27 yaşında bekar olmak, hiç sevişme yaşamamak garip mi?

Sorum net ya bu saatte şimdi detay sormayacağım. Garip geldi şu an mesela. Ayrı evim yok. Koca yok. Ailemle yaşıyorum. Bekarım. Odamdayım böyle.
Güncellemeler
+1 yıl
Lisedeyken okudum lisede serseri tipler olduğundan, derslerimi etkiler diye sevgili olmadım. Üniversitede bulacağım dedim. Orada da bölümümde hep kız vardı. Erkekler çok laubaliydi. Bunlardan olmaz dedim. Adam cinsellik için sevgili oluyor belli. Atanınca olsun istedim o da olmadı. Lisedeykenden beri bir evim arabam olacak, mesleğimi yapacağım. Kendi başımın çaresine bakacağım diye yetiştim hep. Ama olmadı işte. Ailem muhafazakardır. Ailem sevgiliğe karşı değiller ama
Güncellemeler
+1 yıl
Çok uzatmadan evlenmemiz gerektiğini düşünüyorlar. ailem çok korumacıydı. Benim 18-19 yaşına kadar cep telefonum olmadı.16-17 yaşına kadar FB kullanmadım. MSN bile yoktu. Nereye gidersem ailemle giderdim. Kız arkadaşlarımın evine bile yollamazlardı. Ünidede 4 yıl bunlardan dolayı olmadı. Ama şimdi kendimi eskiden gördüğüm yerlerden çok uzaktayım. Azgınlık mazgınlık demişler hiç bununla ilgili bir sorunum olmadı. Ata erkil, dinsel söylemlere çok karşıyım ama içsel dünyamda bnlrdn kurtulamıyorm
27 yaşında bekar olmak, hiç sevişme yaşamamak garip mi?