Anladım olmakla olmamak arasındaki ince çizgidesin masturbasyonla inlemen imkansıza yakın sadece nefes nefese kalırsın. Ama ilişkide kendini salıp işi karşıdakine bırakınca inlersin
@DreamGhosters evet ya o olayı delicesine yaşamak istiyorum, sanki yaparsam hayatım daha güzel olacak sıkıntılar gidecek gibi geliyor. İnşallah yaşarım bu olayı😜
@DreamGhosters mastürbasyon yapacağım da artık zevk alamıyorum eskisi gibi, bana söyler misin kendime ne yapıyım zevk almak için? Bakireyim, bu yüzden yapabileceğim şeyler söyle
Sanırsam kızlar, bu konuda daha yok yardımcı olur, ancak yumuşak bir fırçayla az kayganlaştırıcı sürerek klitoristen iş görebilirsin, birde duşta başlıkta suyu en tazdikli haline getir, elektrikli oyuncaklar kullananlarda var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben de inlemek istiyorum ama inleyemiyorum🤦🏻♀️ nasıl olacak bu
inletenin mi yokk , bulmak bu kadar zor olmasa gerek
@DreamGhosters mastürbasyon yaparken inlemek istiyorum, zaten bakireyim kimseyle ilişkiye girmiyorum ama girsem yine inim inim inlemek isterdim
Anladım olmakla olmamak arasındaki ince çizgidesin masturbasyonla inlemen imkansıza yakın sadece nefes nefese kalırsın. Ama ilişkide kendini salıp işi karşıdakine bırakınca inlersin
@DreamGhosters bir gün inleye inleye boşalmak istiyorum cidden o zevke gelmeyi çok isterim
Umarım gelirsin yoksa sinir krizi geçirecen 😎 o enerjiyi atmalısın
@DreamGhosters evet ya o olayı delicesine yaşamak istiyorum, sanki yaparsam hayatım daha güzel olacak sıkıntılar gidecek gibi geliyor. İnşallah yaşarım bu olayı😜
Yaşatanıda bulursun yakında heralde 🤣
@DreamGhosters arıyorum da bana göre biri yok, tek gecelik de düşünmüyorum 🤦🏻♀️
işin zor o zaman
@DreamGhosters off hem de fena halde zor. Birini bulamazsam nolur bilmiyorum artık ilişki istiyorum ama evlenmeden de olmaz diye düşünüyorum
o birde evlilik istirsen masrafın çok senin 🤣
@DreamGhosters evlenmeden olmaaaaz
Daha çok inlemeyi beklersin benimle 200.000 liradan başlar diyorsun
🤣
@DreamGhosters 200.000 az değil mi ya her şeye zam geldi jdjdkfj
tamam 200.000 dolar olsun 🤣
@DreamGhosters evlendikten sonra her şey güzel olur rahatça ilişkiye girersin. Mis gibi kskfkf
Yalan yok evet öyle olurda işte 200.000 dolardan başlıyor 🤣 he birde kadının 2. gün boşayıp gitmeyeceği ne malum
sen ailenle yaşıyorsun demi
@DreamGhosters nişan demek söz demek hemen gidecek biri bizi bulmaz umarım. Evet aileyle yaşıyorum
Sen daha çok bekleyeceksin gibi
@DreamGhosters belli değil bu işler ama umarım beklemem fazla, çünkü şimdiden fenayım 😜😅
Yardımcı olmak isterdim 😎
@DreamGhosters mastürbasyon yapacağım da artık zevk alamıyorum eskisi gibi, bana söyler misin kendime ne yapıyım zevk almak için? Bakireyim, bu yüzden yapabileceğim şeyler söyle
Sanırsam kızlar, bu konuda daha yok yardımcı olur, ancak yumuşak bir fırçayla az kayganlaştırıcı sürerek klitoristen iş görebilirsin, birde duşta başlıkta suyu en tazdikli haline getir, elektrikli oyuncaklar kullananlarda var
Sana stüdyo daire kiraliyaligim dışarı ses vermiyor rahat rahat bagitabilirsin içinde kalmasın 🤣
ağzına bir şeyler tık
İnleyemiyorum öyle
Orgazm olmam için inlemem gerekiyor
o zaman yastığı ısır
dışarı çık partnerinle otele git
ağzına bir tıkaç lazım
Agzını kapatırım sen inle yeterki..
Hiç yakalandın mı ya da yakaladın mı 🤔🤔
Sesiz yapıyorum ondada orgazm olamıyorum ki
Yok sen mastürbasyon yaparken hiç yakalandın mı veya seks mastürbasyon yaparken birini yakaladın mı
Hayır
Yaş kaç
Yalnız kalmak zor olmalı
Kalamıyorum ki evdekiler full
Çekilmez çile olmuş.
Aynen 😒
inlede çığlık nedir ya hahaha
Se in gibi biriyle olmak isterdim.
Tahta kaşık ısır
Bağırmsdsn zor
Seks yap dışarıda bir yerde
İnlemeden nie ki