Hoşlandığınız kişiyle dipdibe oturuyorsunuz ve buram buram parfüm kokuyor o an aklınızdan neler geçer ve hal ve hareketleriniz nasıl olur?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Etkilemezmi ya knk eger senden hoslaniyorsa a*m ina bile koyarsin büyülersin etkiler cinsel olarak s* kini kadirirsin dusundikce koku aklina geldikce kalkar 😀 cnku ben yaptim ordan biliyom 😂
erkek misin sen
Yok knk kizim valla😀😂
şeyinin kalkıcağını nerden biliyorsun kız djdjdjd
Koku buyuler cinsel olarak uyaricidir senin le bedeninle birlikte o koku onu istegini artirir yani seni buyuleyici buldugu icin y* rragi kalkar emin ol 😊
Yani seninle varligin ile birlikte senden yayilan o koku varya onu buyuluyor seni cekici kat kat yukarda gosteriyor yüceltiyor yani bu yuzden cinsel olarak uyarilir hafiften tahrik olunca istek gelicegi alet kalkar pantolonu zorlar😂😂
o yüzden mi acaba ders bitince biraz geç masadan kalktı acaba normalde anında kalkar çıkardı
ve çok gergin ve sessizdi normalde sessiz birisi değil ve mesela bi kaç yerde yardım etti yazı yazmama ve dibime kadar eğildi mesela neden?
Olabilir😀
Parfüm baya etkiliyor ya. Ben cinsellikte zaten kokunun önemli bir yeri olduğuna inanıyorum 😄
o an neler düşünürdün
Düşünmek mi? Leydim, düşünecek bi halde olmazdım o an emin ol jdjsjd vücudum kontrolü ele alırdı çünkü
o an sınıf ortamında olsan dıştan nasıl gözükürdün?
Bunu açıklaması zor ya. Zor bi durum içerinde olduğum belli olurdu her halimden diyerek kısa keseyim en iyisi jdjsjd
sessiz ve gergin mi olurdun?
Yani sessiz olurdum mecburen ama gergin olmazdım jdjsjd daha çok istekli olurdum ve kokunun kaynağına saldırmamak için kendime hakim olmaya çalışırdım
sınıf ortamında olsan peki sessiz ve gergin mi olurdun?
Mecburen. İnsanların arasında cinsel bir eyleme kalkışamazdım sonuçta
yanında oturan platonik olduğun kişi olsa ona o an yalandan dersle alakalı yardım için baya yakınına kadar yaklaşır mıydın?
Biliyor musun? Hesaba katmadığın şey aklındaki erkek ile benim aynı karakterlere sahip olmayışımız. Burada ne cevap verirsem vereyim tamamen benim arzularım doğrultusunda olucak. Platoniğin emin ol benimle kıyaslanamaz jdjsjd bu yüzden konuşmayı uzatmanın anlamı yok ve ben sıkılmaya başladım. Sıkıcısın baya
iki saate bi b*k anlatamadın ben ni sıkıcı oluyorum sen mi? git ağlayarak 31 çekmeye devam et sen
Güle güleeeee 👋 jdjsjdj
hadi ikile
etkilemez. nefret ederim parfüm sıkanlardan. güzelce suyla yıkarım temizlenir
Knk bunu bilmeyecek ne var etkilersin iyice o kokuyla seni daha da benimser cekici kilar koku büyüler seni onun gozunde koku cok onemli aslinda
aşırı bir afrodizyak etki ise tabi ki mümkün...
ama ben tensel şeylerden daha çok etkilenirdim sanırım.
kokusunun sindiği bir çamaşır vs...
Parfümden ziyade kadının bedeni önem arz ediyor bende. Bi göğüs büyüklüğü en basiti direkt içime işliyor
Parfümüne bağlı bu. Öyle ağır olanlar var ki..
peki hoşlandığın bi insansa o an ne gibi şeyler olur sende?
Bişey olmaz. Hafif güzel olan parfümleri severim zaten. Temiz pırıl pırıl , kendine özen gösteren bir kız derim içimden. Bende Armani Gio ve Black Code kullanıyorum. Body lotion' larına varıncaya kadar. Temiz yıkanmış ciltte parfüm güzel kokar daima..
cinsel anlamda uyarılmaz mısın yani? genelde böyle olunuyormuş da o yüzden dedim
Yok uyarılmam. Ama kasıtlı verdiği ufak bir dekolte veya frikikten çok etkilenirim , o an işte kötü olabilirim..
Koku beni her zaman etkiler.
hic olmadi ki oyle bir sey... 🤷♂️
olsa nolurdu?
Anca esimden olur o da tabi evlenince, ondan oncesi bir seyler yapip etkilemez...
En fazla kokuyu begenir guzel hos bir koku oldugu icin, baska sapikca dusunemem, yakistiramam kendime utanirim...
ok
Senın parfümune baglıı
güzelse ve o kişiden hoşlanıyorsan nasıl etkiler olur sende?
Buradan anlatamm ama
anlat ya
Ceza geliyor maalesef
gizliden çık yazıyım
Olur
göğüslerini emmek
En sevdiğim:)