69 yapalım derse mest olurum hem ben ona yaparım enfes tadını alırım hemde bir taraftan o bana yapar mümkünse yaparken yiyormuş gibi yapsın ses çıkartsın dil darbeleri ile inletsin beni🤨
Gerçekten isteyerek oral yapmasi ve en az benim kadar oralı sevmesi beni delirtir...
Ben onun testisleriyle ve penisiyle ne kadar içten , adeta öpüşür gibi uzun süre oyalanıyorsam ve dil değmedik yer bırakmıyorsam ; o da bana o kadar istekli oral yapmalı.. Benim gerçekten kendimden geçmeme sebep olmalı..
Öpüşmeli vajinamla... Dil darbeleri bırakmalı hatta minik ısırıklar...
Ve ara sıra elini kullanarak ufak çaplı tokatlar atmalı , beni çıldırtacak her türlü harekette bulunmalı... Islaklık ve o an oluşan sıcaklıkla onun da hoşuna gidecek okşamalar, parmak temasları...
Şimdilik dilimden dökülenler bu kadarcık.. Umarım güzel bir görüş olmuştur... Mutlu günler...
Uzun saçlarını bağlar ya da ikiye ayırıp örer.. Dizlerinin üzerine çöküp beni karşılar odanın ortasında.. Saçlarını kendi eliyle ellerime verir ve işe koyulur..
Ya da yatağa uzanıp, başını sarkıtıp öylece bekler.. Her yönden ele alır olayı.
Oralı çok farklo pozisyonlarda yapmayı severim 69 ya da ayakta 69 favorim ama kadında en sevdiğim iştahla yapılan oraldır, partnerim bakımlıysa rimming yapmayı ve yaptırmayıda aşırı severim yani oral sırf yaptım demek için yapılmamalı işin incelikleri öğrenilmeli ve kısa sürmemeli sadece ilşkinin başında değil pozisyon aralarında ve ilişki sonundada bu zevkten mahrum kalmamalı diceğim oki oral var oralllllll var
klitoris etrafım çok hassas. Ben oral seks yaparken kıl olmamasını isterim. Bende zaten kıl yok canım benim
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Orala tam zevkin tırmandığı noktada ara vermesi devam et diye yalvartması, diliyle klitoris etrasında daireler çizerken parmaklarının girip çıkıyor olması
@Gecelerin_yargıcı_34 Çapsız çapsız konuşma, efendi olmayı öğren, insan olmayı öğren önce. Buradaki hiçbir kadın kimsenin malı değil. Küfür etmemiş olmam hak etmediğin anlamına gelmiyor.