2 yılık evliyim çok isterdim hep eşimin yaklaşmasını ama hiç istediğim gibi yaşatmadı şimdi Bi Çocuğum var artık hiç istemiyorum çok isteksizim beli etmemeye çalışıyorum ama çok soğudum ne yapıcam ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu Eşine aynen bu şekilde açıkla yani hiçbir şekilde cinsel ilişkide senin istediğin gibi olaylar gelişmiyor cinsel ilişkide hiçbir zaman tatmin olmuyorsun her zaman yarım kalıyorsun zevk almak gibi bir şey senin için söz konusu bile değil yani bunlardan bahsedebilirsin bence eğer olmazsa yani bir çift terapisti gidebilirsiniz cinsel terapiste
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBunun altında muhtemelen psikolojik nedenler yatıyor olmalı. Daha önce cinselliğe ilgili iseniz ve sonradan ilginiz kaybolduysa bir ya da birden fazla olayın sonucunda böyle bir sonuç ortaya çıkmış olması muhtemel. Cinsellik illaki hayatınızda olacak diye bir kural yok ancak cinsellik doğamızın bir parçasıdır ve evliliğin en önemli taşıyıcı kolonlarından biridir. Eşinizle aranızdaki cinsel sorunlar muhakkak evliğinizde başka sorunlar da doğuracaktır. Ayrıca doğanıza aykırı hareket etmekte ileride daha ciddi sıkıntılar doğurabilir. Bu durumu ciddiye almanızı ve profesyonel bir destek almanızı öneririm.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Sen tek başına bir şey yapmazsın
Bu durumu eşin ile konuş belli etmemek seni mutsuz eder o bir haber ihtiyacını karşılar.
Senin bu durumda olmanın sebebi eşin
Şimdi birlikte bir çözüm arayacak psikolojik destek alacaksın tabiki eşininde desteği olacak. Evet cinsellik hem kadın hem erkek için zevk almazsa işkence olur hayat kısa zevk almak için uğraşmak gerekir değer mi uğraşmaya evet değer..00 Yorumla
+1 yılMerhabalar.. İçerisinde bulunduğunuz durum bence fiziksel unsurların yanı sıra ruhsal sıkıntılardan ileri geliyor.. Eşiniz isteklerinize cevap veremeyince otomatikman cinselliğe mesafeli bakıyorsunuz.. En kısa zamanda bir terapistten yardım alabilirsiniz.. Keyifli günler..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
80Cevap
+1 yılGüzel fanteziler kat işin içine. Mutfakta salonda koltukta seviş yanına sokul tahrik ederek onu yatağa ya da banyoya götür, hemen seks yapma tahrik et, birazcık sende de bitiyor olay. Soyun ve sana masaj yağı sürmesini iste, üzerine cildini yağlı parlak gösterecek biseyler dok bilerek sür onun ilgisini çek, vücudunu saran ve ıslakken ağırlaşınca cildini tenini uyaracak tayt tişört ince elbise gibi kıyafetlerle duşa gir. Islak giysiler de vücutta partnerin dokunuyormuş gibi hissiyat verir. Hem senin isteğin artacak ve biseylerden zevk aldigini hissedeceksin, hem de onu cezbedecegin sana sadece sexle değil fantaziyle bakabilecegi pek çok güzel yöntem var. insan kendini mutlu edebildiği sürece zaten cinsellikten de iki kat zevk alır. Yeter ki başka dert vermesin Allah...
513 Yorumla- +1 yıl
Melankolikkrakiçe böyle kadınlar var mı hala ☺️
- +1 yıl
@Sebepsizzz var tabiki. Böyle kadınların kıymetini bilmiyorlar ama..😊
- +1 yıl
@zafer0009 yoo benim de durumum çok farklı değil aslında😂😊 Benim mesleğim psikolog. Biraz da böyle şeyler yaparak hem mutlu oluyorum, hem de karşıdakini cezbedip dikkatini çekip seviliyorum. Yoksa hayatın monotonlugu ile başa çıkılmaz.
- +1 yıl
Kendin mutlu olduktan sonra, karşıdakini de zaten mutlu edersin...
- +1 yıl
@zafer0009 teşekkür ederim, değerli görüşünüz o...👍😊
- +1 yıl
@zafer0009 😊☺✌👍
- +1 yıl
Valla baştacısın 😍
- +1 yıl
@Sebepsizzz teşekkür ederim☺👍
- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👏
- +1 yıl
on numara beş yıldız bir kadın
Cinsellik olmadan evlilik olmaz demek ne saçma. Birini seviyorsan karşılıklı olarak birbirinizi tanıyorsanız güveniyorsanız her şeyinizi paylaşıyorsanız sorun olmaz bence. Kafana her şeyi çok takma böyle olsa sorun olur mu diye çocugunuzda var çocugunuza işinize yeri gelir kocanla baş başa yemek yiyin gezin. Her şey cinsellik değil. İlgi meselesi siz ilginizi cinsellik üzerinden göstermezsiniz olur. Tabi kocanız eğer dert yapıyorsa bu durumu üzgünüm ama olmaz o evlilikten bir şey. Çünkü bana göre evlilik yakın arkadaş olmaktanda geçiyor tanımaktan. Bir sorununuz varsa birlikte konuşup üstesinden gelmelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu cogu evli kadından duydum. Kadınlar bu ulkede ne yazik ki tatmin olamiyor, beklediği seks hayatını yaşayamıyor. Sonra da turk kadınları isteksiz, seks istemeyen biri gibi görünüyor. Halbuki oyle degil. Kadinin icindeki atesi cogu zaman erkek söndürüyor, cinsellikten soğutuyor.
413 Yorumla- +1 yıl
Tüm suç erkeğin yani öyle mi
Cevap sahibi+1 yıl@gaba_memur turk erkekleri sevişmeyi bilmiyor. Kadınlari da bilmiyorda sekste yoneten ve zevk vermesi gereken erkek. Cogu turk erkegi 2-3 dk git gel yapıp arkasini dönüyor. Bencil davraniyor, ön sevişme yapmıyor. Kadinlar bu sekilde nasil tatmin olabilir ki? Kadın cinselligini, kadin mekanizmasini bizim erkekler anlamıyor daha doğrusu umurlarinda da degil. Ben cok duydum erkeklerden ben vazifemi yapar, işime zevkime bakarım gerisi de umrumda olmaz diyen.
- +1 yıl
@gaba_memur ne oldugunu bi bilsem..
- +1 yıl
İşte o senin gördüklerin. Bence kadını erkeği yok seks dediğin şey zevktir yani ve kimse zevkin kısa sürmesini istemez. Ülke olarak evet eğitimsisiz seks konusunda. Ama hangisi daha iyiyse o yönetmeli ve ilişkiyi farklı şekillerde fantezilere yönlendirmeli. Biz bunu kadınlar erkekler olarak ayrım yaparak yorumlarsak suçlama olur ve hiçbir şey değiştirmez.
- +1 yıl
Bh durum da bizim kulturumuzden kaynaklaniyor...
Cunku kadin , evin hizmetcisi kocasinin * olarak biliniyor... Birileri bunun adina " o is" , " vazife " buna benzer seyler soyledikce bu sorun cozulmez...
Cevap sahibi+1 yıl@gaba_memur kadın cinselligine karşı bu ulkede o kadar baski var ki. O yuzden de kadınlar kendilerini keşfedemiyorlar. Yani iyi oral yapsan suç erkek degisik seyler dusunmeye başlıyor, hareketli olsan ben bu kiza yetemiyorum oluyor, yatiyorsun bacaklarini acip sadece yatıyor oluyor. Ilk gece ya kan gelmezse travmasini cogu kadin yaşıyor. Bunu yaşatan erkekler degil mi?
Bana karşımdaki erkek kan gelip gelmemesinin önemli olmadigini hissettirse ben ilk gece daha rahat olacağım mesela. Ilk gece berbat gecmeyecek ama cogu kadin icin ilk gece ya da ilk iliski travma oluyor cogu kadınımız bu sorunu ve endiseyi yaşıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@gaba_memur Kadın açısından erkeklerin birçok seyi aşması gerekiyor. Bakirelik kavramı, kadinin yatakta performansi iyiyse bunu sorgulamayi falan. Cunku yine cogu kadin kocam yanlis anlamasin, beni farkli itham etmesin diye yatakta gercek kendini gostermekten geri duruyor. Oysaki yatak her iki cins icinde en özgür oldugu alan olmali. Ama ben bu özgürlüğü kadınlarda göremiyorum erkek yanlis anlar, beni o**pu konumuna sokar diye. Hangi kadin bu gibi cirkin ithamlarla anilmak ister? Bu baski olduğu sürece de bir seyler yolunda gitmiyor. Kendi klitorisine dokunmayan kadinlar var ya yanlışlıkla bozarsam diye. Klitorisi okşamakla bozulmayacagini bildigi halde bunu yapmıyor bu riske girmek istemiyor. Erkeklerin kendi icinde bir şeyleri aşması lazım. Ha tabi kadinlarin aşması gereken şeyler var ama demek istedigim erkegin cinseliginin bu ulkede fazlasiyla kabul görmesi, desteklenmesi. Kadinlarin fazlasiyla baskilanmasi kendi zevklerininde önüne geçiyor cunku kendi vücudunu taniyamiyor. Kadin vücudunu kadin tanımıyor, erkek zaten tanımakla uğraşmıyor. Sonra otomatikmen kadinlar zevk almıyor. Sonra şu igrenc filmler yuzunden kadinlardan o kadar cok sey bekleniyor ki. Yok anal yap, yok deepthroat yap, yok şunu yapalim bunu yapalım. Kadin bu durumdan da soğuyor fazlasiyla. Erkek cogu zaman kendi fantazisi icin kadını harciyor, görmüyor bile onun icin iyi mi kotu, kendini kotu hisseder mi, zorlamamam gerekir mi bunlari düşünmüyorlar. Yani bu ulkedeki cinselligin neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Freddy1616 evet anlatmaya çalıştığım sey bu. Ben diger üyeye yorum yazarken siz bunu yazmışsınız. Bunu anlayan erkekleri görmek güzel. Bunu farkinda olmamiz lazim ki bir seyleri çözebilelim
- +1 yıl
Ben evlilik oncesi hazirlik olsun diye cinsel terapi aldim. Gorus olarak da zar takintim yok... Nerdesin kimlesin bu saate kadar nerdeydin diye hesap soran biri degilim. Simdi adamdaki mideye bak diyenler olacak eminim... Ancak hur birini ariyorum. Hicbir etki ve baski altinda hareket etmeyen biri... Hurum diye aldatirsa davayi "aldatma " olarak acarim ve tescilli ***pu olur o zaman da... Hur olmakherkesin becerebilecegi birsey degil...
Cevap sahibi+1 yıl@Freddy1616 evet öyle. Bu ulkede bu kafada olan erkek cok yok ne yazık ki. Dogustan zar olmayabiliyor, esnek olabiliyor. Kiz hicbir sey yasamasa dahi kan gelecek diye sart yok ama cogu erkek buna göre hareket ediyor. Temiz kizlar temiz erkeklere layık. Ama kendisi her halti yiyipte, evlenecegim kadin hicbir sey yasamamis olsun diyenlerde cok bu ulkede. Gercekten hem erkek hemde kadın hür, mantikli dusuncelere sahip olmalı. Ve bu ulkede cogu erkek biraz kadına deger verip cinselligine saygi duyup, kadina da zevk vermeye odakli olmalı. Cogu evli kadın kocam zevk vermiyor, bencil diyor. Bu yuzden de bosanmalar oluyor. Benim ablamda psikolog. Aile danismanligi da veriyor. O anlatıyor bunlari zaman zaman. Zaten boyle terapilere gidenlerde cogunlukla kadinlar oluyor. Acaba psikolojik mi zevk alamiyorum gibisinden. Ama bircogu psikolojik olabildigi gibi bircogu erkek kaynaklı boyle bir gerçekte var. Ablam cogu zaman kocalarını da getirmelerini istiyorum gelmiyorlar diyor. Erkekler cozum uretmeye de yanasmiyor cogu zaman. Erken bosalsa dahi ben mukemmelim yatakta sende sorun var diyerek doktora gitmiyor. Psikoloğa karisiyla beraber gelmiyor cunku sorunun kendisi oldugunu yine kabullenmek istemiyor. Boyle olunca ne çözülebilir ki? Erkekler kadinlarin isteklerine, ihtiyaçlarına kulak vermiyor çoğunlukla. Varsa yoksa ben tatmin olmaliyim düşüncesi var bizim erkeklerde.
- +1 yıl
Ben meslegim geregi en alttabakayi da en ust tabakayida bilirim... Erkegin cinsel sorun yasamasi? Onlar hep mukemmel... Sorunum var diyeni duymadim...
Ancak "Yenilen halt" tabirine katilmiyorum. Mesela simdi 36 yasinda bakire oldugunu soyleyen biri olsa Ruhsal sorunlari oldugunu ve vajinismus adayi oldugunu dusunurum...
Ben ilkim o benim ilkim hikayesi 20 lerde kaldi...
Cevap sahibi+1 yıl@Freddy1616 gercekten bizim erkeklerde sorun kabul edilmiyor ne yazik ki. Kabul etseler bir seyler daha cabuk çözülecek. Ben hala boyle oldugunu düşünüyorum. Ozellikle anadolu ve dogu taraflarında bu ilk olma durumu hala var. Belki batida da vardir yaygin olmasa da. Birde inanc boyutu var işin. Bircok kisi zina etmek istemiyorum diyerekte iliski yaşamayi tercih etmiyor ve karsidaki kişinin ilki olmasıni önemsiyor. Boyleleri var hala.
- +1 yıl
Görüş sahibi takip
Neden sevmiyorsun evliliği taşıyan cinselliktir. Acaba tensel bir soğuma mı oldu da acaba sevmiyorum diyorsun? Önerilerim kesinlikle dişil enerjiyi hormonları yükselten bitkileri kullanman kaynatıp içmen. Sanırım çocuğa verilen vitamin ve mineraller kaybından dolayı hormonların dengesizleşti düzeltebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.netflix.com/tr/title/81459349?preventIntent=true bunu eşinle birlikte izlemeni ve birbirinizi bu yönden tanımanızı ve olumlu etkileşim kurmanızı öneririm. Umarım mutlu olursunuz 🙏
00 YorumlaCanım cinsel terapi almanı öneririm. Kadındoğum doktoruna git muayene ol derdini anlat o senin derdine çözüm bulur. Mutlaka uzman birine yönlendirir. Bu utanılacak bir durum değil maalesef bu coğrafyadaki kadınların yetiştirilme tarzından böyle oluyor. Tek sen yaşamıyorsun merak etme. Ama vakit kaybetmeden insanlar önlem alıyor. Bu durum evliliğini yıpratır ve eşinin ilgisini başkalarına kaydırır. Lütfen çocuğun var ihmal etme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkötü olmus.
hep diyoruz işin ehli deneyimli profesyonel bir silkeleyici ile çalışın diye.
bacım bunun eşinin ergen abazalıgı , acelecım olması hijyen sorunları ten uyuşmazlıgı gibi etkenler olabılır. bazı zamanlarda da cocuk var depresıf bı hal alabilip libido düşebilir. bu durmun kaynaklanmasını kendınce partnerın tarafından neden dıye liste yap cozumlemeye calıs . bırde hem eşin hemde senın ıcın epimedyumlu macun öneririm .00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. En azindan bu durumun farkinda olup rahatsiz hissetmen guzel. Sana tavsiyem mastürbasyon yapman. Sanirim bekarliginda hic yapmadin. Genelde boyle olur. Cinselligi, zevki kendi kendine kesfet, hersey degisecek goreceksin. Cogu kadin esinin isteksizliginden sijayetci. Esin istekliyse ne mutlu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yazık ki senin durumunda olan milyonlarca kadın var bu ülkede. istisnalar da var elbet ama Türkiye’de evli kadınlar cinsellik yönünden hep mutsuz.. Çünkü bekaret konusu yüzünden kimse ile yakınlaşamıyor, ten uyumu olan insanı bulamıyorlar ne çıkarsa şansa
11 Yorumla
Soran+1 yılaynn insanı kendinden nefret ettiriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende o konuda müzdaribim ama benimki aşırı pislik ve doyumsuz haftalardır yapsak bi gün yapmasa sen hiç yapmıyorsun diyip nankörlük yapıyor böyle yaparaktan kendini bana karşı tiksindirdi benim de çocuğum var ama boşanamıyoruz izin vermiyor büyükler 😣
11 Yorumla- +1 yıl
Pislik derken. ne konuda pis
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence eşinle konuş adamın günahına girme Cinselliği sevmiyen biri başta konuşup anlaşması lazım yazık karşındaki adama aynı evde abi kardeş gibi oturacaksan niye evlenip adamın günahına girdin babanın evinde kalsaydın ya senin gibileri aldatılmayi hak ediyor
00 Yorumla
+1 yılProlaktin hormonlarından kaynaklı görme sıkıntısı yaşıyor musun sürekli baş ağrısı kalp ağrısı huzursuzluk adet sorunları falan varsa prolaktin hormonlarında sorun vardır demektir jinokolağa gitmen gerek başka türlü anlayamazsın
10 Yorumla
+1 yılEşinden beklentim neyse ve neleri karşılayamadıysa konuşman gerekiyor onunla. Sen yönlendir biraz. Ya da bi uzmana gidin. Soğudum diyip oturmak zaman kaybından başka bir şey değil. Sorunu çözmek için bir şeyler yap. Olursa olur olmazsa olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Sadece eşine karşı isteksizsin gördüğüm kadarıyla. Yani bunun çözümü ya oturup konuşacaksınız ve halledeceksiniz aranızda ya da seni tatmin edecek başka bir şey bulacaksın. Diğer türlü soğursun hayattan
00 YorumlaCinsel terapiste git. Burada ki insanların yorumuna bakma bile. Baksana isteksiz kadında bile erkeği suçlayan feminist kadınlar, aldat diyen erkekler, hayatında bir kere bile seks yapmamış insanlar yorum yapıyor bakma sen bu yıkıklara.
00 YorumlaKocanla konusman lazim, derdin ne aranizda cözümü ortak bulmaniz lazim, belli etmiyorum demen dahi büyük bir hata. Sen belli etmemeye calisiyorsun, kocan herseyi normal zanediyor, sorunu deridni bilmezse cözüm nasil olacak.
00 Yorumla
+1 yılBurdaki sapik erkeklere kulak asma zaman zaman insan isteksizlesebiliyor kocana o özel bolgen için ağrı oluştuğunu söyle biraz zaman iste kendini dinlemen lazım çünkü. Ve şunu da soyliyim tam olarak bende bilmiyorum ama müstehcen videolar gibi hiç bir zaman cinsel ilişki anı yaşanmiyor bu yüzden hevesin kaçmış olabilir
13 Yorumla- +1 yıl
Siz her erkegin o videolardaki gibi olabilecegini mi saniyorsunuz?
Patlican secer gibi seciyorlar onlari
Hepsi haplaniyor bir de ozel egzersiz yapiyorlar - +1 yıl
Öyle olmasını beklemiyoruz o videoları izletip insanları pislestiriyolar ben o düşünce de bir insan değilim öyle videolar izleme taraftarı da değilim kardeşim
- +1 yıl
Kimse kimseye birsey izletmiyor...
Sadece benim tek bildigim erkek adam sert olur gibi sacma sapan bir ogreti var insanlarin qklinda hepsi o...
Hesap makinesi ile hesap yaparken bile makineyi parcalayacaklar sanki...
+1 yılBeklentileriniz nasıldı? O size nasıl yaklaştı peki? Diğer bir ifade ile , gayet tabi kadın, erkeğinin yaklaşımını ister , lakin size yasatmadigi durumlar ve sizi bu hâle getiren etkenler neler oldu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Eşinle açıkça konuşmalısın. Bundan kaçıp belli etmemeye çalıştıkça iyice soğuyacaksın çünkü. Beraber bir uzmandan yardım alın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik evlilikte çok önemlidir. Uyum yakalanmazsa sıkıntı büyük. Farklı yollar denenerek aşılması gerekiyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIsin galiba sana gereken saygiyi sevgiyi gostermeden cinsel iliskiye girerek hem canini yakip hem ruhunu hemde kadinlik onurunu kirmis
10 Yorumla
+1 yılZor durum ama sonuc ta evlisiniz nereye kadar kaçacaksınız boşanmadan
22 Yorumla- +1 yıl
Zor gercekte
- +1 yıl
@Sudesude22 evet
Sebebi ne peki
bu ciddi bir sorun. Nihayetinde bir gün bitecek bişey değil bu. Bu sorunu çözmen lazım00 Yorumla
+1 yılSorun sende değil partnerin sevdiremiyosa sevmezsin tabi bence bunu konuş kontrolü ele al ve zevkini çıkar
00 YorumlaMerhaba Neden böyle oldu niçin böyle oldu bu birden oluşan bir şey değildir ne SORUNLAR yaşadım bu şekilde düşünüyorbu şekilde düşünüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi evliliğin 2 yıl olmuş cinsellik olurda sizde istek kalmamış çocuk olunca eşin sana soğuk mu davranıyo hiç ilgilenmiyormu
00 Yorumla evlilik cinsellik olmadan yürümez. neden soğuduğunu, eşinle konuşarak, orta yol bulmaya çalış.
10 Yorumla
+1 yılEşinin ne günahı var. Tedavi ol bence. Bir uzmanla görüş.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük küçük yer önemli değil öpüşmeyi deneyin mesela
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan o zaman. Ben de hiç sevmiyorum. O yüzden aseksüelim
01 Yorumla- +1 yıl
Aseksüelsin madem farki yollar dener insan bence ilişkisiz nasil dayanirki zor bi bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşi seni anlamamış ve sana saygı duymamış, cinselliğin zevkini alamadığın için bundan nefret ediyorsun maalesef. Erkek kendinden önce karşı tarafı düşünmesi gerek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa böyle devam edeceksin ya da boşanıp yeni aşklara yelken açacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocaman evlilik hayatının başlarındasınız kocanı da düşün kendini de düşün ve tıbbi ya da psikolojik destek al.. Bu çocuk doğuran kadınlarda görülen bir şey ve düzeltilebilen bir şey..
00 Yorumla
+1 yılÇocuk sonrası belli bir süre oluyor isteksizlik zamanla geçer ama dert etme
00 Yorumlasen nasıl yaklaşsın yaşatsın istiyordun o ne yaşattı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden isteksiz olduğunu düşündün mü hiç?
Ne farklı hale geldi ve senin arzuların azaldı00 Yorumla
+1 yılyıllarca sabredeceksin sonra boşanacaksınız çoğu evlilikte olduğu gibi hayatlar tükenmiş olacak...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni orgazm edemeyen bir eşe karşı cinsel hislerinin ölmesi çok normal. peki yalnızken prno izlediğinde isteğin oluşuyor mu?
00 Yorumla
+1 yılYav sexs olmasa olmazki iliskisiz hayat zor bence bi insan iliskisiz zor dayanir illa kendini tatmin etmek icin bir yolunu bulur erkek veya kadin icin ayni yol derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 yılda nasıl bıktın acaba eğer böyle giderse eşin seni aldatır kendini toparla biran önce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklı pozisyonlar, farklı fanteziler deneyin. Tekdüzelik bir yerden sonra sıkıcı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMecbur evlisin ablacım adam başkasına mı gitsin vermeye devaamm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Neyden sogudun cinsellikten mi yoksa eşinin cinsel yaklaşımından mı?
00 Yorumla
+1 yılseksi sevmeyen bir canlı yoktur ozaman senin pskılojın bozulmuş
10 YorumlaDaha onceden istekliydiniz de sonradan mi istegin azaldi bu sekilde sevmemeye başladınız esinizin size karsi yaklasimlarimi buna sebep oldu
00 Yorumla
+1 yılEşinle bu konuyu konuşman gerekiyor benim fikrim onun bu konuda değişmesi gerekiyor diye düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Monotonluktan kurtulman lazım
42 Yorumla- +1 yıl
Tbrkler
- +1 yıl
@aylin4433 hanım monotonla alakası yok istekler bitmiş
+1 yılDüzgün bir ilişkiniz olmadığından mı istemiyorsunuz
00 Yorumlamastürbasyon sartlanmısısn
21 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizde biseyler eksik heyecan bitmiş sanki
10 Yorumla
+1 yılYaş aralığın doğruysa sen ölmüşsün😂
10 Yorumlaİsteğim gibi yaşatmadı derken?
00 Yorumla
+1 yılKadınlığına el fatiha
03 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Bu şey dostum evlendikten sonra g. tü başı dağıtan neneye benzeyen kadın tipi
- +1 yıl
Muhtemelen öyle, azdırıcı kullanmalı kadın olduğunu hatırlamalı sırt üstü bacak açmaktan sıkılmış değişik pozisyonlar denemeli
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kocan seni alevlendirmeli yeniden.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni bu kadar sogutacak ne yaptiki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılSize kadınlığınızı hissettirecek biri lazım
00 Yorumla
+1 yılBöyle yaşamaya mahkumsun napcan başka.
00 Yorumla
+1 yıl2yil masalalh ne yapiyorusn 2yildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir uzman desteği almanız en mantıklısı olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sırf cinsellik değildir
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam