Bunu itiraf olarak yazıcam okumak isteyen okuyup ibret alsın. Lezim, bir gün can sıkıntısından lez uygulaması indirdim. Normalde hep trollerim insanları. Neyse ama bir kızla tanıştım dedim Allah'ım böyle bir şey olamaz inanılmaz kafa ve nasıl eğleniyoruz. Şimdi sonunu zaten başlıkta yazdığım için size asıl cringe bombaları patlatacağım. Ben bu kıza (erkekmiş) 1 haftada tutuştum. Ama yani nasıl güvenmeyeyim ses attı foto attı hiç demedim yani bunlarla uğraşır da işletir diye. Velhasıl benim de manitam vardı (erkekti) ben ciddili ayrılmayı düşünüyorum resmen kıza tutuldum çünkü. Bu kashar da asla belli etmiyor erkeksi bir tarafı yok yani. Sonra böyle bir tartışma oldu aramızda ben bunun yalanını yakaladım. O sırada birbirimize ben seni seviyorum hoşlanıyorum falan demeye başlamışız. Sonra bu demesin mi ben erkeğim. Ama o kadar yanlış zamanda dedi ki. Ona yüz kez eğer ciddi değilsen beni sal üzülüyorum demiştim asla benden kopmadı hayır neden bir insanın duygularıyla bu kadar oynuyorsun? Bende bilgisayar mühendisiyim, korkuttum bunu senin telefonunu hacklerim diye. Tabiki öyle bir şey yapmadım etik olmayan hiçbir şeyi yapmam. Her yerden engelledim o da tüm hesaplarını silmiş. Bazen diyorum keşke hackleyip rezil mi etseydim ama yok kendime yakıştıramam. Spicy uygulamanın adı Allah belasını versin o uygulamanın. Olursa bir gün okursan hiç yakışmadı ece (!) bende yalan söyledim adımı memleketimi falan ama senin kadar demedim. Bu kadarına pes!
Güncellemeler
+1 yıl
O zaman lezbiyen olduğumun farkına yeni varıyordum. Erkek sevgilin var kurgu falan diyen olmuş kurgu değil bisksüel de değilim düz lezbiyenim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer