Uzunca sohbet edebileceğiniz kadınları sevin. Güzelliğinden önce zekası, kokusundan önce duruşu döndürsün başınızı. Ne konuştuğunu, nerde nasıl davranacağını, ne istediğini bilen, ne istediğinizi bilen kadınları Bakımlı olmak her kadına yakışır ama asıl cevher bir kadının aklındadır... @.@
Zeki falan diyorlar da boş zeki ya da güzel ama sıfır hiçbişe erkekler için önemli değil geçen birazcık Türk televizyonunda oynayan bir programa baktım zeka özürlü bir kıza tecavüz etmişler yani çıta şu anda yerlerde seksi olması önemli değil zeki olması önemli değil kadın olsa yeter diyorlar şu anda
Çok çirkin ama zeka sahibi diye seviyorum denilse de.. Ben olsam hem yüzüne baktığımda beni aydınlatan hem sesini duyduğumda içimi gıcıklatan:) hem konuştuğunda aklıma akıl katanı seçerdim. Yani mükemmele yakın olanı. Neden ikisinden biri olmak zorundaki birinde? Ben ne zeki kadınlar gördüm östrojen hormonu patlaması yaşıyormuş gibi duran… erkekler seksi kadını sever ama sürekli değil. Süreklilik için ikisi de şart.
Kadınlar Zeki erkek sever daha da iyisi Zeki kadınlar Zeki erkekleri seçer. Yani erkekler de eğer zekilerse kendileri gibi bir kadını tercih ederler. Zeki bir kadın zaten erkeğini tanır ve ona göre şekillendirir herşeyi