Aynur Aydın Buralarda Neler Dönüyor Bi’Bilsenn sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu!
Ünlü Şarkıcı Aynur Aydın, geçtiğimiz günlerde cinsel fantezi temalı klibiyle gündeme gelmişti. Klipte kendisini tavana astırarak BDSM vurgusu yapan Aydın, bu defa 'Buralarda Neler Dönüyor Bi’Bilsen' adlı YouTube kanalına yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti.Programın soru cevap kısmında "Sevgilinin yanında pırt yapar mısın?" sorusuna utanarak cevap veren Aynur Aydın, "Yanlışıkla yapmışlığım oldu ama ben çok utandım olduğunda" yanıtını verdi."Mastürbasyon yapma sıklığın nedir?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çeken Aynur Aydın, "Kendimi mutlu ve iyi hissediyorsam daha sık olabiliyor. Ama kendimi mutsuz hissettiğimde hiç uğramıyorum bile oralara. Çünkü dertliyimdir. Onu da dertlendirmek istemem" yanıtıyla sosyal medyada gündeme geldi.
E zaten her sağlıklı insan bunu yapıyor. Kadın evli değil bir şey değil yapması normal değil mi?
Sizcede medya çok abartmıyor mu?
Aynur Aydın mastürbasyon sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu! Normal değil mi?
Aynur a katılıyorum, çok normal tabi ki. Kendini mutlu ve iyi hissediyorsa daha sık olur ve olmalı. Ama kendini mutsuz hissettiğimde hiç uğraşmaz bile, aklına gelmez çünkü. Keşke bir de KS yi, KS nin tadına hiç bakmış mı, KS de hiç denemiş mi acaba, onu bir sorsalardı. Çok şey kaçırmış denememişse çok. 🥰🌸😎
İnsan mutsuzken mastürbasyona uğrar benim düşünceme göre çünkü mutluluk veriyo
Mutluyken niye uğrayacaksın ki Sahi yani üzüldüğünde strese girdiğinde mastürbasyon yaparsın ama bu kadın garip. Bunun bir haberi daha vardı ama unuttum.
mastürbasyon yapmanın konuşulması bile anlamsız, niye yemek yiyorsun demek kadar. Ayrıca bekar ya da sevgili fark etmez başvurulabilir bir tatmin yöntemi.
İyide tamamda herkes bunu böyle yapıyor zaten benim de mesela düzenli bir mastürbasyon yapma rutinim yok eğer istiyorsan karşı tarafı arzuluyorsan yapıyorum yani belasını veriyorum hatta ama istemiyorsan Dokunmuyorum çünkü zaten aklıma bile gelmiyor şimdi biz normal insanlar yapınca bu kadar laf olmuyor da Aynur Aydın’ın ne özelliği var diye sormadan edemedim jfjfjfj
Bu kadın birisini bulur evlenir inşallah. Değişik sorulara cvb veriyor her yerde Aynur Aydın magazinde bol bol buna benzer sorular sorular ona nedense. Ama yalnız olmak bir yandan iyi bir şey olmuomuş gerçekten. Biz kadınların özellikle iyilerin iyi kaderleri olur inşallah. Yoksa böyle şeyler bile normal oluo açık hali ile
İnsanın en başta gelen doğal ihtiyaçlarından biri de sekstir. Bir partnerin yoksa kendini tatmin etmekten başka seçenek yok. Partnerin olsa bile her zaman ortam ve olanak olmayabilir. Yine mastürbasyon tercih edilir. Daha doğal birsey yok. Sorsan kimse yapmaz ya da ayıplar, ama gerçekler öyle değil🖤
Anormal diyen frijit hanımefendiler ve iktidarsız beyefendileri tanıştıralım mastürbasyon ve sekssiz bir dünyada tartışsınlar. Biz mastürbasyon yaptıkça yapasımız geliyor ve bir kere başladın mi sonunda elin yetmiyor ondan daha da dertleniyorsun 😂 ondan dediği gibi mutsuzken onu da dertlendirmeye gerek yok 😂
"Bu tarz haber yapan" medya dediğin genelde içinde her türlü şeyi yaşamak isteyip dışarı yansitamayan ama yansıtan birini gördüğünde bu kapatılsın, edep yahu gibi söylemlerde bulunan insanlara hizmet ediyor kitlesi belli abartması çok normal
Bu insanın en tabi hakkıdır. Kadında yapacak, erkekte yapacak tabi ki. Bunda ayıplanacak bir şey yok. Hayatın bir parçası. Ünlüler mastürbasyon yapmaz diye de bir kural yok..
Yukarıda kalmak için bunlar olmadık şeylere imza atar.. Kabahat onlarda değil onları merakla takip edenlerde... Bir gecede kim bilir kaç kişi ile oluyordur.
ünlüler cevap verince bu tarz sorular abartılıyor , ünlü oldukları için tek gecelik ilişkiler tehdit unsuru ifşa vs. mecbur sevgilisi olmayan ele mahkum
kadın tanımı ülkede nedense cinsellikte erkeğin aracı veya tatmin faktörü gibi görülüyor. Yani kadının buna ihtiyacı olmayıp sadece erkeğe focuslanmış bir şey gibi. O kafanın değişmesi gerek önce