+1 yılHerkes iki yüzlü değil. Sevgi konusu dışında ve o herkese iki yüzlü demen dışında sanırım haklısın. Sen kimseyi sevmedin mi? Cevabın hayır ise sevebilirdin. Sevgili olma meselesini geçtim
06 Yorumla
Soran+1 yılevet sevebilirdim ama sevmedim çünkü insan kendi seçer seveceği kişiyi
- +1 yıl
Evet eminim sen seçiyorsundur (!)
Soran+1 yılevet bi insanı tanır vakit geçirirsin tanıdıkça ya sever aşık olursun ya da soğursun
- +1 yıl
Sevgiyi kalbe Allah verir. O vermedikçe istediğin kadar uğraş sevemezsin
Soran+1 yıle tamam da. bu işler ben evde oturayım Allah kalbime ilham etsin değil ki. biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık buyurur Kuran. sen bi insanı sevmek için çabaladıktan sonra Allah da bu istediğini sana verir sevmeyi kalbinde yaratır çünkü fiili dua yerine geçer
- +1 yıl
Ben evde otur da demedim yalnız yorumlarda da sürekli işine gelen yere çekmişsin. Gerçekten yazık
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇevrem var gün geçtikçe genişliyor görücü evlenmem hahah. Hem sevgili ol sonra sevgili olmamış iste flörtleş flörtü olmayanı iste hadi ya. Bu aradığın erkek karşına çıksa senin gibi iki yüzlüyü isteyecek mı peki? Çevrem geniş demiş birde. Öyle bir erkek geniş çevreyi ne yapsın?
06 Yorumla
Soran+1 yılben flörtü olmasın demedim. geçmişte tabi ki flörtleştikleri görüştükleri tanışmak istedikleri olabilir. ama olmamıştır o iş yürümemiştir sevmemiştir aşık olmamıştır dolayısıyla. benim de görüştüklerim oldu saygı çerçevesinde başladı bitti. kötü bişe mi bu? evet çevrem geniş arkadaşlarım beni severler. çünkü ben çevresine pozitif enerjik bi kızım insanlar niye benden kaçsın tabi ki yanıma gelecekler. kendine güveni olan tıpkı benim gibi öz güvenli kız ister
Cevap sahibi+1 yılBu özgüven mi yoksa kibir mi haha. Çevren geniş olsun erkeklerde dolansın sonra böyle biri beni istesin falan sonra bir aldatma falan olursa gör o zaman çevreni. Ayrıca flört haram olan bir şeydir. Flört etmesi iyi bir şey değil tanışmak ile flört aynı şey değildir
Soran+1 yılkibir kendini olduğundan yukarıda görmektir. ben kendimi olduğum yerde görüyorum ne eksik ne fazla. kaldı ki kendi hakkımda söylediklerim benim cümlelerim değil yıllardır çevremden duyduğum şeyler. aldatmak kişinin karakter eksikliğinden kaynaklanır çevresinin genişliğinden değil. adamın karakterinde sadakat öz saygı yoksa 4 duvar arasına zincirle bağlasan da bi yolunu bulur aldatır, hiçbişe yapamasa bile zihninde aldatır. ama her şeyden önce öz saygısı varsa karakterinde tek eşlilik varsa buradan almanyaya göndersen de dönüp bakmaz. kaldı ki bi insanla oturup görüşünce, dışarıda vakit geçirince, neye sinirlenir sevinir vs tanımaya çalışınca harama girmiş olmuyorsun. din bi kere tipini gördün karşılıklı selamlaştın hadi evlen demiyo. toplumda nasıl davranır, insanlara davranışı nasıl, çevresine bakışı nasıl, sinirlenince ne yapar, üzülünce ne yapar, eğlence anlayışınız uyuyor mu bunları bilmeden nası evleneceksin. sokaktan çevir aynı şey
Cevap sahibi+1 yılBen tanışmadan evlen mi dedim? Flört haram dedim anlatamadım mı? Sendeki özgüven değil net ego ve kibir. Git bari evleneceksen etrafında kadınlar olan dindar biriyle evlen diğer türlü muhafazakar bir erkekle evlenip hayatını zindan etme onun
Soran+1 yılyo ben de muhafazakarım ki. ben yobaz değilim o ayrı
Cevap sahibi+1 yılBen yobazlık bir şey demedim farkındaysan. Dindar ve çevresinde kadınlar olan biriyle evlen dedim diğer türlü olan dindar bir erkeğe hayatı zindan etme dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki semiyorsun sevsen geçmişine bakmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok. insan seveceği kişiyi kendi seçer. ilk günden aşık olmaz tanıdıkça ya aşık olur ya da soğur. ben de geçmişi öğrendikçe soğuyanım işte
+1 yılÖylelerini görünce arkana bakmadan kaç, mideleri geniş olduğu için geçmişin ne önemi var diyorlar halbuki geçmiş insanın kimliğidir. Birde büyük ihtimal erkek yapar mantığındalar. Ama kendileri el değmemiş kız ararlar. Kendine layık görmemekte çok çok haklısın kardeşim😊
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle canım. insanın asıl karakterini geçmişi gösterir sen hayatında yokken nasıl yaşamış buna bakacaksın
Soran+1 yılkeşke 10 kere beğenebilsem
+1 yılSen o zaman kendine bi rahip bul onun geçmişinde kimse olmamış olanı seç
Birincisi böyle aradığın erkek illaki vardır ama onlarda da şöyle sorun vardır insan ilişkileri olmayan asosyal herkesi kötü bilen kendini görmeyen bi insanın tek aşkı sen olabilirsin ama ilk aşkı olamazsın senden önce o erkek annesine aşıktır bide sen bütün insanları kıskanmışsın ben tek olmalıyım diye tamam güzel düşüncelerin var ama hiç kimse hayalindeki değildir sende onun hayalindeki değilsin biraz daha evrensel düşün kimsenin geçmişine bakma yarın ne olacağını Yalnızca Allah bilir02 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok. ben sosyal özgüvenli herkese neşeli yaklaşan kızım ve ben tercihlerimi böyle belirlemiş yaşamışsam benim erkek versiyonum da olabilir. ben anne aşkından mı bahsettim ben de anama aşığım bu şey mi demek kocamı arka plana atıcam. tamam sen geçmişe bakmadan bul eskort evlen sana karışan yok
- +1 yıl
Ne diyorum biliyor musun Allah gönlüne göre versin
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendince haklısın tabii kendin gibi birisini istemen gayet doğal ama sorun şu ki bu devirde artık geçmişi düzgün olan erkek bulamazsın (yatak kısmından bahsetmiyorum). He yatak kısmında belki bir yerlerde hala bakir erkek vardır ama aşk, sevgi anlamında böyle birini bulman zor.
11 Yorumla
Soran+1 yılbence imkansız değil çünkü herkesin bi dengi var şu hayatta önemli olan şu kişi kendi değerini seviyesini biliyo mu
Gayet normal. İstediğin şey çok çok zor ama böyle isteğinin olması bence çok güzel. Keşke benim de 20 değil de 0 sevgilim olsaydı da böyle şart koşabilseydim.
11 Yorumla
Soran+1 yılhshshshshssh
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin de öyleysen hakkın. Ben de öyle istiyorum bana da öyle diyorlar. Bir erkek nasıl böyle bir şey tercih edebiliyorsa bir kadin da edebilir. Cinsellik bize de ihtiyaç şahsen benim isteğim de yüksek ama yaşamadım tabi ki karşımdan da bunu bekleyebilirim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle doğru düşünce. Herkes böyle düşünse zaten güvensizlik kalmaz
12 Yorumla
Soran+1 yıltskler aynen öyle
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bulamazsin bu devirde zordur belki bulmussundur ama onunda degerini bilmezsin kendim kaybemissindir buyuk ihtimalde yasin ilerlediginde 30 una dogru gencliginse sayisiz kizla yatmis kalkmis bi erkekle gorucu usulu evleneceksin ama nerden bileceksin adam caktirmaz bile sana bu yuzden size iyi temiz erkek yaramaz a@k elinizin tersiyle itersiniz uzaklasirsiniz hakediyorsunuz zamani geljnce gorursun dunya kac bucak ajjajak
09 Yorumla
Soran+1 yılbulmadım, kaldı ki tek geçmişe bakılarak kıymet bilinmez. evet 30uma doğru evlenirim evlenirsem ama ben eve kapanık pısırık bi kız değilim asosyal ev kuşu değilim çevrem var ve gün geçtikçe genişliyor dolayısıyla görücü evlenmem karşıyım zaten. ve geçmişini bilmediğim hiçbir erkeğe de şans vermiyorum aşko
Cevap sahibi+1 yılGorucu evlenmiyeceksen e temiz erkekte olmadigina gore evde kaldin🤣
Soran+1 yılgörücüyü asıl geçmişte her haltı yedikten sonra "çevrem ne olduğumu biliyo ama anamın köyden getireceği kız bilmez" kafasındakiler tercih ediyo
Cevap sahibi+1 yılLa ben de diyom ki iste madem gorucu yu begenmiyorsun temiz erkekte bulamiyacagina gore evlenemiyeceksin yalniz kalacaksin anlama kapasiten yokmu be
Soran+1 yıltemiz erkek bulamayacağımı nerden çıkardın ben onu anlamadım
Cevap sahibi+1 yılNerde var hani buldunmu
Soran+1 yılben yok demedim karşıma çıkmadı dedim. kızlarda varsa erkeklerde de vardır milyarlarca erkek birbiriyle bir mi
Soran+1 yılkaldı ki sıradan arkadaş olarak var çevremde
Cevap sahibi+1 yılPeki
+1 yılKimseyi geçmişini göre veya vadedecek geleceğe göre yargılama minnoş
Üzülürsün
Kimin kime layık olduğuna biz karar veremiyoruz 🌻
Gönül bu.12 Yorumla
Soran+1 yılyo ben karar veriyorum
- +1 yıl
Dene o zaman 🤷♂️
+1 yılEvet çok doğru hiçbir Müslüman geçmişi olan insana layık değildir kendisi gibi yüce Müslümanlara layıktır
155 Yorumla
Soran+1 yılbunun inançla alakası yok ama Kuran bile ne demiş temiz olanlar temizler içindir
- +1 yıl
Bunu dedikten sonra görücüye karşıyım demek nasıl olur? Sen geçende bu tarz bir soru sordun muhtemelen 25 yaşındayım ilişkim olmadı falan orada da görücüye karşı biri vardı. Muhtemelen sen osun.
- +1 yıl
@EricaFeuer türklerin görücü usulü evlilik dediği şey sünnete aykırı zaten
- +1 yıl
@zulsukooo53 türklerin yaptığı çoğu şey sünnete aykırı zaten. Sünnet düğünü yaparken bile Peygamberimizin duyunca kulaklarını tıkadığı davul zurna çalıyorlar.
- +1 yıl
Bu kavram değişebiliyor. Adına bakarsak gördüm evlendim gibi bir şey çoğu kişi İslami evliliğe görücü usulü diyor o yüzden bende İslami evliliğe mı karşı diye dedim çünkü halk içinde böyle daha yaygın
- +1 yıl
@EricaFeuer İslami evliliğe karşı değilim
- +1 yıl
Bunu sana değil soran kişiye dedim zaten
- +1 yıl
Zaten en güzeli helalinden bir evlilik yapmak. Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil, nikahsız gebelikler aldatmalar vs vs...
- +1 yıl
Evet helal evlilik önemli. Bende bunu anlatmaya çalıştım soran arkadaşa ama pek anlayacağını sanmıyorum. Geçende bir soru vardı muhtemelen aynı kişi
Soran+1 yılo ben değildim yaşım 25 değil bi kere. geçmişte de görüştüklerim oldu yani. ama görücüye tabi ki karşıyım. biri karşıma koyacak al bunla tanış evlen diye. geçmişini bilmem yaşantısını bilmem. ne diye güvenecem? tam tersi çevrenden biri olacak ki daha rahat araştırasın soruşturasın. aile gözetiminde tanışırsan amaç sırf evlenmek olduğu için tabi ki ev babası imajı çizecek ben geçmişte bu haltları yedim diye mi anlatıcak sana? evlenmek için evlenmiş olan sen olmasan da başkasını bulur koyar. mesele tanıyıp vakit geçirdikçe sevdikçe aşık oldukça evlenmeyi düşünmek
Soran+1 yılkaldı ki görücü tanışmayan herkes nikahsız birlikte olup hamile kalıyor da değil. Allah tanışmanın sınırını çizmiş sen bu sınırlara uyduktan sonra kendin birinden hoşlanıp tanışmaya vakit geçirmeye eğlenmeye bak tanımaya çalış niye illa görücü. sokaktan çevirdiğin kadınla sen nikah kıy o zaman
- +1 yıl
O sınırlara uyarak nasıl eğlenmeyi planlıyorsun? Flörte girecek bir şey olmaması lazım ayrıca çünkü flört haram. İslami tanışmayı savunuyorsan bu iyi.
Soran+1 yıl@EricaFeuer islami tanıma otur bi cafede konuş diye tanışmayı emretmemiş. sadece oturup sohbet ederek kimseyi tanıyamazsın. o kişiyle çıkıp gezmen toplum içinde nasıl davranıyor insanlara nasıl bakıyor başkalarıyla diyalog kuracaksa nasıl kuruyor bunlara bakman lazım. aynı hobilerden keyif alıyor musun birlikte eğlenebiliyor musun, gün içinde aniden keyfi kaçsa siniri bozulsa vs nasıl tepki gösteriyor bunlara bakman lazım. bazen laf arası ağzından kaçırdığı bir kelimeden bile evlensen kötü yürüyeceğini anlayabiliyosun.
Soran+1 yılbunlar da dine uygun olmayan şeyler değil. adamı tenhaya çağırmıyorum eve çağırmıyorum
- +1 yıl
Yalnız başına da gezemezsin. Flört olması zaten sıkıntı olan dediğim gibi.
Soran+1 yıl@EricaFeuer yalnız başına gezmek derken? dışarıda kim kimle yalnız geziyo topluma açık yer. sen tanışma süreci dersin ben flört derim ötekisi sevgililik der. sonuçta evlenmeden önce tanışma var mı evet var, eğer sen zina etmezsen ister adına görüşme de ister flört ne ne önemi kalıyo demek ki benim flört anlayışım da bu. herkesin flört sevgililik anlayışı bir mi demek ki ben haram olmayacak şekilde yaşıyorum
- +1 yıl
Harama girdiysen ne olacak ve bunu inkar edersen? Hayır diyeceksin muhtemelen girmiş olabilirsin. Ayrıca etraftaki insanlar mı durduracak yolda zina etseniz?
Soran+1 yıl@EricaFeuer yahu her kadın erkek birlikte kahve içmeye çıktığında zina etmiş mi oluyo bunlar nası kafalar Allah sana aklı iradeyi neden vermiş o zaman? sokakta bile kendine hakim olamayacak aklından başka düşünceler geçirecek kadar iradesizsen sen hiç evlenme zaten yarın öbür gün başka kadınlara da gözün kayar
- +1 yıl
Sen zinayı sadece seksten mi ibaret sanıyorsun?
Soran+1 yıl@EricaFeuer ben harama bakmıyorum harama dokunmuyorum haram konuşmuyorum
- +1 yıl
Baş başa geziyor musun?
Soran+1 yıl@EricaFeuer ben burada ne soruyorum sen ne sorguluyosun ya. istersem eve çağırıyorum geceleri diyeyim bundan sanane sen bana helal haram fetvası verebilecek konumda mısın
- +1 yıl
Neyse. Allah akıl fikir versin hidayet versin.
Soran+1 yıl@EricaFeuer Allah asıl sana hidayet versin. insanlar içerisinde verilen nasihat, nasihat değildir aşağılamadır zulümdür. eğer sen bir kadını beğenip gel şurada kahvaltı edelim diye davet ettiğinde bile şehvete harama düşecek zina edecek kadar iradesizsen Allah asıl sana hidayet nasip etsin
- +1 yıl
Seninle benim aramda çok fark var merak etme sen bunları yapabilirsin mesela fakat benim bunları yapma imkanım daha az bazı sebeplere göre. Öyle bir ego var ki kendini üstün görüyorsun irade konusunda sanki ben yapıyorum gibi lanse ediyorsun birde yazık.
Soran+1 yıl@EricaFeuer evet yapabilirim çünkü kötü bişe değil ki? eğer ben bi insanla gelecekte evlilik düşüneceksem o kişiyle sabah kahvaltıya da çıkarım güzel bi yerde, eğer ortak hobilerimiz varsa gider bi kursa kayıt olur onu da yaparız. yeri gelir dertlerimizi de dinleriz hem bakarım çözüm odaklı mı yaklaşıyor suçlayıcı üslup mu kullanıyor diye. bunları yapmak üstünlük belirtisi değil saygı çerçevesinde görüşmüş tanışmış vakit geçirmiş oluyosun sonra evlenilir bununla diye karar kılıyosun. keşke sen de yapabilsen
Soran+1 yılben sana iradesizsin yapıyorsun demedim. ama sen böyle konuşursan ben de sana sorarım iraden yok mu senin diye. çünkü iradesi olan insanın aklından geçmez bunları düşünüp sormak
- +1 yıl
Ben zinadan bahsettim yalnız onu da yanlış anladın
Soran+1 yıl@EricaFeuer yanlış anlamadım açıkladım işte harama bakmıyorum harama dokunmuyorum konuşmuyorum dedim. sence daha açıklayıcı olabilri miydi
- +1 yıl
İstediğin kadar tanımaya çalış ister 10 yıl evlenmeden aynı evde kal evlenmediğin sürece tanıyamazsın
- +1 yıl
Ben o yazıda zinadan bahsettim sen yapabilirsin diye benim yapma ihtimalim daha düşük dedim birtakım sebeplerden dolayı.
Soran+1 yıl@EricaFeuer zaten tanıma dediğin her şeyiyle çözmek değil. kaç yıllık anam babam bana hala yeni huyların çıkıyor diyor. ama bi insanın evliliği yürütecek karakterde olup olmayacağını tanımış olman lazım en azından. bazen bi gün gezerken gün ortasında bi bakışından bile sadık olmayacağını anlarsın mesela. böyle imkanın varken evlenmeden ayrılmak gibi seçenek varken neden hiç tanımadan evlenip sonra bi de boşanmakla uğraşayım? sıkıntılı evliliklerin çoğu ya görücü evlenenler ya da lisede manita olmuştur toksik ilişkidir kopamıyordur bunlar
Soran+1 yılzina yapmanın düşük yüksek olasılığı yok. ya %0 ihtimalle yapmazsın ya da %100 ihtimalle yaparsın arası yok bunun. ve sebeplere de bağlı değil karakterine bağlı
- +1 yıl
Ben tanıma demedim yalnız. İslami evlilik yapanların en uzun oluyor ayrıca
Soran+1 yıl@EricaFeuer islami evlilik görücü değildir bunu da anlarsın umarım
- +1 yıl
Bazı sebeplere bağlı bir şey bu düşünmüyorsun hala. İhtimal olarakta 2 şey yok sonuç odaklı bakarsan 2 şey olabilir belki
- +1 yıl
Yalnız toplumda görücü diye diyenler olabiliyor o yüzden söylediğimi belirttim okursun umarım
Soran+1 yılkaldı ki uzun evlilik değil huzurlu evlilik marifettir. bizim komşu da var kocası sakallı takkeli tam bi sufi, karısı da çarşaflı. adam karısını döve döve sakat bıraktı çocuklar desen psikolojiler bozuk. sorsan bunlar da uzun süredir evlidir bu mu gözündeki islami evlilik
- +1 yıl
Al işte. Uzunluk derken neden sadece süre olarak düşündün?
Soran+1 yıl@EricaFeuer e tamam bu da uzun devam eden evlilik işte. şimdi bu kadın görücü evlendirilmeseydi, bi dışarıda çıkıp bi süre gezip tanısaydı belki bi hareketinden adamın şiddete meyli olduğunu anlayacak evlenmeyecekti.
- +1 yıl
Aynen gezsin (!). Uzunluktan kasıt beraber mutlu olup ayrılmak istemeyecekleri evlilik yalnız bunu dedim ben
Soran+1 yıl@EricaFeuer e gezmemişin hali ortada işte böyle tonla örnek var. az önce sitede soru gördüm kadın görücü gitmiş bi dağ ayısıyla evlenmiş. kuaför parası istese bile adam vermiyo apartman içinde bağıra bağıra söylenip kadını rencide ediyo. çok mutlular aynen :DD
Soran+1 yılyiyeceği meyveyi bile en hormonsuzu olsun diye manavda kılı kırk yararcasına seçenler hayat arkadaşı seçme konusunda amann boş ver canım aynı eve girince tanırsın diyor ya kahkaha atıyorum aynı eve girdikten sonra tanısan kaç yazar
- +1 yıl
Hala ısrar ediyorsun ben tanışmasınlar demiyorum ve İslami evliliği savunuyorum bu kadar
Soran+1 yılsen iyi misin çıkıp gezmediğin kadını nasıl tanıyacaksın da evleneceksin diye soruyorum ben de
- +1 yıl
Offf ne gezmekmiş git gez bütün gez o halde. Ne diyeyim
Soran+1 yıl@EricaFeuer gezmek sadece tabir. her türlü aktiviteye gideceksin birlikte tabi ki
- +1 yıl
Evet daha da işin şeyini çıkartalım böylece
Soran+1 yıl@EricaFeuer bişeyin bişeyini çıkarttığım yok. Peygamberimiz bile evlenecekseniz dine bağlılığını görüp evlenin demiş. bi insanın dine bağlı olup olmadığını gel 2 kere oturup sohbet edelim'le anlayamazsın tabi ki bakacaksın nerede nasıl davranıyo
- +1 yıl
İslamiyette evleneceğimiz kişiyi tanımamız gerekiyor demek o kişiyle sürekli buluşup sinemaya, kahvaltılara, kahve içmeye eğlenmeye vs gitmemizi serbest kılıyor demek değil. Evlilik öncesi görüşmenin sınırları var. Başbaşa yanlız biryerde kalamassınız, fazla samimi olamassınız, birbirinize dokunamassınız mesela. Çünkü bu tarz şeyler aslında evliliğin heyecanını öldürüyor ve bu sefer evlilikten sonraya da merak edilecek konulacak ve yaşayak bir şey kalmıyor. Hangi dakikasında gol atılacağı ofsaytı şusu busu belli olan bir maçı izler misin mesela? Öyle düşün. Ama herkesin kendi tercihidir tabiki...
- +1 yıl
Hanımefendi açıklamış gayette
Soran+1 yıl@zulsukooo53 e tamam çıkıp tiyatroya vapur turuna vs gittiğinde illa dokunacaksın elini tutacaksın aşırı samimiyet kuracaksın kuytu köşelere gideceksin diye şart yok ki. evlilikten sonra merak edilecek çok şey olur merak etme. sıkılan insanlar kendilerini geliştirmediği için sıkılır. arkadaşımın liseden beri ilişkisi var çocuk hala kıza dair yeni şeyler öğreniyorum diyo. şu an üni sondayım
- +1 yıl
Sana hak verdiğim noktalar var. Ama çoğu insan senin arkadaşın ve sevgilisi gibi değil. Dışarısı kız arkadaşından ya da erkek arkadaşından sıkıldığı için evlilik arifesinde bile ayrılanlarla dolu. Hepimiz insanız, o kadar beraber vakit geçirmenin gülüşmenin konuşmanın sonunda karşımızdaki beğendiğimiz sevdiğimiz biri ise birde illaki şeytan bizi bir yoklar😊 Ona daha da yakın olmak istersin mesela, umarım anlatabilmişimdir...
Soran+1 yıl@zulsukooo53 bu yaşadığın ilişkinin dinamiklerine göre değişebilecek durum
Soran+1 yılzaten bu yüzden dini belirli sınırlar var dokunma vs diye
+1 yılİnsanın kendi tercihi tabi, zamanla değişir merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yıldeğişmez karakterim oturdu
- +1 yıl
Karakter değil de insanlar birşeyleri görünce fikri değişebiliyor. Bilmiyorum zaman gösterir hum?
Soran+1 yılfikirler de karakterine göre şekillenir. insanın karakteri yapısı gereği düşünceleri kabullenip kabullenemeyeceklerı de değişir ve bu tercihlere yansır
+1 yılAnnen gibi olmak istiyorsan baban gibi adamlara takılcan
04 Yorumla
Soran+1 yılannem gibi olmak istemiyorum. dolayısıyla babam gibi adamları da hayal etmiyorum
- +1 yıl
O zaman annen ve babanın da geçmişleri var onlarıda örnek almıyorsan
Soran+1 yılne alaka belki annemle babam arasındaki ilişkiyi evlilik hayatını beğenmiyor böyle bi ilişki istemiyorumdur?
- +1 yıl
Hayat sizin
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Senin beynin o kadar küçük ki hayatta asla mutlu olamayacaksın
07 Yorumla
Soran+1 yıltam tersi benim zıddımı düşünüp yaşayanlar aşk acısı bilmem ne diye ağlayıp perişan oluyo
Soran+1 yılgeçmişe bakmam benden öncesi geçmişte kaldı diyenlerin araştırmayanların hali ortada. çok kızlı yaşamaya alışan tek eşliliğe tek kıza adapte olamaz karakterine uymaz çünkü. rezil aldatılmalarla bitiyo sonra
- +1 yıl
Asıl senin beynin o kadar küçük ki bu kızın söylediği ve istediği şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu idrak edemiyorsun. Üzülüyorum sizin gibilere
Soran+1 yıl@Nightwalk35 aynen canım öyle. kendisi geçmişe önem vermiyorsa eskort bulup evlenebilir tercihlerini yargılayan yok
Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Uzak durulması gereken kız tipi evleneceğin insan umarım çok sabırlı olur
02 Yorumla
Soran+1 yıltam tersi ben hediyeyim
Sevdiği biri olmuşsa kendini kullandırmış nası oluyor ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılyo hayır ama benden öncesi sıfır olsun istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Peki görüştük olmadı sen ne olucan var senin gecmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılsaygı çerçevesinde tabi ki herkes herkesle görüşebilir ben bunu kastetmedim
+1 yılHaklısında gayet normal
21 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederim canım
Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Normal saygı duymak lazım
10 Yorumla
+1 yılHaklısın geçmiş önemli
10 Yorumla
+1 yılHerkes kendince hakli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBekle ve gör.
11 Yorumla
Soran+1 yılhshshshs üveysi tarikatı gibi slogan
+1 yılHaklısın
12 Yorumla
Soran+1 yılcok tsk ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılOlablır hakklisin
11 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederim
+1 yılhaklisin
11 Yorumla
Soran+1 yılcok tsk ederim
+1 yılsenin fikrin..
yargılamak bana düşmez..10 Yorumlabiz öyle yazınca yobaz oluyoz mk
01 Yorumla
Soran+1 yılyobaz başka fikirlere saygı duymayana denir ben herkesin yaşantı tarzına saygılıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılSonrada tecrübesiz der şutlarsın...
01 Yorumla
Soran+1 yıltecrübe illa yaşanmışlıklardan ibaret değil. biraz çevresini gözlemleyen zeki aklını kullanan herkes belli tecrübe sahibidir
+1 yılhaklısın insan geçmişi ile bir bütündür.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBluğ cagina ermemislerden bakarsan daha garanti
12 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣😆😆
Soran+1 yılalakası yok iradesizlere onayım yok benim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence haklısın
11 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederim
Olabilir
10 YorumlaSana göre haklısın
10 Yorumla
+1 yılSen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılÖyle biri var mı bacım
01 Yorumla
Soran+1 yılvar bacım bi elin 5 parmağı bile bir değil hshsh
+1 yılHaklısın