Cinsel Yaşam Dil kullanarak öpüşmek gerçekten zevk veriyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Dil kullanarak öpüşmek gerçekten zevk veriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tek geçerim böyle öpüşen kadını... 0 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hangi dil kullanarak tercihen Türkçe olsun (opsiyonel) :( 1 3 Yorumla ByAlfonzo +1 yıl Kürtçe daha zevkli Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @ByAlfonzo Ben anlamam öyle Yorumla ByAlfonzo +1 yıl Anlatırım ben Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. dili kullandığın her yer zevk verir canım. yeterki dili kullanmayı bil 0 0 Yorumla
özgeeeben Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl French kiss tabiki zevkli olur 4 3 Yorumla anticooor07 +1 yıl prof olanlar yapıo onu yoksa 20 sanıye opusen cok Yorumla Ferahxy +1 yıl Fransiz iyi Yorumla anticooor07 +1 yıl @Ferahxy aynen oral yapar gıbı dılını de uzatrısa agzına Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Uhhh en sevdiğim 🥵 3 1 Yorumla imperfect1903 +1 yıl Woaw Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. En nefret ettiğim dudak seviyom 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. nırvana en uc nokta opusmede artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende bilmiyom ya yorumları okiym bari kopek gibi opusmek nasilmis bakkym 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. dene gör yok mu sevgilin 0 0 Yorumla
eagle0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Evet Fransız Öpücüğü derler ona 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yok be cidden sırf özentilik bunlar 1 1 Yorumla anticooor07 +1 yıl denedın mı Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bi dene bakalım vercekmi sonucu yazarsın buraya 0 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Dilsiz öpüşülürmü 0 0 Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Deneseydij sormazdin bilirdin 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Bilmediğim için soruyorum bana garip geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden? Yorumla Soran +1 yıl eski sevgilim bunlara ilgiliydi ayrıldık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin içinde aklinda soru işareti kaldi yani Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle sürekli ısrar ederdi ama vıcık vıcık ne o öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahha sen biraz daha yavaş yumuşak ilişki seviyorsun galiba Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha ilerisni öpüşmekten yoksa sadeve öpüşme mi yaşadın Yorumla Soran +1 yıl Yaşamadım çünkü saf duygularla yaklaşan olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cümlen tehlikeli ama ya yaklasan olsa olurdum der gibi Yorumla Soran +1 yıl bir zamanı olduğunu düşünüyorum ciddi ilişki olduğundan emin olmak gerekiyor evlilik gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlilik tabusu sadece Türkiye'de var biliyor musun evlenene kadar insanlar yapmiyor evlenip ayrildiktan sonra daha cesur davranıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada yas kac Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. dilsiz olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Tek geçerim böyle öpüşen kadını...
Hangi dil kullanarak tercihen Türkçe olsun (opsiyonel) :(
Kürtçe daha zevkli
@ByAlfonzo Ben anlamam öyle
Anlatırım ben
dili kullandığın her yer zevk verir canım. yeterki dili kullanmayı bil
French kiss tabiki zevkli olur
prof olanlar yapıo onu yoksa 20 sanıye opusen cok
Fransiz iyi
@Ferahxy aynen oral yapar gıbı dılını de uzatrısa agzına
Uhhh en sevdiğim 🥵
Woaw
Verir herhalde yaşamadım
Yasamadan anlayamazsın
Evet. Fransız öpücüğü
Deneyince görürsün.
Kullanmasını bilene verir
En nefret ettiğim dudak seviyom
Fena ateşli oluyor
nırvana en uc nokta opusmede artık
Bende bilmiyom ya yorumları okiym bari kopek gibi opusmek nasilmis bakkym
dil ile daha zevkli oluyor
dene gör yok mu sevgilin
Ben alt dudak seviyorum.
fazla merak etme :D
Evet Fransız Öpücüğü derler ona
yok be cidden sırf özentilik bunlar
denedın mı
bi dene bakalım vercekmi sonucu yazarsın buraya
Çok iyi oluyor denemek lazım
Bence dilsiz daha zevkli oluyor 😊
en sevdiğim bir kız hariç hepsi reddetti ama
Dilsiz öpüşülürmü
Evet daha hisli
Elbette
Deneseydij sormazdin bilirdin
Bilmediğim için soruyorum bana garip geliyor
Neden?
eski sevgilim bunlara ilgiliydi ayrıldık
Senin içinde aklinda soru işareti kaldi yani
Aynen öyle sürekli ısrar ederdi ama vıcık vıcık ne o öyle
Hahha sen biraz daha yavaş yumuşak ilişki seviyorsun galiba
Evet
Daha ilerisni öpüşmekten yoksa sadeve öpüşme mi yaşadın
Yaşamadım çünkü saf duygularla yaklaşan olmadı
Cümlen tehlikeli ama ya yaklasan olsa olurdum der gibi
bir zamanı olduğunu düşünüyorum ciddi ilişki olduğundan emin olmak gerekiyor evlilik gibi
Evlilik tabusu sadece Türkiye'de var biliyor musun evlenene kadar insanlar yapmiyor evlenip ayrildiktan sonra daha cesur davranıyor
Bu arada yas kac
dilsiz olmaz
Aynen
Pek değil