Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnlamını bilmek gerek.
BDSM’nin açılımı: B (bondage-kölelik), D (discipline-disiplin), D (domination-otorite), S (submission-teslim), S (sadism), M (mazoşizm) Cinselliğe ihtiyaç duymayan bir kavramdır.
Bunu anlamak için yaşamak ve hissetmek gerekli. Kimilerine göre fantezi kimilerine göre yaşam tarzı. Yapmaya çalışılmaz; var olan kişiliğin bedensel aktiviteye yansımasıdır. Iki taraf da en derin şekilde hissetmeli ve zevk almalıdır. Rol yapmakla yeteri kadar zevk alınmaz. Ne hissediliyorsa o yaşanmalı.
Kimileri sadece erkeği baskın kabul eder.
, Halbuki bir kadın da rahatça baskın karakterli olabilir.

, Kısacası debelenmeye lüzum yok. Tam anlamı ile yaşamak istek ister. Benzeri uygulamalar ise o an ki partnerden soğumaya yol açabilir. Tamamen anlaşmadan denenmesin.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben bir şey demiyorum... Aşağıdaki görüşleri görünce içim kalkıyor. Ne kolay yargılamak insanları, iğrenç demek sapıklık demek. Gizli olunca konuşmak ne kolay değil mi?
BDSM tecavüz değildir şiddet değildir acıdan ibaret değildir. Bilmediğiniz konularda konuşmasanız keşke...
Karşılıklı rıza olduktan sonra iki insan arasında yürütülebilecek bazen fantezi bazen yaşam tarzıdır.125 Yorumla- +1 yıl
BDSM bir fantezi değil yaşam biçimidir, bir kültürdür. Benimsememek farklıdır, tercih etmemek farklıdır. Ama bu kültürü yaşayan insanları iğrençlikle, sapıklıkla falan suçlanak sadece cahilliktir, çapsızlıktır.
+1 yılErkeğin hakimiyetini en iyi hissetmenin yoludur bdsm.

Ama bunu her erkek başaramaz!
işin sırrını keşfetmiş bir tecrübeye sahip bir erkekse muhteşem bir teslimiyet ve fantezi olur.33 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilseler iğrenclik demisler bir çoğu b arada dediginize katılıyorum
- +1 yıl
Cinsel bilgisizlikten dolayı derler🙂
- +1 yıl
Araştırmak lazim ön yargılı olmamak lazim karalamak yerine bilmiyorum diyebilirler ama işte ne dersin herkes bizim gibi düşünmüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbdsm cinsellik içerir ama orjin noktası değildir.. malesef grinin tonu 365 gün vs gibi filmler de farklı bir algı farklı bir durum muş gibi gösteriliyor.. ..
sert seks bdsm miş gibi algı oluştu herkesde.. sadist bir bdsm sever olarak bu filmlerle alakası olmadığını söyleyebilirim..10 Yorumla
+1 yılBD çok güzel, ama SM bana göre değil.
Kelepçe, kırbaç, ağız topu vs. kullanıyoruz. Bunlar renk katıyor ilişkimize.
Ama tokatlamak, dövmek, işkence etmek, acı vermek hoş değil.
Orantılı olmalı bence.60 YorumlaOlması gerekende budur vanilya ilişkiler bana göre değil
63 Yorumla
+1 yılulan biz bdsm ile ilgili soru sorunca kaldırılıyor fenomen sorunca kaldırılmıyor sitede torpil var mq. neyse söz konusu bdsm ise severiz ama kadın dominant olmalı <3
13 Yorumla- +1 yıl
dur bu sorunun aynısını sorcam yarın rez al bekle :D
Bdsm'nin ne olduğunu bilmeyen kişiler çoğunlukla yorum yapmış gibi ama bdsm sadece şiddet yönünde vs düşüğündüğünüz değildir. Her gördüğünüz video ve diğer şeylere itibar etmemek lazım.
31 Yorumla
+1 yılYani ikimiz de istersek partnerimizle neden olmasın
70 Yorumlaİçinde şiddet olmasını yani SM sini sevmiyorum ama Bd yani itaatkar dominant ilişkisini severim
71 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Mutlu ediyorsa yapmalilar, cok ekstra bir bakisim yok. Hatta son bir kac gundur sitede bununla ilgili cokca soru ve paylasim gormus olmanin verdigi meraki yasiyorum Şu an . Bakalim, gorelim, hakkimizda hayirlisi 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Swing ve grup ilişkilere hazırız her zaman... Ama bdsm tarzı şiddet içerikli ilişkiler bize göre ters... Seks dediğin zevk için olmalı... Şiddetin her türlüsüne karşıyız
20 Yorumla
+1 yılBizim erkekler bdsm diye ağzımızı burnumuzu kırar sjzjzj
61 Yorumla- +1 yıl
Hahaha allah iyiligini versin ya valla fena guldum
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zevkin yerini acı alırsa durmak gerektiğine inaniyorum. Onun dışında fantezi olarak olumlu bakiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFanteziler olmalı ama bdsm bir insanın kendine yapabileceğin büyük saygısızlık bence. Eziyet...
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen. oyle bunun. nesi zevkli
- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılAğır bdsm olaylarını sevmiyorumm..
Sertlik ve argo kafiii..21 Yorumla- 1 ay
Onun adıda o zaman bdsm olmuyor ki 😂
Bazı fanteziler tamamda bir insanın kendini aşağılatma -psikolojisini- doğru bulmuyorum.
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAraç gereç olabilir ama şiddet olmadan devam ve abartilmamali
10 Yorumla
+1 yılBdsm candır. İlişkiye ayrı bir heyecan ve tutku katar. Bilmeyen bilmez bilenler vazgeçemez bundan
10 YorumlaTercih edeceğim bir durum değil. Saygı duyarım sadece.
10 Yorumlaben dayak atarak yapmayı severim. benimki çok kalın uzun dahada acı verince zevk aliyorum
20 Yorumla
+1 yılSeksin tadı yoktur bdsm olmadan... net
111 Yorumla- +1 yıl
Acimiyor mu
+1 yılgerek yok oyle seylere kadina eziyet edip seks yapan oyle zevk alanlarin gggtunee 30 fitil sokasim var
20 Yorumla
+1 yıl- O ne ya
32 Yorumla- +1 yıl
Görmez olaydım bu ne be kanım dondu
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılPsikopatça şeyleri barındırmadan tadında sertlik ve hakimiyet bir tutamda argo cümleler ile süslendiğinde seksin zevkine zevk katan ve vazgeçilmez olan bir durum.
Daha fazlasını yapanların bana göre ağır psikolojik sorunları var.00 Yorumla
+1 yılBDSM bir cinsel fantezi değil bir kültürdür. Sert seks sevmek demek BDSM kğltürü taşımak değildir. İkisi farklı kavramlardır.
00 Yorumlasaçmalık ağza sıçmalar bile içeren şeye nasıl bakılabilir ki öğğğğ
10 YorumlaBu tarz ileri gitmedik ama bence bu bir sapkınlık ya da şiddet eğilimi olarak algılanmamaşı
10 Yorumla
+1 yılFazla abartı olmazsa baya hoşuma gidiyor
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırıya kacmadigin sürece güzel bisey bence.
71 Yorumla- +1 yıl
Tanışmak isterdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok güzel bir uygulama, sert olmadıkça ve sınırlar bilindikçe neden olmasın
10 Yorumlatokat atmak haric olabilir guzel ve zevgli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli insanlar zaten hergun işkence görüyor hatta öldürülüyor dahası var mi hala sapıklık pesindesiniz iğrenç yaratıklar
42 Yorumla
+1 yılBana manyaklık gibi geliyor akli dengesi yerinde olan insanin yapacağı işler değil. seks mi yapacağız işkence mi yok böyle saçmalık.. yok mu burda psiyatrist o ne diyor acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben korktum izlerken 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Niye korktun
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerine bagli herzaman
10 Yorumla
+1 yılEğlenceli
61 Yorumla- +1 yıl
Seviyor musun bdsm
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yok ya olmasın, her şey güzelce olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutlaka olmalı
75 Yorumla- +1 yıl
Canın acımıyor mu
Cevap sahibi+1 yılAcıyor
- +1 yıl
Soru cevap yapalim müsaitsen merak ettiklerim var
Cevap sahibi+1 yılElbette
- +1 yıl
Eklesene o zaman yapalim
- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel oluyor çünkü hard seviyorum
10 Yorumla
+1 yılHer zaman
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. bana göre değil
10 YorumlaGüzel
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBdsm ne oluyo
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam
- +1 yıl
Ne dusunuyorsun sindi
Gizli Üye(25-29)+1 yılO nedir tam olarak?
11 YorumlaHastasiyim
10 Yorumla
+1 yılGereksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakis acim, sapik cinsellik yasayan insanlar
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleksilemek sapik düsüncelerinizi düzeltmiyor, NORMAL olasaniz NORMAL cinsel iliskiden zevk alirdiniz.
BDSM "Sapıklık ve sapkınlığınızın adına süslü kelimeler takınca ruh hastası olduğunuz ve tedavi edilmeniz gerçeğini değiştirmiyor."
Cevap sahibi+1 yılcocuklara tecavüz edenlerde normal olduklarini düsünüyor, hayvanlarada, yani senin deyiminle tecrübe kazansam bendemi noraml kabul ederim diyorsun.
BDSM sapiklik, anormal, normal seks tatmin etmiyor sizi, anromal sekse saygimi duyalim..- +1 yıl
Siz bdsm nin ne olduğunu bilmiyorsunuz bence ki tecavüzcü ve diğer bahsettiğiniz kesimle aynı kefeye koyuyorsunuz bu arada kendine saygı duyulmasını istiyorsan karşı tarafa saygı duyacaksın saygılı olmam diyorsan beni engelle cunki saygısız insanlar ile paylaşacağım hiç bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılayrica sitenin GIZLI olmayan ama FAKE kimlikle dolasan bütün FAKE pembeleri soruya atlamis.@Cailleach seni bukadar iyisinde gizli degilsin, ismin soy ismin Cailleach mi? Sekste bukadar iyi olsan asil bir kadin olsan KOCAN seni bosamazdi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılRezillik
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam