Hep utanan sıkılan kaçan taraf kadınlarmıdır? Çok itici bi durum sanki zorla yaptırıyomuşuz gibi ya da biz canavar sapıkmışız gibide bizden kaçıyomuş gibi. Böyle bi durum cidden hayal kırıklığı olur benim kadar ilgi gösteremicek kadını neyleyim ben 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes değil tabii ki ama korkaklıkdan ziyade soru yani şöyle ki mesela işte hani acı hissedecek miyim acaba acı hissettikten sonra kanama ne kadar sürecek acaba acı ne kadar devam edecek daha sonrasında acaba acı bana kendimi nasıl hissettirecek korunmak zorunda mıyım acaba karşı taraf benden zevk alıyor mu yani böyle SORULAR oluyor insanın kafasında ne bir de utangaçlık oluyor çünkü hani kimse görmemiş etmemiş doktorlardan kuaförlerden başka gidipte bir adamı açınca kendisini insan ister istemez utanıyor utanır yani öyle düşünüyorum ben her ne kadar karşıdaki adamı seversen sev yine de utanırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılSoyunma işlemi karşılıklı olduğu için saçma olur. Biz erkeğiz diye şeyimiz meydanda gezmiyoz ya bizde öyle kimseye göstermiyoz edep var namus var.
En İyi Cevaplar
valla ben bu korkuyu anlamıyorum kim korkutuyo bunları öcülerle mi yapacaklarını sanıyolar? asla korkmadım zaten niye sevdiğinle paylaşacağın şeyden "korku" duyarsın ki? yapma o zaman aşırı saçma
11 Yorumla
Soran+1 yılEh yani 😂
+1 yılDaha bir kızla nasıl konuşulacağını bile bilmeyen yaratık, ağzını topla. Yoksa gerçekten çok kötü olur. Sevgilimle böyle konuşamazsın, konuşturmam, izin vermem tamam mı. Seni mahvederim. Sen kimsin ya sevgilimin namusuna laf ediyorsun. Seni ezerim. Hemen özur diliyorsun. Yoksa gerçekten çok kötü olur. 😡😡😡😡😡😡😡
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
+1 yılEmpati yapmak istiyorsan analdan salatalık sok kendine. Bak bakalım geriliyor musun 😒 Bunun bir de istedğimiz de duracak mı? Hemen hamile kalacak mıyım? Gibi sorunları var, utanmayı saymadım bile.
24 Yorumla
Soran+1 yılBöyle şeyler evlenmeye ramak kala zamanlarda konuşulmalı. Konuşulmazsa güven yok demektir güven olmazsada evlilik işi yaş. Ayrıca anal ne alaka oranıza sokan yok ya kendi adınıza konuşun esas bölge nereyse işim oradadır. Ayrıca acı çekilecekse bikere çekilir sonrası ateşş 😂 örnek verim ben daha önce el bile tutmadım ama güvendiğim kişiden asla çekinmem bu işin cinsiyeti olmaz gerçekten istemeyle alakalı.
- +1 yıl
Bu işin tabii ki cinsiyeti olur, manyak mısın? Kulağına parmağını sok bakalım, parmağın mı yoksa kulağın mı daha fazla zorlanacak. Buna da saçma sapan bahaneler bulup da gerçeği sapıtacaksan zaten daha da diyecek bir şeyim yok.
Soran+1 yılMaşallah sen heryerine sokuyon anlaşılan bu nasıl örnek derdin varsa git erkek ol fazla tatava yapma kimseye bişeyleri zorla sokmuyoz hayatın fıtratı bu ağlamican öyle
Soran+1 yılKulak anal başka ne kaldı tecrübe ettiğin?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne