Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir kadın oturupta penis boyu büyük müdür acaba diye düşünmez. Erkekler düşünüyor. Özellikle de türk erkekleri takmış durumda penis boyuna. Ki bu takanlar da daha önce cinsellik yaşamayan kişilerdir. Eğer cinsellik yaşayan biri olsaydı boydan çok işlevin önemli olduğunu bilirdi. Tabii ki çok küçük olmaması bizler için bir artı ama yine de bu performansına çok büyük bir engel değil. Önemli olan işlev. Penisi yetmiyorsa dilini kullanacak ellerini kullanacak. Bir kelime ile bile kızlar zevkten kudurabilir. Önemli olan penis boyu değil yani. Penis boyuna da bu kadar takılmayın ya. Maalesef özgüveniniz pekis boyuna bağlı ama kendi kendinize kuruntu ediyorsunuz 🤷
26 Yorumla
Soran+1 yılPenis boyutunu sorunu eden biri değilim gayet standart fakat karşı taraf boyutunu boyutundan dolayıda tatmin olamıcağı kanaatinde durum böyle olursa ilişkinin sonlanması söz konusu olduğunu belirtiyor
Cevap sahibi+1 yılYa bir düşünür müsün penis boyundan daha vahim sorunlar var. Mesela sertleşememe ya da geç boşalma daha da sıkıntılısı erken boşalma gibi sorunlar daha vahim. Penis boyu en son seçenek. Bak benim eşimin boy sorunu yok mesela ama gel gör ki geç boşalıyor. Bu çok büyük bir sorun değilse de cidden büyük bir sorun. Her kadın böyle düşünür emin ol
Soran+1 yılSorun olarak gördüğün şeyi görmemezlikten geliyosun çünkü eşini seviyosun ama o öyle düşünmüyor
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim
Soran+1 yılOfff göremiyorum beğeniyi
Cevap sahibi+1 yılÇıkiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta içine alıyor onu bırakta bi zahmet önemsesin
215 Yorumla
Soran+1 yılPeki seven insan tatmin olmadığı için ayrılır mı
- +1 yıl
Haklısınız, içimi doldurmalı diyen kadınlar var ve buna hakları var.
Soran+1 yılBunu diyen kadından hayır mı gelir
- +1 yıl
Zevk meselesi
Soran+1 yılDemekki çok denemiş boyutunu önemsiyor artık evlenilmez
- +1 yıl
Onunla alakası yok, sadece biri ile seks yapmış biri bunu söyleye biliyor.
Soran+1 yılNe alaka nerden bilicez
- +1 yıl
Ben bildiğim için söylüyorum, sohbet ettiğim bir kaç kadın bunu dile getirdi.
Soran+1 yılDoğru olduğunu bilemeyiz
- +1 yıl
Samimi olarak sohbet ettik. Ister inan ister inanma.
Soran+1 yılEe beğenmemiş ayrılmış mı
- +1 yıl
Hayır eşini seviyor o yüzden ayrılmayı düşünmüyor, ama içinden geçeni de saklamıyor.
Soran+1 yılSevmeyen biri kendi zevki için ayrılabilirde yani
- +1 yıl
Tabi ki bu onun en doğal hakkı, tıpkı cinsel bakımdan soğuk bir kadınla birlikte olmak istemeyen erkekler gibi.
- +1 yıl
Isteği kabul ettim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha çok cahillerin, tecrübesizlerin takıntığı ettiği bir durum
00 Yorumla
+1 yılAslında sorun eden bizleriz buda p*rno filmlerin etkisiyle kadınlar istisnalar dışında bizim kadar önemsemiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok biz erkeklerin takıntısı bu durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar bunu niye takıntı yapar
- +1 yıl
Bazı kadınlar büyük seviyor yapacak bir şey yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk alması için baska ne olacak 😂😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar