Cinsel Yaşam Erkekler cinsel birliktelikte en çok neyden zevk alır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Erkekleer seks esnasında en zevk aldığınız şey nedir? Erkekler cinsel birliktelikte en çok neyden zevk alır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. tensel temas iyidir. ortamın ambiyansı da varsa önsevişmenin tutkusu büyük zevk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Oral seks ama karşılıklı olması lazım, yalamam lazım… 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum başka var mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl rimjob çok çekici geliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tam olarak nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl popo deliğini kıza yalatmak bide bunu yaptırırken arada bir penisi de sokmak falan baya hoşuma gidiyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Argo ve sertlik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şey oluyor bizde o bana vuruyor sıkıyor vs ben azdkça o da azıyor 😂😂 birde beni Or*spum diye s*kmesi baya iyi onun da hopuna gidiyor öyle o kadar sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani daha fazlasını söylettirebilirsin, sen de bunları duymak istediğini yine argo kelimelerle belirtebilirsin. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oral sirasinda testislerinde yalanmasi mesela 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu yapıyorum başka var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Testislerin alt tarafi ile anus arasini da yalamani tavsiye ederim, zevk almicak erkek yoktir Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İçe boşalmak 😋 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Onu yapamıyoruz maalesef 😂😂 Yorumla therapeutic +1 yıl Ella alıyordu ex 😋 Yorumla Soran +1 yıl İlerde belkii ama şimdilik boşalamaz içime 🥹 Yorumla therapeutic +1 yıl Anal yapın 👉😎 Yorumla Soran +1 yıl Sokmaya çalıştığında ne kadar ıslanırsam ıslanayım alamadım. Benimki çok dar onunki çok büyük Yorumla therapeutic +1 yıl Abla seninle yapılmaz Yorumla Soran +1 yıl Dndndkd canım yaptığın kız daha önce almıştır çokça ondan geniştir 😂 Yorumla Soran +1 yıl popo yani bu ne kadar geniş olmasını bekliyorsunn Yorumla therapeutic +1 yıl Fb bakireydi nasıl yapmış olsun snsjs taktiğini biliyorum sadece Yorumla Soran +1 yıl Popodan almadığını nerden bikebilirsin ahaha ne bakireler var Yorumla Soran +1 yıl E söyle de bilelim taktiği Yorumla therapeutic +1 yıl Kanka fb niye yalan söylesin sanki evlendim kızla sjsjsjs söylemem Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. inlemesi 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oral bence 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Beni öven tavırlar 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Agzıma otursun 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Footjob 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bunu da yapıyoruum başka var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelmi ayakların kaç numara Yorumla Soran +1 yıl Ben beğeniyorum o da beğeniyor. Oje falan sürüyoruz yalıyor sonra sarıyor yani 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç numara 🤭😇😇👠👠❤ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
tensel temas iyidir. ortamın ambiyansı da varsa önsevişmenin tutkusu büyük zevk
Oral seks ama karşılıklı olması lazım, yalamam lazım…
Yapıyorum başka var mı
rimjob çok çekici geliyor
Tam olarak nedir
popo deliğini kıza yalatmak bide bunu yaptırırken arada bir penisi de sokmak falan baya hoşuma gidiyor
Argo ve sertlik
Şey oluyor bizde o bana vuruyor sıkıyor vs ben azdkça o da azıyor 😂😂 birde beni Or*spum diye s*kmesi baya iyi onun da hopuna gidiyor öyle o kadar sanırım
Yani daha fazlasını söylettirebilirsin, sen de bunları duymak istediğini yine argo kelimelerle belirtebilirsin.
Oral sirasinda testislerinde yalanmasi mesela
Onu yapıyorum başka var mı
Testislerin alt tarafi ile anus arasini da yalamani tavsiye ederim, zevk almicak erkek yoktir
Toplarınla oynanmaktan
İçe boşalmak 😋
Onu yapamıyoruz maalesef 😂😂
Ella alıyordu ex 😋
İlerde belkii ama şimdilik boşalamaz içime 🥹
Anal yapın 👉😎
Sokmaya çalıştığında ne kadar ıslanırsam ıslanayım alamadım. Benimki çok dar onunki çok büyük
Abla seninle yapılmaz
Dndndkd canım yaptığın kız daha önce almıştır çokça ondan geniştir 😂
popo yani bu ne kadar geniş olmasını bekliyorsunn
Fb bakireydi nasıl yapmış olsun snsjs taktiğini biliyorum sadece
Popodan almadığını nerden bikebilirsin ahaha ne bakireler var
E söyle de bilelim taktiği
Kanka fb niye yalan söylesin sanki evlendim kızla sjsjsjs söylemem
inlemesi
Gizli olmasaydin dm yazardim ama
Oral bence
Beni öven tavırlar
Ağzına boşalmak çok zevkli
Agzıma otursun
Oral
Oral seks
Footjob
Bunu da yapıyoruum başka var mı
Güzelmi ayakların kaç numara
Ben beğeniyorum o da beğeniyor. Oje falan sürüyoruz yalıyor sonra sarıyor yani 😂
Kaç numara 🤭😇😇👠👠❤
Oral yaptırmak
Kucakta dans
seks sıkıcı knk
Güzel inlemeler 😅