partnerlerime bana yapmalarini istediğim şeyleri söyleyince hepsi garipsiyor ama ben kendimi s£x kölesi olarak görüyorum öyle hissetmek hoşuma gidiyor karşı taraftaki erkeğin beni asagilamasi eziklemesi acı cektirmesi beni sulandiriyor bunu düsündürmek dahi içimi titretiyor fakat karşı taraf hep o kadarını yapamam ben kıyamam falan diyor üzülüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında garipsenecek bir şey yok bu herkesin içinde olan bir şey bence çünkü bende de var yani böyle çok aşırı derecede değil ama tabii ki ben de seviyor galiba cinsel ilişkide böyle aşağı görülmeye karşı tarafın bana belirli bir dozda bana aşırı zarar vermeden şiddet uygulaması beni yönetmesi benim de hoşuma gider diye düşünüyorum köle sahibe ilişkisi aslında kötü bir şey değil
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin gibi bdsm ye aşırı düşkün birini bul çok buralarda
08 Yorumla
Soran+1 yılBurdan birine veririm sanki
- +1 yıl
yakın çevredende bu gibi uç isteklere meyillli olup olmadıklarını bilmek zor. bu kadarını yapamam dedikleri ne istiyorsun mesela
Soran+1 yılYa mesela en basiti tükürmesini istedim iki kişi de istemedi bunu en basiti bu ya da zorla gırtlagima kadar sokup bosalmasini istedim cok sert olur o kadar sert ilerlemeyelim dedi kelepçe kırbaç vs bunu hepsi kabul ediyor gerisini istemiyorlar
- +1 yıl
çokda acayip değilmiş isteklerin
Soran+1 yılBunlar sıradan olanlar işte yoksa istediğim çok daha farklı şeyler var
- +1 yıl
onları soruyorum işte onlar ne mesela
Soran+1 yılMememin ucuna mum damlatmasi (bunu yaptim) tasma takıp bi kaba bosalmasi ve kafamı bastırarak kaptan zorla yedirmesi kaba tüküredebilir ayni zamanda jiletle vücuduma hafif kesikler yapabilir meme ucuma sivri bir şey gecirip kanatabilir
- +1 yıl
hiçbiri garip gelmedi hatta bazılarından hoşlandım bdsm ci değilim ya da bdsm var mı ki bende de :D
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Ahahahaha ben kıyarım. Bdsm. karsilikli riza ve anlasma isidir. Herkes yapamaz. Tek gercek BDSM :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahip ruhlu biriyim ben bdsm de güzel cezlarım var mum damlatma mandal cezası buz cezası taraf cezası kısıtlayıcı zorlayıcı ve ödülerde var tabiki istersen bi düşün
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibiiiii
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibiiiii?
+1 yılBunları duysam partnerimden o an boşalırım sanirim 😄çok tahrik edici şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGarip değil normal bir durum, ben de köleyim. Kendim gibi köle bir kadınla evlenme hayalim de var hatta. Çok insan var böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLutfen bana muylaka cvp yaz. Abaza falan degilim ustune atlamicam ama fanteziden anlayan bi kizi tanimak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEzile ezile, dövüle dövüle mi s. k. ilmek istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen vursun kirbaci bogazimi sıksın
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi biriyle birlikte oldum, harikaydı. Soktukça tokatlamam, boğazını sıkıp aşağılamam, canını acıtmam kudurtuyordu onu.
+1 yılYa benim kocam da öyle seviyorum yap diyorum canın acır kıyamam diyor 😕
23 Yorumla
Soran+1 yılDelirmisler ya bulmuslar bizim gibisini bi de yapamam diyolar
- +1 yıl
Hiç 😀
- +1 yıl
Kesinlikle öyle hatun bulan yaşlanmaz 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kabul etsen istediğin kadar oral yapardım sana :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert seven biri olarak kaç kadın ağlattım 😅 bana senin gibi biri lazım
00 YorumlaBizim millet aptal ondan almanyada mesela bunlar hepsi normal biz öyle büyüdük hersey normal diye sonra türkiye taşininca hersey ayiplaniyor gördük cinsellikden soğduk
Anliyorum seni00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kendimi sert zannederdim. Ama senin istediklerini ben bile düşünmedim bu zamana kadar.
00 Yorumla
+1 yılBoynunda tasmanı tutarken kabın içine işeyip sana zorla içirsem hoşuna gider mi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence düşüncelerin güzel keşke senin gibi biriyle sohbet etme karşılıklı fikir alışverişi yapma şansım olsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yıl"Sahip" olan bilir senin durumunu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBendee fantaziiiler harika tuz biber
00 Yorumla
+1 yılYaşamak isterim seninle
00 Yorumla
+1 yılGaripsiyorlar hep bizi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhiç denk gelmedi böyle birisi bana :(
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Doğru insanı bulamamışsın sadece hdjsbx
00 YorumlaZevk alıyorsan yapacaklar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana para verirsen istedıklerını yaparım saatim 50 tl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılVerin odunu vurun kırbacı
00 Yorumla Yapacak birini bul sana acımayacak
00 Yorumla
+1 yılBdsm candır, hakkını isteyene hakkı verilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyle seven erkekler de baya var
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanks senin yaş kaç neler yaşamışsın sen 😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay sonra 22 olcam da yaş ile alakası ne
Cevap sahibi+1 yılYani baya tecrüben var gibi daha olgun beklerdim seni gençmişsin maşallah 😂
Sana kamçıcı lazim :) tabi dayanirmisin bilemen
00 Yorumla
+1 yılNerdeee senin gibisi 😉
00 Yorumla
+1 yılBence garip bir yanı yok
00 Yorumlaneymiş yapamam dedikleri
00 Yorumla
+1 yılTam benliksin acayip zevkli ve keyifli oluyor
00 Yorumla
+1 yılgüzel fantezi
00 YorumlaGel bana geeeel
00 Yorumlahayaller de mi