Selamlar.. Sevişme esnasında bana yaklaşımı çok önemli, isteklerime cevap veremeyen ya da önemsemeyen biriyle ilişki yaşamam sorun olabilir.. Tabi ki mükemmeli beklemiyoruz fakat en azından çaba göstermesi, değerli hissettirmesi gerekir.. Kendi çıkarını düşünüp birtakım davranışlar sergiliyorsa ben de kendimi düşünürüm.. :D Sonuca ulaşmaya gelirsek, elbette ki sonuca ulaşmak ister her insan.. Eğer bu durum sağlıkla alakalı bir konudan kaynaklanıyorsa mutlaka bir yardım almasını öneririm zaten benim söylememe gerek kalmadan kendisinin düşünmesi gerekir bunu.. Fakat tamamen keyfe keder bir durumsa sanmıyorum sağlıklı yürüsün ilişki, mutlaka bir sorun çıkar.. Keyifli günler..
Tabii ki de veririm çünkü birisiyle artık olayı seks yapacak yere kadar getirdiysen muhtemelen adam seviyorumdur ikinci şansı 12. şansı bile veririm ne zaman hakkıyla becerirse işte o zaman oluruz😂 benim için önemli değil ya benim zamanım var yani deneriz gerekirse her gün yaparız peki günde birkaç kez olur yani onun enerjisi bitene kadar🤨😂
Bunun nedenlerini anlamaya çalışırım mutlaka.. Gerçekten yetersiz mi yoksa öyle mi görünmek isiyor diye.. Eğer elinden bu geliyorsa, geliştirmek zor olmaz zaten. Seksin dinamik bir yapısı vardır ve asla yerinde saymaz.. Mutlaka her zaman yeni şeyler katabilir insana.. Yeterki istensin.. Fakat sebep farklıysa; bırak ikincisini, ilkinde bile hisseder hissetmez kepenkler iner, dükkan kapanır..
Seks deneme yanılma yöntemi değildir; olabilir ilkinde tedirgin olmuştur, heyecanlanmıştır yahut farklı şeyler olmuştur. Hem sonuca ulaştıramama gözüyle bakmak biraz bencillik olur. Sorarlarlar adama sen ne yaptın ki sonuca ulaşmadığı için partnerini suçluyorsun. Seks tek kişilik gösteri değildir.
Benim için sekste sonuç yoktur, bir erkek için amaç son olmamalı tatmin etmeye daha çok önem vermeli bu yüzden tatmin olmıcağım partner libidosu düşük partnerdir, ikinci şansı bırak yarıda bıraktığım bile çok olmuştur.
Herkes bir şansı daha hak eder aslında ama artık boşa kürek çekmek olduğunu düşünüyorum insanlara şans vermenin. Çünkü akıllanmıyorlar. O yüzden artık vermem ikinci bir şans.