böyle arkadaş olarak konuşmaya başlanıyor ama olay illa iğrenç bir şekilde cinselliğe dönüyor erkekle kadın arkadaş olamaz mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılOlurlar ama akılları sadece cinselliğe çalışan kişiler olamaz maalesef ben oluyorum mesela çok güzel. karşılıklı saygı ve güven lazım arkadaşlık için. Ancak, arkadaşlık ilişkileri, bazen romantik duyguların devreye girebileceği durumlar da olabilir. Bir kişi, önceden arkadaş olarak gördüğü birini zamanla romantik olarak da çekici bulabilir ve bu da arkadaşlık dinamiğini değiştirebilir. Bu tür durumlar arkadaşlığı riske atabilir veya farklı bir yöne çekebilir. Arkadaşlık, her iki tarafın da ilişkiyi karşılıklı olarak istemesi, birbirini anlamak ve desteklemek için çaba göstermesiyle başarılı bir şekilde işleyen bir ilişkidir. Toplumda erkeklerle kadınların arkadaş olamadığına dair yaygın bir düşünce olsa da, gerçek hayatta birçok örnek bunun aksini gösterir ve cinsiyetin arkadaşlık kurma konusunda bir engel olmadığını gösterir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen olurum bu arada. Hatta bir sürü kız arkadaşım var ama samimi de değilim. Gerçekten dediğiniz konuda çok haklısınız. Her konuyu cinselliğe sürükleyenlerde var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Erkekle kadın arkadaş olabilir ama maalesef ülkemizde çok fazla muafazakar aile olduğu için bunu çocukluktan itibaren engel oluyo yetişkinlikte de bazıları bu kafadan çıkamıyo karşı cinsi sadece cinsiyet olarak görüyo
18 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılYa ben anlaştığım bir kadın ile arzulasam bile sınırı aşmamak için elimden geleni yaparım o aşacak olsa engel olurum. Çünkü ister istemez araya soğukluk giriyor yatınca bir kişi tarafından. Soguklukta değil aslında beklenti
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olarak gördüğüysem bir kadini cinsel yönden asla birsey hissetmem.
10 Yorumla Maalesef 10 yıllık arkadaşımdan aynı muameleyi gördüm boşandığı hafta
02 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın, benim de karşı cins arkadaşlarım var
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Irade ve beyin yoksa olamiyor🙄 milletin akli hep ordaymis🤷♀️
30 Yorumla
+1 yılOlunuyor yaa ben oldum şahsen
02 Yorumla- +1 yıl
Yaa :/ Umarim birdahaki dostlugun bozulmaz
Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Olur ama olgunlaşması lazım gençse zor yani
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oyle dedigin gibi arkadas olamazlar
00 Yorumla
+1 yılAteş ile barut yan yana durmaz arkadaş olunmaz
00 YorumlaDoğanın kanununa aykırı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 yıllık kız arkadaşım var demekki olunuyormuş:)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaş ayrı flört ayrı sevgili ayrı bazen huzursuzluk mutsuzluk ve boşluk sendromu hissettiginiz anda gidebileceğiniz bir sırdaş bir kapı olmalı
Cunku nefissizler
01 Yorumla
+1 yıliş skişe dönüyor
10 YorumlaKanka diye diye Kız sonra aşık olur olmuyor
00 YorumlaLibido öne eçiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri