Bence öpüşürken diller birbiriyle dans etmeli, resim yapmalı, beste yapmalı. Yaşanacak olan seksin ve yaşanacak olan mutluluk tablosunun fon müziğini oluşturur. Fransız öpüşü bir sanattır, bunu iyi yapan karşı cinsle öpüşmek insanın kendini bir sanatçının tablosunu güzelleştiren bir parçasıymiş gibi güzel hissetmesini sağlar.
Öpüşürken dilleri kullanmak sizi cinsel olarak nasıl etkiler?
Bazı öpücükler vardır sadece öpüşmek için öpüşülür. French kiss ise tutku, aşk, özlem belki bir tutam nefret olmadan yapılmaz, yapılamıyor.. bunları hissettiğin biriyle yapmak akıl sağlını hafiften yoklar🥂
Selam :) Bende çok severim bu öpüşü.. Dillerimiz sevişmeli birbiriyle.. Tamamen tadını almalıyım dilinin , dudaklarının..
Bence bu öpüş biraz da arzu ve tutkunun habercisi.. Eller sebepsizce gezinir vücutta.. Sevisme başlar ve bu durumda tutku şart.. İsteksizlik büyük sorun.. Heryerimi tatmak istediğini düşünmeme neden olur.. Çünkü dillerimiz dans ederken o bana olan isteğini yansıtır aynı zamanda..
Ben de arzulanmaktan fazlasıyla keyif alan biriyim.. Yapacağımız seksinde oldukça zevkli olacağına inanırım.. Çünkü arzu , istek , tutku... Bunlar olmazsa sadece o anlık zevk... Bedensel tatmin.. Ruhsal hiçbir dokunuş yok demektir.. Ben kalbimin, ruhumun, her bir zerremin okşanmasını ve partnerimi de aynı şekilde doyurmayı tercih ederim..
Hic kimse partnerinin mutsuz bir ilişki yaşamasını ya da kendisini yetersiz görmesini istemez değil mi :)
Yumuşak, sıcak, kadifemsi bir dokunun insana hissettirdiklerinin tarifi yok bence.. Bazı öpüşmeler vardır orgazm olmaktan daha fazla keyif verir insana.. Yeter ki dudaklar ve dil doğru şekilde kullanılabilsin.. Keyifli geceler..
Ateşleyici etkisi daha fazla haz ve zevk alma duygusu adeta slalom şeklinde vücudun belli başlı yerlerinde gezinmek gibi sadece yüz veya çevresinden çok alt taraflar vajinal veya testisler kalça kasıklar gibi yalamak veya somurmak tahrik edici özellikleri barındırdığı için partnerlerin orgazm olma duygusunu pekiştirir #McLareN558