicem. Sence neden bu kadar ısrar etti
🤣dua et yanak tan istemis
Yok artık sevgili bile değildik flört gibi bişeydik öptü yanaktan öptürdü zorla 😂sence neden
Durtu🤣bu baslangic
Dürtü derken
Yani🤣erkeklik hormonu
Yanliz kaliyormusunuz
Yalnızdık o an İş yerinde
Yani beğendiği güzel bulduğu ya da öpmek istediği için değil kadın olduğum için ve o erkek olduğu için öyle mi
Evet bir dahakine fazlasini ister
☺️fazla yanliz kalma
Yani beni hiç çekici vs bulmadı. Tek çekiciliğim kadın olmam
Ben gormedim ☺️cekicimisin
Siz erkekler böyleysiniz hiçbirinizi istemem. Midem bulandı biz sizden daha üstünüz galiba
Biz birini sırf erkek diye dürtülemiyoruz
Biz boyleyiz
Aynen biz daha ustuz
Ne istiyon@mkk
Bişey istemiyorum manyak 😂 soruyorum sadece. Yamyam mısınız
Ne yamyamı yol al
Kardeşim bu ne agresiflik hangi burçsun
😞😞sinirim kalp kırıklığımdan
Noldu neden
Sevdiğim herkes tarafından terk edildim
En son kim terketti
Arkadaş aile sevdiğim herkes