Yani rahatsız olurum diye düşünüyorum tabii ki benim haddime değil ama yani herkeste yaşıyorsa ben bunu bir şekilde sürekli Görüyorsam hissediyorsam sürekli bana böyle saçma sapan şeylerden bahsediyorsa yani tabiri yerindeyse artık yani ne dediğimi anlamak istedin sen ben şu anda yazmak istemiyorum kaldırılır çünkü ama böyle birisiyle ben arkadaşlık değil birbirimize yani selam bile vermeyiz gerek yok tabii ki beni ilgilendirmez ama ben rahatsız olurum bu benim elimde olan bir şey değil yaşıyorsa da kendisine kalsın
Hiç kimsenin kadin erkek özel hayatı beni ilgilendirmez. İsteyen istediğini yapsın umurumda değil. Seninde bildiğin gibi ben bunlara takılmıyorum. Ama * insanın içine işlemişse sen umursamasanda o kişi sana zarar veriyor. Uzak durmayı tercih ediyorum. Tecrübe ile öğrendim.
Seks hayatımı kimse ile paylaşmam. Paylaşanı da itici gelir şurada sütlaç yedim burada rakı içtim şuraya uçuş yaptım anlatılması da itici geldiği gibi. Konusu açılmayan bir durumu ortaya gözüne sokmaya gerek yok ki seks bence evire çevire konusu yapılması benim tarzım değil. Yapsın ama onda kalsın cinsel kimlik fark etmez.
Benim için sorun değil , onun özel hayatı önemsemem ama genel olarak “adı çıkmış 9 a inmez 8 e “ misali düşünüp , benimde adım çıkar görüşmeyeyim diye düşünen çok. Birde herkesle yatmak için kovalaması , vakit ayırması lazım bu durumsa da görüşmeye fırsat olmuyor. arkadaşlık edilemiyor yani. Arkadaşlık emek ister , değer ister verenle yapmayı seviyorum 😘
Çok saçma benim trans birey arkadaşım da oldu istediği ile yatan arkadaşimda herkesin hayatı kendini ilgilendirir önemli olan bana arkadaşlığimiza tavrı