BDSM yi insanlar doğuştan veya kendi kendine istemsiz olarak mı severler yoksa bu sevgi zaman geçtikçe öğrenilen, izlenen, okunan ve tecrübe edilen şeylerden sonra mı gelişir?
Sizce bdsm kişinin kendiliğinden sevdiği bir durum mudur?
Bence zaten içinde olan bir şey. Ama bazı şeyler de tecrübe edinerek seviliyor. Mesela şaplak atılması. Deneyimi olunca tahrik oluyorsa hoşlanıyordur. Şaplak da BDSM in bi parçası. Ama sub/dom ilişkileri veya petplay de yine içinde vardır bence, deneyimle ortaya çıkıyor zevk.
Sonradan oluşan bir durum değildir.. Kişi, yaşamaya devam ettikçe kendinde bu yöneliminin olduğunu fark eder.. Kendisinin tercihine bağlı değildir. Gerçekten öyle olduğu için öyle yaşıyordur. Aksi bir durumdan memnun olması mümkün değildir..
Bu konuda net bilgim yok. Ancak tahmin yürütecek olursam tutku ve hazzı zamanla öğrendiğimize göre bu aile, çevre ve az miktarda genetik kodlardan etkileniyor olabilir.
teşekkür den, iyi teşekkür e level atladın. Naziksin ama bazen kaba ol. Hiç yazma. teşekkür ne direk söyle TamamŞerefineKoyarım 😁 üşengeçlikten nefret ederim
doğuştan yatkınlık önemli benden köle olmaz mesela istesem de çok zorlama ama doğuştan zaten durgun kılıbık ufak tefek ya da ezik biridir ailesi de öyle davranır zamanla değersizliğe alışır ve kölelik fantezisini benimser. ben baskın olmayı seviyorum ama 20 yaşından sonra keşfettim bunu öncesinde doğal seks yapardım sadece zamanla baskın olmak hoşuma gitti çünkü ordan burdan gördüm ama yatkınlık da var demekki
Bdsm değil ama ben köleliği aşağılanmayı çok seviyorum çok itaatkarım ve bu bende doğuştan veya çok küçüklükten geliyor sert veya öz güvenli bakışlıları olan kadınlara karşı hep çok pasif bir karakter oldum etraftan çekinmesem sokağın ortasında diz çöker itaat etmeye başlarım
Bence insanların yaşadığı olaylara bakışının dışa vurumu tüm yaptıklarımız. Bdsm yaşamadım tam olarakta sahibenin ne yaptığını bilmiyorum ama herşeyi tecrübe etmeye çalışıyorum o bir gerçek
Çeşitli etmenler var mesela kalın ve sert penisimin bir sahibe için eğlence kaynağı olması güzel bir deneyim olabilir. Daha tahrik edici ve dominant gelir o sahibe gözüme :p
Bu tür fanteziler belli başlı kişilik yapısındaki insanların sevebileceği şeylerdir. Kişiliği uygun olan kimseler bu tür şeyler karşılarına çıktığında bunu çok sevmeye başlarlar. Ama bir çok insan sevebileceği şeyler karşısına hiç çıkmadığı için hayatta bu tür güzelliklerin olduğunu ruhu bile duymaz.
Bence dogustan gelen birseydir bir insan dogusta itaatkar veya dominanttir ama bdsm olarak bunu kesfetmesi zamana baglidir ama ruh keselesidir herseyden once