Bazen çok kızıyorum ona ne yapsam bırakmıyor cinsel olarak da asla tam birliktelik olmucak buna ragmen benle devam ediyor. İstese başkalarıyla tam birliktelik yaşar. Gece gündğz benle konuşuyor uyuyana kadar görüntülü konuşup onu boşaltıyor m sen öok başkasın dşyor tam birliktelik olmasa da sen hep ol diyor ve :ende ona alıştım napcam bilmiyprum. İşindeyken bile sürekli bana yazıyor. Tek ilgilebdiği benm sanırım evi ailesi hiç mi sormuyor bilniyorum da kafam karışık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani zamanla tam birliktelik yaşanır o konuda rahat ol veya sen baskası ile evlenirsin ondan sonra yaşanır bu adamla kaçamak olacaksınız hep
06 Yorumla
Soran+1 yılYa ona kalsa benle de yuva istiyor ben bunu yapamam o da diyor evlensen bile arkadaşlıgımız devam etsin diyor kopamam senden dedi
- +1 yıl
peki sen ne düşünyrsun
Soran+1 yılBende aynı bitiremiyorum
- +1 yıl
o zaman sende evlenince devam eden bir birlikteliğin olacak bence sende bunu kabul edebilecek bir erkek ile evlen derim
Soran+1 yıl2 3 gündğr yazmıyorım bitircem ya
- +1 yıl
öyle kolay biter mi
En İyi Cevaplar
Sanırım hem fiziksel hem de kişilik olarak eşinden çok çok iyisin yoksa neden sana takılsın kalsın saçma geliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
+1 yılşu an sadece aldığı zevke bakıyor. Bir süre sonra senin gözünü boyamaktan sıkılıp evli olduğunu hatırlayıp seni yüz üstü bırakacak. Çünkü hep böyle olmuştur ilişki koçlarının bu konularla ilgili bir sürü videosu var. Zararın neresinden dönersen kardır. Görüşmeyi kesmelisin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana kim kizsin once sen kendine kiz o kadar bekar erkek varken ya erkeklere attimi mangalda kul birakmazsiniz erkeklerin evli kadin iliskisi yok denecek kadar az ama masalla kizlarin bol miktarda var bu evli erkek sevdasi ne
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mide bulandırıcı evli erkeklerde ne arıyorsunuz anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olduğunu bildiğin halde nasıl bunları yapabiliyorsun. Gerçekten merak ediyorum yargılama kötüleme değil sadece merak
00 YorumlaYanlızlık çekiyorsunuz ikinizde
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru
+1 yılOnu bazı seylerde doyurabılıyormusun
010 Yorumla
Soran+1 yılYok ama boşaltıyorum benm ilkim o zamanla böyle olduk
- +1 yıl
o senı pekı tatmın edebılıyormu
Soran+1 yılYok da bu benm için sorun degil benm amacım cinsellik degil
- +1 yıl
ama onun amacı o ıste
Soran+1 yılYok degil ben kızınca bıraktı öyle konuşmayı amacı o olsa o fırsatı varken tsm birlikte olmadı bi de onun buna ihtiyacı yok o kadar çok kadın kız yazıyor ki cevap dahi vermiyor hesabı bende
- +1 yıl
senın lıbıdon nasıl pekı
Soran+1 yılBilmem onla konuşurken artık istiyorum
- +1 yıl
pekı sen bosalıyormusun
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
o zaman hersey anlamsız
+1 yılBence hiç gerek yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyi devam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka kendine eziyet etmiyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılNiçin
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal olmadı mı
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne ki bişi olmadı aranızda sürtünme dışında
Cevap sahibi+1 yılarkadan yani
Soran+1 yılYok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim evli ve ben bakireyim buna ragmen devam ediyoruz normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat