Boyle bi sey yapnayi dusunuyorum cunku libidom cok yuksek beni lutfen yargilamayin kimseyi kullanmak gibi niyetim yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılSeninkisi sevgililik değil de daha çok f*ck lik oluyor bunu Karşına çıkacak kişiye duygularıyla oynamadan önce söylemen gerekir aksi takdirde sırf kendini düşündüğün için yapmış olursun benim düşünceme ters sade cinsellik için sevgili olunmaz eğer çok cinsellik istiyorsan bu işi yapanlarla gitmeniz tavsiye ederim karar sizin saygılarımla...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Buna f*ck deniyor ve cinsellikte anlaştığın biriyle bu ilişkiyi yaşayabilirsin.
Sırf cinsellik için kimsenin duygularıyla oynama yani. Fb bul rahat rahat yaşa ilişkini, iş bitince de herkes yoluna devam etsin.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
25Cevap
+1 yılBunun için sevgili yapmak yerine hayat kadınına gidebilirsin.
Kadınlar, senin cinsel oyuncağın değildir. Hele ki duyguları hiç oyuncak değildir. Senin bir kız kardeşin varsa şayet biri onu cinsel tatmin için kullanmaya çalışmış olsa ne düşünürdün? Önce bunu düşün. Ha kardeşin yoksa anneni düşün. Her önüne gelen adamın altına yatsa ne düşünürdün?21 Yorumla
Soran+1 yılHayir manevi yonden de istiyorum bu bir sebep
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseyi kullanmak gibi bir niyetim yok demişsin 😂
Soruda da sırf cinsellik için sevgili yapsam demişsin
Senin niyetin zaten kullanmak
İlla birini bulacaksın bu kız rahat bir kız olmalı bakire falansa sakın deneme günahına Girme kızın
Rahat birini bulursan zaten öyle kızlar direk kucağına atlar onlar adım atar zaten sana gerek kalmaz315 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulurum ki boyle dedigin kizi
Cevap sahibi+1 yılBurada takılan çok var yâda giyimine bak rahat giyiniyorsa o yolun yolcudur
Soran+1 yılSirf giyimi yuzunden gidip konusamam ki bi ortam lazim buradan da oyle kiz yok sanirim
Cevap sahibi+1 yılParan varsa her türlü sen kazanırsın araban da olacak ama fiyakli kız senin arabana yanacak sana değil
Soran+1 yılTipim boyum var
Cevap sahibi+1 yılTıp boy kurtarmaz şimdiki kızlar cüzdana bakıyor arabaya bakıyor gezip tozup eğlenmek istiyor
Soran+1 yılAbartma sen de mk
Cevap sahibi+1 yılBul o zaman o kadar kolaysa dene ve gör
Soran+1 yılYa herkesin parasi mi var biraz fazla abartiyon bence sen nasl birisin peki
Cevap sahibi+1 yılBen bu konuların dışındayım
Soran+1 yılİçine aliriz
Cevap sahibi+1 yılKimi kimi alırsın beni alamazsın saf değilim iyi günler diliyorum hoşçakal 🖐️
Soran+1 yılSaf olmana gerek yok tum insanlarin cjnsel istegi vardir bu gayet normal bi sey yani
Cevap sahibi+1 yılOlabilir herkesin var ama her önüne gelenle olmaz eğer birgün olacaksa eşimle olur
Soran+1 yılHaha birak bu ayaklari eşine tukuriyim 😂 mezara gotur bek@retini daha mantikli
Ilişki yapmak için sevgili yapmakla Para si icn bi erkekle beraber olmak aynı şey ikisi de birbirinden igrencken yapma derim
41 Yorumla
Soran+1 yılTamam teswkkurler bakis acin icin
+1 yılKendinle aynı düşüncede olan birini bulursan neden olmasın.
51 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tesekkur ederim
+1 yılf*ck evet ilişki için en güzeli ama kolay bulamazsın özellikle de güvenilir bir f*ck bulmak çok zor. Yani öyle kadın var mı bilmiyorum.
047 Yorumla
Soran+1 yılZor gibi abi
- +1 yıl
Evet zor , sen burada insanların bol keseden atıp sallayıp yaptığı yorumlara bakma.
Ayrıca hani sana demişler ya kimseyi kandırma falan bu tarz şeyleri de salla gitsin.
Bizim türk kadını dürüst erkekten hoşlanmaz bunu unutma.
Samimî ve dürüst olursan benim gibi olursun kadınlar hep itici bulur seni.
Bizim kadınlar alışmıştır horlanmaya kandirilmaya o tarz erkeklere daha çok değer verirler buna emin ol.
Soran+1 yılAdamin dibisin abi sana kral tacı lazım valla en dogrusunu sen yazdin
Soran+1 yılAma ben yapim geregi iyi biriyim nasil degisicem ki bi de cekingenim
- +1 yıl
Işte değisemedigin sürece o zaman da hep kaybedersin değerin bilinmez.
Soran+1 yılCok haklisin abi ama yapamiyom sanki ya nasil olucak bilmiyorum
- +1 yıl
Yabancı birini bul diyeceğim ama nerede yaşıyorsun bilmiyorum.
Soran+1 yılİstanbul'da yasiyorum
- +1 yıl
Aslın da şansın var 🙂
Soran+1 yılNasil var abi ne yapmam lazim yol gosterir misn
- +1 yıl
Sosyal arkadaş ortamlarına çıkacaksın , öyle yol göstermekle anlatmakla fazla bir şey olmaz.
- +1 yıl
Yoo hayır kadınlar dürüst erkekleri sever. Dese ki bana bir erkek ya sen gözüme bir hoş göründün, huyun suyun da fena değil sana kanım kaynadı biraz, aslında seni arzuluyorum ama evlenmek, çocuk yapmak, sana sadık olmak gibi bir derdim yok sadece seni arzuladım, senden hoşlandım. Fiziken de iyi sayılırsın ya da hoş geldin neyse işte gel biz fak badi olalım dese aynen bunu dese ben o adama kızmam ki. Ona öncelikle teşekkür ederim beni beğendiği için sonra yine teşekkür ederim beni düşündürmeden, çatır çatır düşüncelerini anlattığı için ama nazikçe kabul etmem. Bana uygun değilsin derim. O da peki tamam der hayatına bakar aynı şey benim için de geçerli. Yani sevmediği halde sevmiş gibi yapmalar, 250 grm. m için sayfalarca methiye dökmeye gerek yok. Adam olsun dürüst olsun ben onunla olduğumda kendimi neyin içinde bulacağımı bileyim bana yeter. Kimse kimse için gereksiz zaman harcamasın. Sen kadınları çok yanlış tanımışsın. 😂😂😂
- +1 yıl
@CevapVerin518 hı hı hiç sorma acayip yanlış tanımışım , bu dediklerini sana bir erkek dese ben iyi biliyorum ne olacağını 😀
- +1 yıl
Ona bakarsan erkekler de dürüst kadın sevmez. Sence kadınlar gerçekten dürüst olsa erkeklerde özgüven denilen şey kalır mı? 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılErkek dese ne olucak ne der ki tutkununfrekansi evet mi der
- +1 yıl
Yok vallahi billahi gerçekten bak. En temizi oh mis.
- +1 yıl
Hadi dürüstlükten konuşalım. Kaç erkek kadından laf sekse cinselliğe romantizme geldiğinde kendisinden öncekinin daha iyi olduğunu duymak ister mesela? Dürüstlükse dürüst olalım. 😂😂😂😂
- +1 yıl
@CevapVerin518 kişisel tercihler ayrı bir şey kadının hayatında benden önce olanlar olmuşsa bu onun tercihidir ben niye bununla erkeklik egosu gibi saçmalıklara gireyim 🙂
- +1 yıl
Bilemeyrum. Genelde öyle olmuyor. Erkekler gerçekten sevdikleri, sahiplendikleri, sahip oldukları kadın söz konusu olduğunda bu kadar serin kanlı olmuyorlar. Ama öylesine birlikte olduğu kadın oldu mu dediğin gibi davranıyorlar.
Soran+1 yıl@CevapVerin518 sen eskide kalmışsın bence artij gercek sevgi diye bi sey yok
- +1 yıl
Esas sen eskide kalmışsın seks dediğim şey milyonlarca yıl önce de kaldı. Seks diye bir şey yok. Eşeyli üreme dediğin şey 565 milyon yıl önce evrimleşti. Eskiden eşeyli üreme mi vardı. Bölünerek çoğalıyorduk. 31 çekince boşaldığında o spermleri uygun sıcaklıkta petri kabında biriktir yumurtaya enjekte et homonculus yap. 😂😂😂😂
- +1 yıl
@CevapVerin518 ben kendi adıma konuştum dürüst olurum dürüst davranırım ama bunun değerini hiç bir zaman görmedim.🙂
- +1 yıl
Dürüstlük yemekte acı biber yemek gibidir. Olması lazım.
- +1 yıl
@CevapVerin518 evet evet acı biber gibidir dürüst davranan erkek önemsenmez dürüst olmayan erkek baş tacı olur 😀
- +1 yıl
Dürüst olan kadına da orrr diyorsunuz aynı şey.
- +1 yıl
@CevapVerin518 diyene söyle ben söylemem kadın kadındır amaaaa benim gibi düşünene de kadınlar iğğğ ne midesiz diyorrrr 🙂
- +1 yıl
E tamam sen de kadınlar dürüst erkekleri sevmez diye bir şey söyleme. Kadınlar erkeklerden dürüstlük bekliyor. Ama dürüstlük erkeklere pek kazandırmadığından erkekler yalanlara başvuruyorlar olay bu. Çünkü kadınları duygusal, güvenli bağlanmanın olduğu ilişkilerde kendilerini rahat hissediyorlar, Kendilerini açıyorlar diğer türlüsü kadın için makbul değil cazip değil.
- +1 yıl
@CevapVerin518 neyse muhabbet gereksiz yere uzuyor , net9ce de kadınlar dürüst davranan yaklaşan erkeği önemsemiyor erkekler de bu yüzden farklı yollara başvuruyor bu kadar net 🙂
- +1 yıl
Neyse muhabbet etmeye gerek yok. Erkekler kadınlar onlarla yatmayacağı için dürüst davranmıyor. Sizin önemsenmekten anladığınız şey kolayca seks yapıp yapmadığı zaten. Sizde önemsenmek: seks yapması/yapmaması.
- +1 yıl
Takip yollamışsın ben takipleri onaylamıyorum.
- +1 yıl
@CevapVerin518 evet gereksiz muhabbeti uzatmanın anlamı olmuyor.
Ne diyoruz kadına samimice dürüstce düşüncemizi söyleyince yani ilişki amaclı tanışalım görüşelim diyince etmedikleri laf kalmıyor. Bu yüzden dürüst olan erkeği onemsemelzer.
Seks yapan kadını önemseyen erkek kendini de önemsemiyor demektir.
Bir kadınla seks yapıyorsam onu önemsemem için illa ciddi ilişki anlamın da hayatımda olması gerekmiyor.
- +1 yıl
Seks yapan Kadını önemsemiyorsa kendini de önemsemiyor demektir olacaktı...
- +1 yıl
Sizin bacak aranızda taşıdığınız şey beyninizden ayrı hareket ediyor çoğunlukla da beyniniz kontrolü ona veriyor. Yani beyin bacak arasındakine uyuyor. Kadında durum tam tersi. Kadının bacak arasındaki beyninin tahakkümünden hiç çıkmıyor. Çıkmaya kalksa da zafer beynin oluyor. İşte bundan dolayı kadınlar böyle başı boş hiçbir yere gitmeyen bir ilişkiye girmiyorlar. Giren varsa da onlar da çok çok nadir genel toplum olarak baktığımızda.
- +1 yıl
@CevapVerin518 biz bacak aramızdakınden memnunuz 🙂
- +1 yıl
Biz de memnunuz daha iyisine layık olduğunu düşünüyoruz. Ondan böyle çünkü.
- +1 yıl
@CevapVerin518 o yüzden çürütüp toprak ediyorsunuz solucanlar yiyor 😀😀
- +1 yıl
Kim demiş? Biz siz miyiz 4m... k belli bir yaştan sonra sertleşme problemi yaşayalım? 😂😂😂 bizimki her daim iş görüyor. Bizde sertleşme boşalma boşalamama derdi yok. Hem bizimki yıllandıkça güzelleşiyor. Sizinki yıllandıkça deniz yumuşakçasına dönüyor 😂😂😂😂
- +1 yıl
@CevapVerin518 valla ben yaş aldıkça libido başa bela oluyor şahlanıyor durmadan başı dik boynu kalın amaaa 35 , 40 yaşların da kadınlar hep içi geçmiş orgazm bile nedir bilmezler heyecan tutku şehvet nedir bilmezler kimlerin ki deniz yumusakcasina dönüyor o zaman belli oluyor 😀😀
- +1 yıl
Erkekle alakalı. İçi geçmiş erkekle evli olunca orgazm nedir yaşatacak erkek olmayınca oluyor o. Ben o kadar tatil mekanına gittim yaşlı başlı nineler bile üstsüz güneşlenip kocalarıyla sahilde öpüşüyor. Bir de bizimkilere bakıyorum. Göbekten şeyleri içine kaçmış. Kadınların başı kapalı ya da değilse bile öyle oturup etrafa bakıyorlar. Kadınların da umrunda değil aman ilişmesin ayu diye. 😂😂😂😂
- +1 yıl
@CevapVerin518 işte bizim kadınlar her yasta aynıdır onlara seks diyemezsin o yüzden adamlar da umursamaz hale geliyor 🙂
- +1 yıl
Ya Allah aşkına bizim ülkede kadınlar daha yeni yeni cinsel özgürlüklerini ellerine almaya başladılar. Ben de varım demeye başladılar hal ortada. Bırak yeme beni. 😂😂😂 televizyon sosyal medya dayak yiyen öldürülen kadından geçilmiyor. Erkekler bu sefer umutsuzlanmaya başladı. Ben kendim bile beni gören fotoğraflarımı gören bir erkekle sohbet ettiğimde bana geçmişimi sorduğunda daha önce kaç sevgilin oldu en son ne zaman oldu kaç yıl sürdü falan dediklerinde hiç olmadı deyince inanmıyorlar. Biriyle kavga ettim bambaşka bir sebepten herif kalkmış alakası bile yok konuyla ben zaten senin bakire olduğuna, hiç seks yapmadığına hiç öpüşmediğine inanmadım hiç. Sen kesin yapmışsındır diyor. Bu hem güzel bir şey hem de değil. Erkekler git gide korkaklaştı artık. Cesaret edemiyorlar sevmeye sevilmeye aşık olmaya bağlanmaya falan. Kadının teki terk eder diye, yetersiz gelirim diye. Bana bunu 19-30-35 yaş arası erkekler söyledi sohbet esnasında. Bu atma falan değil. Kadınlar cinsel özgürlüklerini elde ettikçe cesaret edip mücadele ettikçe erkekler kızıyor agresifleşiyor. yetersiz hissediyorlar kendilerini. Bu * erkek muhabbeti de oradan geliyor.
- +1 yıl
Kadınlar seksi sıradan bir şey olarak gördükçe ve tıpkı sizin gibi beyinlerini bacak arasındakinin kontrolüne verdikçe bacak arasında alfa erkeği istiyor. Alfa erkeği de buldu mu dişiler ona gidiyor. Diğerleri kalıyor öyle. Olay aslında dürüstlük falan da değil tam olarak. Ama kadınların hala EZİCİ ÇOĞUNLUĞU. Bacak arasındakini beyniyle kontrol ediyor. Ve beta alfa demeden erkeğin sadakatine sevgisine aşık olup olmamasına güvenilirliğine odaklanıyor. Sağlam ilişkiler kurmak istiyor. Çünkü içimizde yaratılışımızdan gelen bir annelik içgüdüsü var. Bebeğe en iyi bakacak erkeği arıyoruz.
- +1 yıl
Ama seks hormonunun arttığı, beynin kendini hepten iptal etmese de biraz etkisini azaltıp bacak arasındakinin ses yükselttiği bir zaman oluyor. Kadın onun sesini kısmak isterse kısıyor. İstemezse o dile gelip dizginleri ele alınca o alfa erkeklere gidiyorlar. Ama bu uzun süreli olmuyor işte.
- +1 yıl
@CevapVerin518 Bilmiyorum ben olaya zevk ve seks olarak bakarım bir de kadının doyumsuzluğuna bakarım konuşmak değil icraat önemli... Evet kadınlar da bacak arasındakinin rüzgarına kapıldığı zaman bir yerlere gidiyor ama mesele gitmek değil öyle gidipte hayal kırıklığıyla dönenlerin doğru düzgün orgazm bile olamadım sorularıyla dolu cinsellik kategorisi 😀😀😀
Bizde açıkça ve cesurca isteğimizi ortaya koyunca yok abaza yok bilmem ne gibi bir sürü laf edersiniz ama alfa erkek diye pacozlara gidersiniz 😀😀😀😀neyse muhabbet bu kadar burada gereksiz yere uzayıp da sorunun yorumlara boğulmasını istemedigim için takip yollamıştım ama beta hanfendisi istekleri kabul etmiyormuş özelden konuşmuyormuş niye çünkü o bir betaymiş 😀😀😀 - +1 yıl
Yav banane pısırık erkeklerin yetersiz gelme korkusundan 😀 o onların sorunu , neymiş kadınlar daha yeni yeni cinselliği keşfediyormuş bana başka masallar anlat ben tanıdığın pisiriklardan değilim 🙂
- +1 yıl
Kadının orgazm olamama sebebi erkek. Erkeğin aceleci davranması. Kadınların nasıl zevk aldığını bilememesi. Kadınların çekingen davranması. Ama kadın çekingen olmadığında da sorun yaşıyor sorun erkeklerde. Sorun toplumsal. Beta mıyım alfa mıyım onu bilmiyorum. Bazı kimseler seks yapmayı alfalık görüp yapmamayı betalık olarak görüyor. Benim alfalıktan anladığım şey hayatta kendi kararlarını verebilmek ve bunun sonuçlarına katlanabilecek düzeyde olabilmek. Yine kadınlar aslında erkeklerden daha doyumsuzdur. Ama işte kadının cinselliği daha kendini keşfedemeden din, toplum, aile gibi sebeplerle bastırılıyor. Bunu her kadın yaşıyor. Bu yönünü keşfedebilen kadın çok az. Keşke bir günlüğüne Türkiye’de yaşayan erkekler Türkiye’de kadın olsaydı, kadınlar da erkek olsaydı. İki cins de birbirini çok daha iyi anlardı. Sana şimdi bu demogoji gibi gelecek belki ama değil. Kadın gerçekten iki arada bir derede sıkışmış durumda. Ve bunun sebebi de erkekler. En basiti bir kadın bekar olup 18 yaşını bitirse bile devlet hastanesinde sigortayla kürtaj yaptıramıyor. Doğum kontrolü için test yaptırsa bile kimin sigortasından yaptırdıysa sistemde gözüküyor. Jinekologlar hastalara evli misin bekar mısın diye soruyorlar bekarım deyince bakire kabul ediyorlar. Hatta bazı küçük şehirlerin hastanelerinde kadın doğum doktoruna bekarım ama bakire değilim deyince ters davranıyorlar. Bunlar oluyor yani.
- +1 yıl
@CevapVerin518 konuşacaksan gel özelden konuşalım 🙂👍
+1 yılSevgili değil partner edin sevgili gibi davranıp duygularla oynama f*ck ilşkisini kabul edecek bir arkadaş edin ben öyle yapıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılNerden buluyosun oyle arayan kızı
- +1 yıl
Aramayı kestiğin zaman bulursun ve niyetini açıkça söyle aşk oyunları çoğu kadına itici gelir
Soran+1 yılYuzyuze direkt soylenir mi bu
- +1 yıl
Şu şekilde olacak aşk istemiyorum aşka inanmıyorum samimi birer dost olalım dersin anlar😉 ya da içelim sarhoş olalım ama sevgili olmayalım, gezelim tozalım ama sevgili olmayalım, sen başka erkeklerle olma ben başka karınlarla sevişelim ama sevgili olmayalım demişliğimde vardır😂😂
- +1 yıl
Yeteneğine kalmış kanka ne yaparsan yap kendin ol ve açık sözlü ol gelirse senin gelmezse elin boş ver
Olur neden olmasın. Ama seni cinsellik icin kabul etmesi icin bir sebebi olmali karsindakininde
Var mi öyle bir özelliğin00 Yorumla
+1 yılSırf paran için bir kız sevgilin olsaydı ne düşürdün
01 Yorumla
Soran+1 yılKotu dusunurdum ama sirf bu yuzden degil manevi yonden de istiyorum
Benimde aynı öyle gerçekten yakışıklı olduğum halde inanılmaz canım çekiyor artık dayanılmaz hale geliyor bu
00 YorumlaOlabilir bence neden olmasın? Hem belki zamanla o kizla başka türlü hisler de beslersin. Sadece çok ümit verme yeter. Diğer türlü doya doya seks yap yani
31 Yorumla
Soran+1 yılSana yazabilir miyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz, milletin hayatıyla oynayamazsın. Adam gibi birini bul sev
21 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin hayatiyla oynamak istemiyorum soruyu ciddiye alma ben de sevmek sevilmek istiyorum ama gercekten seven insan bulamiyorum
Kimseyi kullanmak gibi bir niyetim yok sadece mipp atıcam.
x cnmzvhs00 Yorumla
+1 yılAşka ihanettir sadece seks için sevgili yapmak 😎👍
00 Yorumla
+1 yılniyetini belli ediyorsan en baştan sorun yok ama kimseye bunun için ümit verme ve kimseyi kullanma
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kimseyi kullanmam abi
- +1 yıl
önemli olan da bu zaten kardeşim, selamlar
senin bu dediğinin bir adı vardı demi. her neyse senin gibi düşünen bir karşı cins olması lazım
00 YorumlaKendin gibi düşünen birini bul dusuneclerini paylaş onunda işine gelirse FB olursunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. ilerde evlenegin kizin da senin yaprigini yapmasini istersen sen de yap
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğunluğu bu yüzden kaç kızın kalbini kırdı yapma tabii ki böyle şeyler sonra pişman edersin
21 Yorumla
Soran+1 yılHayir manevi yonden de istiyorum sadece bu sebepten degil
+1 yılGüvenilir ve gizliliğe önem veren biriyim ama kızların güven duyması zor
Yine de giderler başına bela olacak birini tercih ederler00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan kızlar senin için cinselik keyfin mi ya bu kafayla kim seninle sevgili olursa aptalın tekidir.
00 YorumlaKadınlar birer delik değildir
41 Yorumla
Soran+1 yılDegildir zaten kabul ediyorun manevi yonden de istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Sırf cinsellik istiyorsan eskortlara git. Milletin duygulariyla oynamaya gerek yok
20 Yorumla
+1 yılGit bir escorta olsun bitsin.
120 Yorumla
Soran+1 yılHer seferinde o kadar para vermemem ki 1 kere icin mantikli ama sonrasinda da isteyecem sonucta
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. Ne ka ekmek o ka köfte. Senin sevme sevilme sadakat yuva kurma gibi bir beklentin isteğin yoksa o kadın da beleşe mi s1ktirecek kendini?
Soran+1 yılEvlenmek istemiyom ama sevgili olup sevmek istiyorum
- +1 yıl
Anladım yani sevmek istemiyorsun. Sevmek isteseydin sevdiğin insanla yaşlanmak, aile kurmak, çocuk yapmak, ona sadık olmak, ona ait olmak isterdin.
Soran+1 yılYa evlenmek cocuk yapmak istemiyorum sevmek istiyorum ama
- +1 yıl
Tamam sevmek istemiyorsun işte anladık onu.
Soran+1 yılSevmek istiyorum diyorum belki severim yani duygusuz bi insan degilim abartma sen de
- +1 yıl
Abartı yok. Olanı söylüyorum. Senin söylemekten çekindiğin şeyi cesurca ifade ediyorum. Buna inanan kadının vay haline. 😂😂😂 Bir kadın evlenme fikrini tamamen aklından çıkartmadıkça evlilik dışı seks yapmamalı. Çünkü erkekler ilişkiye ne niyetle başladıysa ilişkiyi aynı niyetle devam ettiriyorlar. Yani ilişkiye başladığında evliliği kafasına koymamış bir erkek ilişki bitesiye kadar evlenmeyi düşünmüyor. Zaten birlikte yaşıyor, zaten karı koca hayatı yaşıyor. Çocuk yapma meselesi de zaten çok masraflı ve manevi olarak çok yorucu kaldı ki erkekler pek ilgilenmemesine rağmen böyle. Kadın ne yapıyor? Bunu keşfettikten anladıktan sonra genelde hamileyim diyor. Erkeğe de bunu 3 aydan sonra söylüyor. Erkek de aldıramayınca genelde evleniyorlar. İşte bu bana göre bir kadın için çok incitici bir şey. Ama bir kadın evlilik fikrini falan tamamen aklında çıkarmış olsun. Ailesiyle maddi ve manevi bağlarını kesmişse yani gönül koyacak, ayıplayacak dikkate değer bir insan yoksa etrafında ister evlensin ister evlenmesin 4m.. k deyip yaşıyor. O adamın onu aldatması, aldatmaması, sevmesi sevmemesi umrunda olmuyor. Ta ki ondan daha iyisini bulasıya kadar onunla devam ediyor. Kim, kimden önce daha iyisini bulursa o ilişkiyi sonladırıyor. Genelde televizyonda sevgilisi tarafından ayrıldığı için öldürülen kadınlar da böyle kadınlar. Kimseye eyvallahı olmayan, erkeğin şu veya bu şekilde incitemediği, umrunda olmadığı kadınlar oluyor.
Soran+1 yılBen kotu bi insan degilim bilip bilmeden boyle yorum yapma ben manevi sevgi de istiyorum evlilik istemeyen cok insan var herkes evlilik kafasinda degil cocuk yapip o cocuklara iyi bakacagimi dusnmuyorum o kadar param yok ayrica olsa bile yeterince o sorumlulugu alabilecegimi dusunmuyorum ve kimsesiz cok cocuk varken gidip cocuk yapmak etik gelmiyor sen tek acidan bakiyosun at gozlugu takmissin hayata tek acidan bakma herkes senin gibi dusunmuyor cok basit ve cahilce dusunuyosun
- +1 yıl
Niye sevdiğin (iddia ettiğin) kadınla evlenmek istemiyorsun peki?
Soran+1 yılO kadar seversem evlenirim ama onu zaman gosterir hemen evlilik dusunmek dogru gelmiyor
- +1 yıl
E tamam işte kimse sonu belli olmayan bir işe/şeye zamanını, hayatını, bedenini, ruhunu adamak istemez. Bu kadar basit.
Soran+1 yılHicbir seyin sonu belli degil hayatta hatta belli diyenler kandiriyodur
- +1 yıl
Yoo belli.
Ben demin yanlış yere yazılan yorumu üstüme alınıp cevap verdim.
Soran+1 yılYa bak evlenmek istemiyorum ama iliski de şart anladin mi herkes evlilik gozuyle bakmiyk yasim daha 20
- +1 yıl
Zaten benim 15-23 yaş aralığında ilişki yaşamamamın en büyük sebebi buydu. Bu zaten evlenmez. Bir de seks yapmak isteyecek. Sonra ayrılacağız diye düşünüyordum. O yüzden yapmadım. Mastla idare ettim. Ama artık bu yaşlardan itibaren geleceğe yönelik düşünüyorum.
Soran+1 yılBen dindar degilim sen din acisindan dusunduysen nornaldir din tum duygulari bastiriyor
- +1 yıl
Ben de dindar değilim ve böyle düşünüyorum. Dinle alakası yok.
Soran+1 yılNiye iliskiye girsen ne olucakti ki yani ayıp mı
- +1 yıl
Ya aslında tam olarak ayıp değil. Mesele erkeklerin düşünce yapısı. Kadınlar da bunları biliyor herkes farkında ondan yani.
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Fb takılacak birini bul sevgili aşk boş ver
03 Yorumla
Soran+1 yılNereden
Soran+1 yılHangi sisyal medya
+1 yılFb bul bulabilirsen tabii ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılSanki pazardan domates seçiyor
22 Yorumla
Soran+1 yıl@HBsrr Siz kendi halinize aglayin
+1 yılYanlış düşünce adı üstünde sevgi
00 Yorumla
+1 yılBence yapmayin dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakkaldan elmamı alıyon kardeşim :D
118 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka abi
Cevap sahibi+1 yılmaneviyatın güclü kardeşim
Soran+1 yılManevi yonden de istiyorum
Cevap sahibi+1 yılkardeşim benim aşırı yalnızsın ve moralin bozuk Allah gönlüne göre versin.
Soran+1 yılTesekkurler abi beni anlamışsın baş tacısın o kadar bei oluyor mu:(
Cevap sahibi+1 yıloluyor kardeşim oluyor. agzın laf yaparsa boşta kalmazsın sosyal medyayı sıklıkla kullan
Soran+1 yılSisyal medyayi kulaniyorum da abi boş sanki ya
Soran+1 yılAgzin laf yapmasi lazim derken ne yapmam lazim mesela
Cevap sahibi+1 yılkızlar hoşlarına giden onları onaylayan erkekleri severler.. bir konuda onlara onlardanmış gibi hak ver.. ve öyle yaklaş. onlara fırlama yanını göster ve koruyucu ol.. agır abi modunu da elinden bırakma.. her dakika sık bogaz etme ve onlara özel olduklarını hissettir.. her kızı ekleme :) ama ayagına da gelsin bekleme..
Soran+1 yılAbi ben utangac biriyim mesela kizlarla direkt gidip konusamiyorum nasil kizlarla tanismam lazim
Cevap sahibi+1 yıldirekt konusmayacaksın zaten sosyal medyada :D neyse ben kendimi gizliyorum bu arada begendigin kızı ekle ve yaz şansını dene hep. ama olmadı diye hüsrana kapılma
Soran+1 yılNasil konu açabilirim peki:)
Cevap sahibi+1 yılböyle pat diye avını bekleyen timsah olma :D neymiş libidon yüksekmiş falan :D sana yazan top olur bu kafayla kardeşim benim romantik ol.. şarkılarla yürü bak 10 günde 10 manit yaptım 2 siyle buluştum :D 1iyle yiyiştim
Cevap sahibi+1 yılkardeşim :D silahı verdim eline sık havaya işte beni katma
Soran+1 yılYa abi 2 3 bi sey sorucam lutfen
Cevap sahibi+1 yılsen üye adını yaz kardeşim :D
Soran+1 yılBu sarki romantiklik cok mantkli geldi bununla ilgili bi seyler sorucam
Cevap sahibi+1 yılyaz kardeşim :D
+1 yılolmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyapabiliyorsan yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman eskort tut böyle yapacağına
123 Yorumla
Soran+1 yılO kadar param yok her sefernde vermem bi de hastalik falan var
Cevap sahibi+1 yılİyi bir şey değil bir kızı bunun için kullanmak
Soran+1 yılKullanmayacam manevi yonden de istiyorum ama evlilik kafasnda degilim
Cevap sahibi+1 yılYine kötü
Soran+1 yılYa herjes senin gibi dusunmek zornda degil iyi erkeklwri hep harciyonuz güzel kardeşim wrkekleri hep on planda tutuyonuz
- +1 yıl
Eğer dediğin gibi olsaydı sen bu durumda olup da bu soruyu sormazdın. Sen “iyi erkeklerden” değilsin. “Güzel kardeşim” olan erkeklerdensin.
Soran+1 yıl@CevapVerin518 iyi erkeklerdenim ama kizlarin iyi erkek aramadigini anladim
- +1 yıl
Değilsin kendini kandırma. Senin “iyi erkeklerden” olma halin bir f4hişenin yalnız seninim, daima sen olacaksın demesiyle aynı. 😂😂😏
Soran+1 yıl@CevapVerin518 ya sen beni cok gomuyorsun on yargilisin valla cok iyi biriyim😂😂 gunahsizim
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey yok sen böyle olmak istiyorsun
Soran+1 yılNerden biliyosun gizli
- +1 yıl
Git şu siteye evlenmeyeceğinizi bile bile bir erkekle sevgili olup sever misiniz aşık olur musunuz? Cinsellik yaşar mısınız diye sor. Bakalım hangisi fazla çıkacak. Ben bu arasa nedem gizliyim lan?
- +1 yıl
Hassss ya ben gizliden çıkamıyorum tüh.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 bana diyor gizli diye
- +1 yıl
E evet ya ben de aynı böyle bir yorum yaptım. Karıştı ondan pardon.
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmak istiyorsun belli sen düzgün olmazsan düzgünü çıkmaz evleneceğin kişide senin gibi olur
Soran+1 yıl@CevapVerin518 sen gizli degilsin bi de evlenmek istemeyen gunluk iliski arayan kiz sayisi epey fazla disari cikiyom kizin memesi gorunuyo afedersin
- +1 yıl
Kız memesi görmen hepsinin evlilik beklentisi olmadan rüzgar nereye eserse ilişki yaşacağı anlamına gelmiyor kank. Bu kafalar çok yanlış. Ayrıca o kadar fazla olsaydı bu soruyu sorma gereği bile duymazdın. Düşünmezdin bile.
Soran+1 yıl@CevapVerin518 ya herkes evlilik isticek diye bi sey yok hayatnda omur boyu 1 kisi mi olmali bence cok yanlis bi dusunce
- +1 yıl
Hayatında ömür boyu 1 kişi olmalı ama o kişi onu üzerse mutlu etmezse ayrılmalı. Sonra birini isterse yine ona göre yaşamalı. Kayda değer biri olmalı hayatında. Böyle belkilerle yaklaşmamalı.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 boş ver ya yaşasın bu evlense de aldatır
Soran+1 yılCahil dusunceye bak sen magarada falan mi yasiyon aptal
Cevap sahibi+1 yılSen mağarada yaşıyorsun hayvanlar gibi çiftleşmek istediğin için olabilir mi
Gizli Üye(30-35)+1 yıldene bakalım olacak mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötü olur
20 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın
36 Yorumla
Soran+1 yılSana yazsam olr mu
- +1 yıl
Ben evliyim canımcım 😀
Soran+1 yılBu biir engel mi😅
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSaka yapiyom ya yanlis anlama
- +1 yıl
Yaz bunada. gonlu olsun garibimin
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. olmaZ
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir.
00 Yorumla
+1 yılBAnada bul
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi