Cinsel Yaşam Sevgiliniz ilişkide size teslim mi olmalı yoksa sizi teslim mi almalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sevgiliniz ilişkide size teslim mi olmalı yoksa sizi teslim mi almalı? Sevgiliniz ilişkide size teslim mi olmalı yoksa sizi teslim mi almalı? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben kadını teslim alırım, itaat edip özgürlüğünü hisseder 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Teslim alsın isterim 1 12 Yorumla Soran +1 yıl bağlanmayı seviyorsun o zaman ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet fantezimdir Yorumla Soran +1 yıl kelepçe, ağız topu, göz bandı, saç çekme, boğaz sıkma, kalça tokatlama sever misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Severim Yorumla Soran +1 yıl nasıl erkeklerden hoşlanırsın mesela 180 boy 85 kilo geniş omuzlu ve 20 cm penisi olan sert seven biraz sadist biri hoşuna gider miydi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşıtım bir daha çok hoşuma giderdi Yorumla Soran +1 yıl senin yaşın kaç?31 yaşındayım fazla mı sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 yaşındayım ben abi e çok tabi Yorumla Soran +1 yıl ben o kadar yaşlı durmuyorum ayrıca çoğu kadın olgun seviyor. istersen bir tanışalım önce gerisini zaman göstersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok Yorumla Soran +1 yıl bari foto atayım yorumla olmaz mı sonra engellersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz dedim ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben kadını teslim alırım, itaat edip özgürlüğünü hisseder
Teslim olsun gerisini ben hallederim
güne duruma göre hakimiyet değişir
Teslim alsin, zevk versin
teslim almalı
Teslim alsın isterim
bağlanmayı seviyorsun o zaman ;)
Evet fantezimdir
kelepçe, ağız topu, göz bandı, saç çekme, boğaz sıkma, kalça tokatlama sever misin?
Severim
nasıl erkeklerden hoşlanırsın mesela 180 boy 85 kilo geniş omuzlu ve 20 cm penisi olan sert seven biraz sadist biri hoşuna gider miydi?
Yaşıtım bir daha çok hoşuma giderdi
senin yaşın kaç?
31 yaşındayım fazla mı sence?
21 yaşındayım ben abi e çok tabi
ben o kadar yaşlı durmuyorum ayrıca çoğu kadın olgun seviyor. istersen bir tanışalım önce gerisini zaman göstersin
Gerek yok
bari foto atayım yorumla olmaz mı sonra engellersin
Olmaz dedim ya