açıkcası ben ağıza boşalmayı seviyorum bu vajinanın içine boşalıyormuş hissi yaratıyor , tabiki en çok vajinanın içine boşalmayı o en büyük zevk anında paylamayı seviyorum , lakin malum korunmak ve çocuk oluşum riskini en aza indirmek için dikkat etmek gerekli o yüzden ağız ikinci sırada tabiki partnerim bunu istediğinde ve zevk aldığında , daha sonra her bölgenin de farklı zevki var o an kurduğumuz fantezi ve pozisyonun şekline göre bunlar değişiklik göstermekte
pozisyon durumu ve mevcut hallere göre değişiklik gösterebiliyor. Mesela büyük göğüslere karşı yapmak istersin, daha böyle coşkuluyken çıkmadan vajinayı doldurmak istersin veya yatar pozisyonda kadın oral yaparken ağzına doğru dolu dolu gelmek istersin. Tamamen ruh hali ve arzunun büyüklüğüne göre değişir
Dudak üstüne görüntü açısından çok zevkli Göbek üstüne partnere show amaçlıdır bence partnerinizi düşünüyorsanız ki bir erkek partnerini önemsemeli çünkü partneriniz ne kadar keyif alırsa mod olarak sizde o keyfe ulaşırsınız
Vajinaya boşaldığım zaman o kadının hamile kalacakmış düşüncesi beni acayip tahrik ediyor ve buna bayılıyorum. Ağıza boşalma ise çok daha sevdiğim bir şey. Özellikle boşalırken penisimi daha yokmu dermişçesine iyice somurması felan o kadın kendisini benim gözümde yüceltir.
Araştırmalara kesinlikle katılmıyor. Farklı farklı erkeklerle ilişkilerim oldu. Hepsi de farklı yerlere boşalmayı denediler; fakat en çok sevdikleri içime boşalmaktı. Nedenini sorduğum zaman, Bir kadının içine boşaldıkları zaman ona cinsel açıdan sahip olduklarını anladıklarını söylediler.
Ben de kesinlikle katılmıyorum. Birlikte olduğum erkeklerin büyük çoğunluğu ilk seçimleri içime boşalmak oluyor. Tabii sonra farklı farklı yerlere de boşalmak istedikleri oluyor; fakat ilk tercihleri içime oluyor.
Çok şaşırtıcı o bir pislik değil mi kadının her hangi bölgesine boşalmaları beni şaşırttı bilmiyordum. İnsanlar neden öyle şeyler yapar ki sonuçta o vücudun attığı bir atık yanı o pis atığı partnerine bulaştırmak istemesi hoş olmasa gerek. Demek ki kadınını sevmiyor ve bu pisliği ona layık görüyor